Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

na, ar yra cia istojusiuju i VU verslo vadyba pokolegines siemet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monyk @ 2008 07 04, 18:53)
Del magistro vu jau turetu buti rezultatai kiek zinau... bet jau turbut zinai  ax.gif

Jo zinau as istojau 4u.gif
Atsakyti
sveiki, turint daugiau nei dvieju metu staza bendrai ir tokius pazymius kolegijoje: statistika 7, anglu kalba 10, mikroekonomika 8, makro 7, verslo ekonomika 10, vadyba 8, vokieciu kalba 8, marketingas 9, zmoniu istekliu vadyba 6, ispanu kalba 8, apskaita 8, psichologija 6, verslo etika 9, finansai 10... sansu yra istot ar nelabai?
Atsakyti
g.gif tu paskaiciuok bendra vidurki , susumuok visus dalykus ir padalink is ju sk. Nes pvz. pas mane diplomo priede dalyku 39 (be baigiamojo), tai is atskyru dalyku sunku sprest gi. jie ima bendra vidurki, o ne atskyrus dalykus. pas mane balas be stazo buvo 8.05, yra ir 3 dalykai su 6tukais, istojau biggrin.gif
Atsakyti
tik egzu ar ir iskaitu? po kokios programos stojai ir i kokia?
Papildyta:
jei su iskaitom tai 8.125, jei tik egzu 8.45....
Atsakyti
http://www.ef.vu.lt/...osios-studijos/

Jau yra tvarkaraščiai ir sąrašai mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tylu 4u.gif kalbam kalbam pažindinamės biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra istojusiuju i II metu pokolegines studijas?
Istojau i vadyba , 1 grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2008 09 04, 12:18)
Sveiki, gal yra istojusiuju i II metu pokolegines studijas?
Istojau i vadyba , 1 grupe 4u.gif

deja, aš antroje grupėje biggrin.gif

o šiaip mana labai keista, kad reikia pasirašyti sutartis per pirmą paskaitą.... atrodo, kad kažkas ne to ir aš nestudijuosiu vu biggrin.gif
Atsakyti

o šiaip mana labai keista, kad reikia pasirašyti sutartis per pirmą paskaitą.... atrodo, kad kažkas ne to ir aš nestudijuosiu vu  biggrin.gif
[/quote]

Čia kaip tik studentų patogumui taip daroma, nes kitur dar vasarą reikia važiuoti ir pasirašinėti sutartis....... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @egle@: 05 rugsėjo 2008 - 12:59
as 2oj grupeje busiu thumbup.gif man lankymo grafikas patogesnis atrodo, nei 1oj ax.gif sestadieniais man atrodo patogiau lankyt paskaitas, nei po darbo iki velumos g.gif
Atsakyti

Sveiki, istojau i VU 2 metu pokolegines studijas , ekonomika. gal ira kas is antros grupes ? ax.gif labai noriu draugauti .... 4u.gif
Atsakyti