Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(mocha @ 2009 06 22, 17:27)
Aš irgi šiemet bandysiu čia stoti, stažo neturiu visai, vidurkis gerokai virš 8, nežinau kaip bus net, bet linkiu visiem sėkmės bandančiosioms! smile.gif

o i ka zadi stoti i ekonomika ar i vadyba?jei i ekonomika tai gal grupiokes busim, as zadu irgi stoti,tikiuosi istoti i ekonomika,i vadyba nelabai noriu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(krishana @ 2009 06 23, 11:47)
ieskojau stojimo statistikos, pereinami praeitu metu balai ir pan, nieko neradau, bet ziema tikrai buvo, gal blogai ieskau?

As irgi nieko neradau is praeitu metu...tik susirinkau tokia info,kad buvo 8,8-8,7 kazkur tokie balai...
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2009 06 21, 13:29)
Manau tai labai geras vidurkis .. gal praeisi ir be stažo .. .. Stojau prieš tris metus,  vidurkis buvo 8,2 tai buvau tikrai žinau gana viršuj pagal balus ...

labas
pasidalink patirtim,
aš šiemet įstojau į vu ef vva 3 metams.
kaip su matematiką? ar sunku mokytis?
klausiu todėl, kad senai baigiau verslo mokyklą, dirbau ir tik dabar nusprendžiau
pratesti mokslą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dolchy @ 2009 06 25, 14:27)
labas
pasidalink patirtim,
aš šiemet įstojau į vu ef vva 3 metams.
kaip su matematiką? ar sunku mokytis?
klausiu todėl, kad senai baigiau verslo mokyklą, dirbau ir tik dabar nusprendžiau
pratesti mokslą.  blush2.gif

nebijok, tikrai islaikysi, mums destytojas leido naudotis konspektais per egza, tai su jo pagalba tikrai galima islaikyti, aisku reikia ir pasimokyti
Atsakyti
QUOTE(Santuri2 @ 2008 01 22, 23:30)
sveikutes,
Pernai baigiau VU EF pokolegines studijas (vadyba ir verslo administravimas), tad jei turesit kokiu klausimu apie moksla, rasykit smile.gif

sveikute
žinau, kad žinutę siuntei senai, bet gal atsilepsi
reikalinga tavo draugystė
flirt.gif
gal galėsiu kreiptis, kai rėikės pagalbos? rolleyes.gif
šieis metais įstojau į vu ef vva, ieškau draugu, nes tikrai žinau, kad mokytis bus sunku
Atsakyti
Na, mano nuomone kitokia, jei matematika pas Navicki, tai tikrai reikes pasimokinti, neakivaizdininkus jis dar taip puse velnio griebe, bet neislaikiusiuju tikria nemazai, o dieniniokus ir kt. tai tikrai spaudzia kaip reikalas... bet gerai nors tiek, kad ten pakankamai idomu, kai pagauni ir suprantii - tikrai super :] man visai patiko, bet streso tikrai DAAUG buvo...
Atsakyti
labas, o tu jau baigei mokslą, ar dar mokynaisi? smile.gif
Atsakyti
Jei manes klausi, tai dar mokinuosi smile.gif
Atsakyti
Baigiau šiais metais VVA 3 metų studijas smartass.gif Jei reiks pagalbos rašykit mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2009 06 26, 15:09)
Baigiau šiais metais VVA 3 metų studijas  smartass.gif  Jei reiks pagalbos rašykit  mirksiukas.gif

ačiū vikix
gal turi, ką nors iš matematikos uždavynių, kurie buvo I kurse
dabar pati studijojų knygas, noriu nors kiek prisiminti, atgaivynti atmintį

Papildyta:
ačiū, kad atrašei
tikejausi, kad nors vieną mamytė atsilieps
manau, kad galėsim bendrauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte69 @ 2009 06 23, 14:39)
o i ka zadi stoti i ekonomika ar i vadyba?jei i ekonomika tai gal grupiokes busim, as zadu irgi stoti,tikiuosi istoti i ekonomika,i vadyba nelabai noriu... smile.gif
Papildyta:

As irgi nieko neradau is praeitu metu...tik susirinkau tokia info,kad buvo 8,8-8,7 kazkur tokie balai...

jie buvo ziema tikrai, kazkur kompe turejau, bet neberandu, bet prisimenu kad paskutinis istojes turejo berots 7,5 ar 7,6
Atsakyti
QUOTE(dolchy @ 2009 06 26, 15:01)
ačiū vikix
gal turi, ką nors iš matematikos uždavynių, kurie buvo I kurse
dabar pati studijojų knygas, noriu nors kiek prisiminti, atgaivynti atmintį

Papildyta:
ačiū, kad atrašei
tikejausi, kad nors vieną mamytė atsilieps
manau, kad galėsim bendrauti  bigsmile.gif

nelabai seku tema tai AZ parasyk meila... bus paprasciau .. del matematikos nesuk galvos smile.gif sunku nebus, sedek paskaitoj, ka spresit bus tas pats, tikrai nieko kito ... dar aisku labai priklausys kas destys..
Atsakyti
QUOTE(zuvyte69 @ 2009 06 09, 11:21)
Labukas, gal yra kas stoja i VU EF VVA ar ekonomika 2 metu nuosekliasias studijas?
Gal is Pnvz kas stoja?

Yra yra 4u.gif . Na bandysiu.

QUOTE(zuvyte69 @ 2009 06 20, 12:53)
Cia ir problema,kad darbo stazas 1m,o kiek zinau reikia maziausiai 2m kad pridetu 1 bala.Jei butu stazas tai nesijaudinciau,nes kiek skaiciavau diplomo vidurkis yra 8,97  smile.gif

Na cia tai toli grazu ne mazas vidurkis. Mano kiek maziau virs 8, bet turiu stazo 3 metus ax.gif
Atsakyti