Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(mars @ 2009 05 13, 13:05)
tai tan neradau nei vieno VU kursinio, o visur reikalavimai skiriasi

Internetiniam puslapy yra metodiniai nurodymai, nors galiu ir aš persiųst, jei nurodysi, kur........ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dziustik @ 2009 05 13, 12:19)
Sveiki,
kas šiemet laikėt ekonometrijos egzaminą, kokie buvo uždaviniai, kokie teorijos klausimai? Buciau dėkinga už bet kokią info  smile.gif

Jei dar reikia info, tai parašyk savo e-mailą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @egle@: 19 gegužės 2009 - 12:16
na, bučiau dėkinga jei atsiustum pažiūrėt kursinį į emailą mashulia99@gmail.com
Atsakyti
Pratęsiamas priėmimas į išlyginamąsias studijas iki liepos 2 d.! Kas norit -dar ne vėlu! Kurie pridavė prašymus visi įstojo!
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lentocka: 21 gegužės 2009 - 10:27
QUOTE(lentocka @ 2009 05 21, 12:24)
Pratęsiamas priėmimas į išlyginamąsias studijas iki liepos 2 d.! Kas norit -dar ne vėlu! Kurie pridavė prašymus visi įstojo!
4u.gif

O ne kai visi priduoda dokumentus(iki tam paskelbtos dienos) tik tada buna konkursas kas istojo,o kas ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lentocka @ 2009 05 21, 11:24)
4u.gif

Čia aš kalbu apie 3 metų studijas! 4u.gif
2 metų - kitos datos! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lentocka: 22 gegužės 2009 - 15:49
Sveiki.labai reikia pagalbos.gal kas esate gynesi kursini pas Dikciu?o gal kas zinote kokia apskritai yra gynimosi tvarka?labai skubiai reiketu bet kokios informacijos.gynimas jau antradieni. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos bendravarges 4u.gif ,

noreciau kreiptis i tas, kurios jau sekmingai baige pernai "vadyba ir verslo administravima". As esu paskutiniam kurse pokoleginese ir laukia valstybinis egzaminas, gal kas pamenat mazdaug kokie klausimai buvo, arba gal gali siaip kazka patarti ar kitaip padeti blush2.gif

is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal galesit kuri padet. labai tikiuosi.
gal turit koki darbeli, ar medziagos apie viesuosius pirkimus, ar viesasias prekes?
buciau labai ir labai dekinga.
Atsakyti
Ar yra šiemet kurie stojo į išlyginamąsias g.gif 3 m ekonomika VU?

lentocka - gal tu stojai?

dar klausimas: o 2 ir 3 metu studijos skiriasi tik metais ir kaina? 3 m istoja silpnesniu vidurkiu studentai, o 2 stipresni? ar kazko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(I&A @ 2009 05 26, 14:37)
Ar yra šiemet kurie stojo į išlyginamąsias g.gif  3 m ekonomika VU?
lentocka - gal tu stojai?
dar klausimas: o 2 ir 3 metu studijos skiriasi tik metais ir kaina? 3 m istoja silpnesniu vidurkiu studentai, o 2 stipresni? ar kazko nesuprantu?

i 2 metu gali istoti jei baigiai kolegija ir turi aukstaji neuniversitetini issilavinima, o jeigu pabaigei aukstesniaja mokykla, tai reikia stoti i 3 metu, o kaina vienoda per metus.
Atsakyti
QUOTE(agoogoo @ 2009 04 15, 19:26)
as va baigiu ir kolegija ir planuoju stot i VU islyginamasias smile.gif tikiuosi istosiu, tfu tfu tfu  biggrin.gif  vidurkis ties 8 ar daugiau siek tiek  ax.gif  tai kai istosiu irgi kreipsiuos cia, jei kas bus neaisku smile.gif

o jus tik i 2 m stojote?

Gal zinote kokie pernai vidurkiai buvo? be stazo? g.gif

ziuriu i 3 m islyginamasias tai su zemais (6,18) istojo g.gif

QUOTE(ewile @ 2009 04 30, 16:48)
na nelengvas man buvo

kelintam kurse jus esate? g.gif
3 metu? ekonomika? g.gif

QUOTE(Ledime @ 2009 05 08, 13:13)
Gal besimokancios 2m ekonomika galetu parasyti kaip vyksta paskaitos,ar kiekviena sestadieni? smile.gif

o man idomu ir del 3 m dar. kaip vyksta mokymasis bigsmile.gif

QUOTE(snieguole1972 @ 2009 05 08, 18:26)
Paprasta..... 4u.gif

kreipsiuosi pagalbos, jei tik galima blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ewile @ 2009 05 26, 14:46)
i 2 metu gali istoti jei baigiai kolegija ir turi aukstaji neuniversitetini issilavinima, o jeigu pabaigei aukstesniaja mokykla, tai reikia stoti i 3 metu, o kaina vienoda per metus.

g.gif aciu uz atsakyma

as stojau ir i 2 ir i 3, baigusi kolegija - aukstaji neuniversitenini, bet i 2 m galvoju gal ipritrukti balu blush2.gif

kaina metams vienoda, bet jei reikai tik diplomo
kaina skiriasi tiek, kad per visa laika uz 2 metus sumokesi 4500 maziau nei uz 3 m unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I&A: 26 gegužės 2009 - 13:54
QUOTE(ewile @ 2009 05 26, 14:46)

Netiesa, as baigiau Vilniaus kolegiją ir įgyjau aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą, bet mane priėmė į 3 metų studijas, nes 2 metų studijoms neužteko kreditų uzskaitomų dalykų. Priėmime suskaičiuoja, kokių dalykų užskaitys kreditus
3 metams turi būti 40 kreditų užskaitomų dalykų, 2 metams 80 kreditų užskaitomų dalykų.
Aš labai tikėjausi į 2 metų studijas, bet pritrūko kreditų. schmoll.gif
Atsakyti