Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(snieguole1972 @ 2009 11 17, 17:26)
O islaikiusiu-neislaikiusiu procentas koks???? Kaip jis vertina?

Tiksliai nezinau,bet man atrodo,kad dauguma islaike ir vertina man regis palankiai smile.gif
Atsakyti
Pas mus tai grupei vadybą daug kas neišlaikė
Atsakyti
Gal kokios naudingos info liko po egzo? Gal klausimus turite.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Prisimenu, kad buvo apie tris vadybos pjūvius Oksfordo berods žodyne, kokie įvardinti, poto, konstruktyvios konflikto savybės, apie senų laikų motyvaciją, nežinau kaip tiksliai vadinas, bet ten (prie motyvacijos), kad žmonės vengia dirbti atseit ir juos skatina tik pinigai darbą atlikti, nu ten konspekte yra, kuo skiriasi vadyba nuo valdymo buvo. Daugiau nepamenu :/
Atsakyti
man buvo tokie klausimai: japoniškas modelis (paskutinė tema), aparato dalys (organizaciniai modeliai), Kaip vadovas gali skatinti darbuotojų kūrybiškumą?Blake ir Mouton vadybinis tinklelis, Galios šaltiniai:, Sprendimų pagrindiniai proceso etapo žingsniai:, Iš ko susideda septynių S modelis?, Pagrindiniai organizacijos kultūrą formuojantys veiksniai:, Valdymo lygiai, ir iš administravimo principu tiksliai neprisimenu kas ar tvarka ar teisingumas

Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 11 18, 13:32)
Prisimenu, kad buvo apie tris vadybos pjūvius Oksfordo berods žodyne, kokie įvardinti, poto, konstruktyvios konflikto savybės, apie senų laikų  motyvaciją, nežinau kaip tiksliai vadinas, bet ten (prie motyvacijos), kad žmonės vengia dirbti atseit ir juos skatina tik pinigai darbą atlikti, nu ten konspekte yra, kuo skiriasi vadyba nuo valdymo buvo. Daugiau nepamenu :/

QUOTE(mars @ 2009 11 18, 13:49)
man buvo tokie klausimai: japoniškas modelis (paskutinė tema), aparato dalys (organizaciniai modeliai), Kaip vadovas gali skatinti darbuotojų kūrybiškumą?Blake ir Mouton vadybinis tinklelis, Galios šaltiniai:, Sprendimų pagrindiniai proceso etapo žingsniai:, Iš ko susideda septynių S modelis?, Pagrindiniai organizacijos kultūrą formuojantys veiksniai:, Valdymo lygiai, ir iš administravimo principu tiksliai neprisimenu kas ar tvarka ar teisingumas

aciu jums uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Turiu pasakyti ne patys lengviausi.... g.gif
Atsakyti
Ką pastebėjau, kad man kur teko egzamine buvo tokie dalykai, kur aš galvojau ai čia smulkmenos, nelabai svarbūs tokie,galvoju tikrai nebus, o akurat biggrin.gif žodžiu ten svarbu viskas... sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 18 lapkričio 2009 - 20:13
Sveiki gal kas laikėt logistiką pas Braškienę ? Ar sunku būna kokie klausimai ?
Atsakyti
Sveiki,

Jau kuris laikas stebiu čia vykstančius informacijos mainus. Labai džiaugiuosi tokia rubrika.
Norėčiau pasiteirauti, kas laikė Įmonių finansų egzaminą pas g. Smalenską? Kaip vyko tas testo rašymas? Paskaitoje išdalino testus su atsakymais, tai negi taip lengvai duoda nusirašinėti? Ar yra kokie paslėpti spąstai?
Beje, kam aktualu dėl Smalensko namų darbo tai jo kompiuterinį egzempliorių galite rasti Imonių finansai.
Atsakyti
sveiki, mes laikėm pas Smolenską prieš porą savaičių egzameną, ką galėčiau pasakyt, namų darbą užtrunka ilgai daryt, o pats egzamenas tai lengvas, nes net nežiūrėjo ar atsakymus testų nusegėm, aš tai pasižymėjus buvau prie teisingo atsakymo su adata skylute lotuliukas.gif , tai jis vaiksčiojo tipo žiūrėjo, bet kas toliau nuo krašto sedėjo galėjo būt viską susižimėjes nieks ten taip jau nežiūrėjo
Atsakyti
Gal kas laikėt pas R. Skyrių Informacijos ir komunikacijos technologijas?
Atsakyti