Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(mars @ 2008 09 04, 13:18)
Sveiki, gal yra istojusiuju i II metu pokolegines studijas?
Istojau i vadyba , 1 grupe 4u.gif

Ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite117 @ 2008 09 12, 22:23)

O, kaip gerai, tai susitiksim jau ketvirtadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2008 09 13, 16:45)
O, kaip gerai, tai susitiksim jau ketvirtadieni smile.gif

mirksiukas.gif taip. Kaip nusiteikus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite117 @ 2008 09 13, 18:30)
mirksiukas.gif taip. Kaip nusiteikus?  smile.gif

na kai pagalvoju g.gif g.gif kad po dveju savaiciu jau egzamenas bus, tai baisoka darosi ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagne8020 @ 2008 09 09, 19:39)
Sveiki, istojau i VU 2 metu  pokolegines studijas , ekonomika. gal ira kas is antros grupes ?  ax.gif  labai noriu draugauti ....  4u.gif

aš antroje grupėje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos studentes, noreciau pasiteirauti apie toki reikaliuka- gal kas is jusu ar jusu kolegu turite toki darbeli- kapitalo strukturos analize imoneje- buciau labai dekinga-
Atsakyti
QUOTE(sirgita @ 2008 09 17, 20:58)
aš antroje grupėje mirksiukas.gif  4u.gif

VALIO !!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikute smile.gif malonu susipazinti bigsmile.gif kaip nuotaikos po pirmos paskaitos ax.gif ar vaziuosi i egzamina ?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Jei kam ko reiks, rašykit, bandysiu padėt, jei turėsiu/galėsiu mirksiukas.gif Mano bagažas: baigtas VU ekonomikos bakalauras, VU Finansų magistre mokausi dabar mirksiukas.gif

Sėkmės jamant mokslo aukštumas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, domina islyginamuju VU EF II metu pokoleginiu studiju Marketingo egzaminos klausimai, darbo ekonomikos ir mikroekonomikos testo klausimai.
Buciau labai dekinga
Atsakyti
Norejau paklausti, ar kuri laiket logistika pas Braskienę? Ir kaip sekesi?
Atsakyti
Sveiki,gal kas laikete marketinga pas Pranuli?kokie mazdaug klausimai ir ar sunkus testas buvo?
Atsakyti
QUOTE(VAJA @ 2009 01 20, 15:45)
Sveiki,gal kas laikete marketinga pas Pranuli?kokie mazdaug klausimai ir ar sunkus testas buvo?

Sveiki, as laikaiu praeitais metais marketinga pas Pranuli, islaikiau 9-kui, gal del to kad kolegijoje pries tai turejau daug visokiausiu marketingu smile.gif Jei dar reikia, parasyk e-mail issiusiu tau viska ka turiu is marektingo. Siaip studijuoju pokoleginese verslo vadyba 2-as kursas, tai jei reikia kokios informacijos galiu padeti isiusti informacijos ka turiu. Galite drasiai kreiptis smile.gif
Atsakyti