beje 40lt sumoketi reikia per 2 darbo dienas? nes siaip bankai nedirba sestadieni sekmadieni, ai tik akropolio dirba, bet tingiu vaziuoti )
girdėjau, kad lankyti paskaitas galima ne tik šeštadieniais, bet ir kas dien po darbo
ar tai tikrai taip ?
mano mail taniusa4@gmail.com
ar tai tikrai taip ?

mano mail taniusa4@gmail.com
QUOTE(krishana @ 2009 06 26, 19:46)
jie buvo ziema tikrai, kazkur kompe turejau, bet neberandu, bet prisimenu kad paskutinis istojes turejo berots 7,5 ar 7,6
tai cia gal i 3m islyginamasias tokie balai, o i pokolegines 2m tai tikrai turetu buti aukstesni...
Papildyta:
QUOTE(eternity @ 2009 06 26, 23:00)
Yra yra
. Na bandysiu.
Na cia tai toli grazu ne mazas vidurkis. Mano kiek maziau virs 8, bet turiu stazo 3 metus

Na cia tai toli grazu ne mazas vidurkis. Mano kiek maziau virs 8, bet turiu stazo 3 metus

Kad vidurkis nemazas,tai sutinku,bet uz staza nieko negausiu tai ir gaunasi,kad mazas vidurkis...

QUOTE(zuvyte69 @ 2009 06 29, 11:26)
Kiek zinau sestadieniais lanko paskaitas tie kas ne is Vilniaus,o ketvirtadieni ir penktadieni vakarais kas is Vilniaus.
Nebent tai jau nauja tvarka, pas mus (VVA 3 metų-neakivaizdinis) buvo taip: kartą arba du kartus per mėnesį šeštadienį 9 val egzas, 10 val. paskaita .. to dalyko kurio buvo paskaita, vadinasi sekantį kartą atvažiuoji jau į to dalyko egzą, o po jo nauja paskaita .. ir t.t.
Per paskaitą gauni konspektą (dažniausiai apie 60 pusl.) iš kurio ruošiesi egzui ... kelis dalykus reikia pasimokyti rimčiau ..
Pirmais metais praleidau gal 2 paskaitas

Mokytis tikrai nėra sunku ..

QUOTE(vikix @ 2009 06 29, 18:22)
Nebent tai jau nauja tvarka, pas mus (VVA 3 metų-neakivaizdinis) buvo taip: kartą arba du kartus per mėnesį šeštadienį 9 val egzas, 10 val. paskaita .. to dalyko kurio buvo paskaita, vadinasi sekantį kartą atvažiuoji jau į to dalyko egzą, o po jo nauja paskaita .. ir t.t.
Per paskaitą gauni konspektą (dažniausiai apie 60 pusl.) iš kurio ruošiesi egzui ... kelis dalykus reikia pasimokyti rimčiau ..
paskutiniais metais gal 2 tik buvau

dabar tas pats 3 metu, o vat 2 metu yra dvi grupes, viena vilnieciai, tai mokosi ketviradieni, penktadieni, o kita is kitu miestu, tai jiems paskaitos sestadieniais
QUOTE(zuvyte69 @ 2009 06 23, 14:39)
o i ka zadi stoti i ekonomika ar i vadyba?jei i ekonomika tai gal grupiokes busim, as zadu irgi stoti,tikiuosi istoti i ekonomika,i vadyba nelabai noriu... 
Papildyta:
As irgi nieko neradau is praeitu metu...tik susirinkau tokia info,kad buvo 8,8-8,7 kazkur tokie balai...

Papildyta:
As irgi nieko neradau is praeitu metu...tik susirinkau tokia info,kad buvo 8,8-8,7 kazkur tokie balai...
Aš į ekonomiką, šiandien buvau nuvežti dokumentus. Kiek supratau žada daryti dvi grupes po 75 studentus, o aš buvau 130 kažkur

Žmonės eina šniūrais į vadybą ir verslo administravimą, o ekonomikos mažai labai norinčių. Keista net.
Jei įstosiu ir aš, tai būsim grupiokės vadinas

Net neįsivaizduoju, ar pavyks ar ne. Bet viltis yra, o jei nepavyks, bandysim kitais metais

Linkiu visom sėkmingai įstot

tikiuosi ir as istosiu nes nelabai noriu i mru ) . as tikejausi bus maziau norinciu, nes kaip ir krize galima sakyti, ir vu yra brangiausias.
QUOTE(krishana @ 2009 07 02, 11:54)
tikiuosi ir as istosiu nes nelabai noriu i mru ) . as tikejausi bus maziau norinciu, nes kaip ir krize galima sakyti, ir vu yra brangiausias.
Į ką bandot, ekonomiką ar vadybą ir verslo adm. ?

QUOTE(mocha @ 2009 07 02, 17:12)
Į ką bandot, ekonomiką ar vadybą ir verslo adm. ?
Bet ir tai nėra daug stojančių iš tikro, aš tikėjausi daug daug daugiau...

ekonomika )
QUOTE(krishana @ 2009 07 03, 13:45)
ekonomika )
Nieko, manau viskas bus normaliai