Noriu paklaust, kaip manote ar 5 tukstanciai uz virtuve (virtuve nera didele, be saldytuvo telpa ukine spinta, 4 spinteles po 70cm apacioje ir 2 virsuje; pagaminta is plokstes, o stalvirsis is akmens mases + sudetos blum'o sistemos) yra normali kaina? Mano manymu tai visai nebrangi.

QUOTE(jblmami @ 2007 09 22, 22:53)
Taip atrodo pas mane tas stiklas.
Liux tavo virtuvytė

Aš irgi mačiau juodą su spalvotais diodais (juosta per vidurį, apie 30 diodų), bet ten papildomai po pačiomis spintelėmis sudėta ir liumų

Šiaip tai tų diodų turėtų būti nerealiai daug, kad užtektų vien jų šviesos

QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 23, 15:26)
Liux tavo virtuvytė
(bet pas tave juk liumai, o ne diodai
)
Aš irgi mačiau juodą su spalvotais diodais (juosta per vidurį, apie 30 diodų), bet ten papildomai po pačiomis spintelėmis sudėta ir liumų

rasiau, kad mano svajone - stiklas su diodais. Deja pervelai suzinojau kur gamina.
Galejo tas pats stiklo meistras padaryti, kuris padare esama stikla

Pas mane stiklas 3m ilgio. Saliginai kainavo nebrangiai, apie 300 eur. Jei butu nereikeja rozetem skyliu pjauti, butu zymiai pigiau. Po to palyginau su plyteliu klijavimu. tai ko gero pigiau nei vidutines kainos plyteles +darbas.

As kur maciau juoda virtuve,tai tas stiklas tokio dydzio kaip pas mane sviete

QUOTE(jblmami @ 2007 09 23, 21:45)
Labai graži virtuvė Jūsų o aš taip pat mastau apie stiklą,tik sakė kai klausiau kad jį visą kažkaip pritvirtina palikdami 1-2mm nuo sienos.
Labai noriu matinio stiklo bet 100% dar nesu tikra,o tokio su šviesomis tai dar nemačiau

jblmami,tai suprantu ji Vokietijoj dejosi ta stikla su diodais(sorry liumais,bet ner skirtumo),o Sheshkiux gal tu matei/zinai cia Lietuvoj kur tokia naujiena uzsisakyt,nes mane tai sudomino,labai gerai ziurisi.
Aplamai gal kuri esat cia pas mus-Lietuvoj tai daresi????
QUOTE(ANŽELINA @ 2007 09 21, 04:36)
O kokia pas tave ta duonine, kur pirkot, kiek kainavo, nes irgi dabar galvojam pirkti, tai nelabai randu kad man patiktu 

Duona reiketu laikyti atviroje vietoje, kad ji "kvepuotu", tam pvz. tokia duonine su filtru tiktu:

Dabar tokioje ir laikau, bet va naujame buste mano svajoniu virtuveje tai balta spalva labai be rysio bus, tai nezinau, ka su duonine reiks daryt

Kiti laiko duona saldytuve, bet man neskanu tokia duona - megztu sviezia, nesaldyta.
jblmami labai aciu uz ideja del stiklo

Ir siuksliadeze pas tave taip gerai sutvarkyta, saunuole

Vakar visa vakare virtuve busima paisiau, tai didziausia problema man su langu - virtuve bus kampu, ties viena siena didelis langas - apkabinet aplinkui spinteles negrazu, speju, zodziu visas mano svajoniu virtuves vaizda tas langas sudarko

Labai aciu visoms, kurios nepatingejote ideti nuotraukyciu, aciu uz idejas dar syki

Linda o kur pirkai tokia duoninę ir kiek kainavo, nes visai neblogas variantas 
Wesco firmos metaline duonine, kainavo apie 60 eur.(jei gerai prisimenu) - brangu mums
aciū už nuotrauką

Wesco firmos metaline duonine, kainavo apie 60 eur.(jei gerai prisimenu) - brangu mums

QUOTE(jblmami @ 2007 09 21, 15:26)
Wesco firmos metaline duonine, kainavo apie 60 eur.(jei gerai prisimenu).
fainai, ale kaip aukstai jinai , ar patogu

QUOTE(SweetTalk @ 2007 09 23, 14:50)
Noriu paklaust, kaip manote ar 5 tukstanciai uz virtuve (virtuve nera didele, be saldytuvo telpa ukine spinta, 4 spinteles po 70cm apacioje ir 2 virsuje; pagaminta is plokstes, o stalvirsis is akmens mases + sudetos blum'o sistemos) yra normali kaina? Mano manymu tai visai nebrangi. 

Tikrai labai nebrangu buvau vienoje firmoje tai vien už akmens masės stalviršį paprašė 4000 už metrą

QUOTE(juokutis @ 2007 09 23, 23:20)
Sheshkiux gal tu matei/zinai cia Lietuvoj kur tokia naujiena uzsisakyt,nes mane tai sudomino,labai gerai ziurisi.
VALBRA Vytenio g. 13, Vilniuje
QUOTE(ANŽELINA @ 2007 09 24, 06:33)
Linda o kur pirkai tokia duoninę ir kiek kainavo, nes visai neblogas variantas 
aciū už nuotrauką 

si is Tupperware, kainuoja 175 litukus (kartu su pjaustymo lentele)