esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa http://www.######/ap...433b41e654.html ten kur #### publika "taskas"lt
Atsimenu Valkauskas atejusiems i egzamina uz drasa dar viena bala pridejo, tai gavosi taip, kad uz dalyvavima paskaitose 5 balai + 1 balas uz drasa, atejus i egzamina o egzas bent jau man tai velnioniskai sunkus buvo, na bet as ir nesimokiau daug, tik siaip pavarciau
Atsimenu Valkauskas atejusiems i egzamina uz drasa dar viena bala pridejo, tai gavosi taip, kad uz dalyvavima paskaitose 5 balai + 1 balas uz drasa, atejus i egzamina
o egzas bent jau man tai velnioniskai sunkus buvo, na bet as ir nesimokiau daug, tik siaip pavarciau
Gal žinot, kas baisaus būna Finansų egzamine pas Čepienę (išskyrus tai, kad visą konspektą reikia iškalti atmintinai). Kokie klausimai būna iš įstatymų?
Atsimenu Valkauskas atejusiems i egzamina uz drasa dar viena bala pridejo, tai gavosi taip, kad uz dalyvavima paskaitose 5 balai + 1 balas uz drasa, atejus i egzamina
o egzas bent jau man tai velnioniskai sunkus buvo, na bet as ir nesimokiau daug, tik siaip pavarciau
Gal žinot, kas baisaus būna Finansų egzamine pas Čepienę (išskyrus tai, kad visą konspektą reikia iškalti atmintinai). Kokie klausimai būna iš įstatymų?
Sveiki Savaitgali bus mikroekonomikos egzas, norejau suzinoti ar sudetingi klausimai buvo, ar atviri ar uzdari? kiek ju buvo? Is anksto dekoju uz atsakyma.