Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

Labas rytas 4u.gif Sveikinu su praėjusiomis šventėmis ir norėčiau paklausti ar tikrai niekas nelaikėte strateginio valdymo egzamino pas E. Smilgą?
Atsakyti
sveikos! 4u.gif
Gal turite statistikos namu darbo pavyzdi, dest.Martinavicius? smile.gif buciau begalo dekinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PoisonFlower @ 2009 04 15, 13:15)
sveikos!  4u.gif
Gal turite statistikos namu darbo pavyzdi, dest.Martinavicius? smile.gif buciau begalo dekinga  ax.gif  4u.gif

parasyk emaila atsiusiu
Atsakyti
alinussik@gmail.com

DIDELIS tau aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PoisonFlower @ 2009 04 15, 13:39)
alinussik@gmail.com

DIDELIS tau aciu! 4u.gif

ner uz ka, issiunciau
Atsakyti
Gavau, dabar bent jau turesiu pagal ka daryti smile.gif Isgelbejai mano kaili! 4u.gif
Atsakyti
as va baigiu ir kolegija ir planuoju stot i VU islyginamasias smile.gif tikiuosi istosiu, tfu tfu tfu biggrin.gif vidurkis ties 8 ar daugiau siek tiek ax.gif tai kai istosiu irgi kreipsiuos cia, jei kas bus neaisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuxas @ 2008 01 14, 20:12)
taip, suklydau: matematikos nėra t.v. pokoleginėse. dabar visos studijos vadinamos išlyginamosiosmis - 2 ir 3 metų. tai tiems, kas studijuoja 2 metus matematikos nebuvo.

o kas studijuoja 3 metus, matematika yra?
Ar uzskaito, jei mokeisi kolegijoje.
Labai nesinori man tos matematikos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lentocka: 27 balandžio 2009 - 17:37
QUOTE(lentocka @ 2009 04 27, 18:35)
o kas studijuoja 3 metus, matematika yra?
Ar uzskaito, jei mokeisi kolegijoje.
Labai nesinori man tos matematikos g.gif

yra matematika, o is kolegijos neuzskaito, reikia laikyt. Bet mateka ne labai sunku islaikyt, yra daug sudetingesniu dalyku. As kai stojau labiausiai bijojau matekos, bet islaikiau ispirmo karto ir net gi 8 gavau
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 04 28, 08:08)
yra matematika, o is kolegijos neuzskaito, reikia laikyt. Bet mateka ne labai sunku islaikyt, yra daug sudetingesniu dalyku. As kai stojau labiausiai bijojau matekos, bet islaikiau ispirmo karto ir net gi 8 gavau

Tai va, kad ir as labiausiai bijau tos matematikos schmoll.gif
O kokie tie sunkesni dalykai? unsure.gif
Atsakyti
na nelengvas man buvo statistika, makroekonomika, bet islaikyt imanoma, nebijok. Geriau stok siais metais, nes po tos reformos gali ir nelikti islyginamuju
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 04 30, 16:48)
na nelengvas man buvo statistika, makroekonomika, bet islaikyt imanoma, nebijok. Geriau stok siais metais, nes po tos reformos gali ir nelikti islyginamuju

jau dokumentai priduoti, laukiu geguzes 21 dienos, tada bus aisku ar istojau g.gif
Atsakyti