Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

QUOTE(pipima @ 2007 10 05, 17:59)
aš turiu,tiek Vilniuj,tiek Kaune prekiauja,patys iš jų pirkom,nuo parduotuvės kaina skiriasi 400lt.  thumbup.gif Per kelis buitinės technikos prietaisus nemaža sumelė susidaro  thumbup.gif

gal ir man galima i AZ 4u.gif netolimoj ateity reikes rolleyes.gif
o klausykit-kvailas turbut klausimas, bet.......pvz pas mus planuojama svetaine-virtuve/valgomasis vienoj erdvej-60m2.tai kaip cia suprast-kuo didesne erdve tuo gartraukio reikia galingesnio ar......?(jezau turbut juokiates is tokio klausimo blush2.gif )
Atsakyti
gal kas isirenget juoda (ne tamsiai ruda) virtuve? Noreciau atsiliepimu ar nepavargstat nuo tamsios spalvos, ar neslegia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2007 10 06, 22:57)
gal kas isirenget juoda (ne tamsiai ruda) virtuve? Noreciau atsiliepimu ar nepavargstat nuo tamsios spalvos, ar neslegia?  g.gif

pas mane bus juoda, bet dar reik palaukt kol atves, ir tik tada pasakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas galit padeti mums reikia naujos virtuves,net neissiivaizduoju kur ziureti,buvau tik domus gelerijoje tai man ten aisku scaglioni patiko,bet mes norime i 13000lt ilysti.buciau dekinga jei kas parasytu pora firmeliu
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 05, 08:51)
o nenoretum duoti patalpos plana musu teismui ?  doh.gif  lotuliukas.gif gal dar kokia mintis sautu i galva, as va dabar pagalvojau kad jei turi kazkur dar patalpa toleliau, tai gal duju balina galetum iskelti, atsilaisvintu daug brangios virtuvei vietos. o vamzdukus gal iseitu pravesti  g.gif

http://picasaweb.goo...otejus/20071007 kelios foto "erdves", i kuria sugrusti teks viska.. lotuliukas.gif i tvarka neziureti, siandien bandom nesugriauti sieneles peciaus, tad musu demesys sukontentruotas ties kapsules dejimo vieta.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 07, 12:19)
pas mane bus juoda, bet dar reik palaukt kol atves, ir tik tada pasakysiu mirksiukas.gif

labai lauksiu atsakymo iki nauju metu, tai jei bus nesunku ir nepamirsi, tai atsiliepimus geriau i az, nes cia veliau galiu nesurast atsakymo blush2.gif 4u.gif

o koks stalvirsis, turbut sviesus? pas mane pagal kompozicija tai pilkas, uztat bijau, kad neisproteciau nuo tamsumo doh.gif , nors ir labai graziai jau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2007 10 07, 22:44)
labai lauksiu atsakymo iki nauju metu, tai jei bus nesunku ir nepamirsi, tai atsiliepimus geriau i az, nes cia veliau galiu nesurast atsakymo  blush2.gif  4u.gif

o koks stalvirsis, turbut sviesus? pas mane pagal kompozicija tai pilkas, uztat bijau, kad neisproteciau nuo tamsumo  doh.gif , nors ir labai graziai jau atrodo  smile.gif

pas mane tai baltas mirksiukas.gif o dar plyteles baltas komponuosiu su raudona mozaika, tai manau pas mane nebus jau taip tamsu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, sulaukiau as savo virtuveles.... del kokybes labai gerai, graziai padaryta, broku jokiu... neturejau prie ko prisikabinti (dazniausiai mane siuncia kaip eksperte, jei reikia kokiu minusu surast) kaip keista ju nebuvo.... greitu metu idesiu foto, vienu zodziu esu patenkinta... labai malonu virtuveleje buti....
kas man labai patiko sios firmos sistemoje... kad galutinius elementus, tokius kaip paskutiniu dureliu isukimas, atlieka pats vadybininkas... veliau patikrina ar jo darbuotojai nepridare broku, paklausia musu nuomones ar esam patenkinti... ir tada sumokam pinigelius... tokia sistema man labai labai patiko, ir firma patikimai atrodo... zmones ziuri rimtai i darba..... cool.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 10 08, 11:30)
sveikos mamytes, sulaukiau as savo virtuveles.... del kokybes labai gerai, graziai padaryta, broku jokiu... neturejau prie ko prisikabinti (dazniausiai mane siuncia kaip eksperte, jei reikia kokiu minusu surast) kaip keista ju nebuvo.... greitu metu idesiu foto, vienu zodziu esu patenkinta... labai malonu virtuveleje buti....
kas man labai patiko sios firmos sistemoje... kad galutinius elementus, tokius kaip paskutiniu dureliu isukimas, atlieka pats vadybininkas... veliau patikrina ar jo darbuotojai nepridare broku, paklausia musu nuomones ar esam patenkinti... ir tada sumokam pinigelius... tokia sistema man labai labai patiko, ir firma patikimai atrodo... zmones ziuri rimtai i darba.....  cool.gif liuks thumbup.gif

Sveikinam su nauja virtuvike 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir labai laukiam nuotraukų.O kur gaminot? Ir kokia firma?
Atsakyti
Dekui Dekui ax.gif o gamino Edmintos baldai...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti