Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 16, 23:09)
Sveikutės  4u.gif
Čia - http://public.fotki....tuvs-projektai/ - keletas mano bandymų susiprojektuoti virtuvikę  ax.gif Spalvos  ne visai tokios, bet pati koncepcija panaši  unsure.gif Lauksiu kritikos ir pastabų  blush2.gif

Man labiau patinka antras variantas, tiesa, kas ten pas tave toks siauras prie sienos ties langu, lentynėlės??
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 09 16, 15:58)

Nike žinok čia buvo nemažai merginu kurios darėsi Kaune pavartyk temelę išsamiau ir rasi netik kur gamino bet ir pavyzdėlius jau pagamintų virtuvių

gaila kad man nesimato mamusiuko nuotrauku verysad.gif

kai dar nereikejo, tai atrode skaiciau ,maciau kaune gamintu, o kai dabar reikia, tai nerandu verysad.gif
meginos, prasau atsiliepkite kas jau pasigaminot ir tenkina kokybe......
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 16, 13:49)
Ka manot apie sias dvi virtuves ax.gif user posted image

man sita wub.gif

QUOTE(jufka @ 2007 09 16, 19:42)
labai graži virtuvė o kur tiksliai jūs darėtės?  g.gif ir kas pas jus prie viryklės kokia sienos danga  g.gif

o as nematau mamusiuko virtuves verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugstele: 17 rugsėjo 2007 - 08:28
Sveikos, senoj temoj buvau idejus savo virtuves plana, dabar jau turiu savo iskenteta issvajota virtuve, daremes Korynoje, ir esu labai patenkinta kokybe ir aptarnavimu... (na gal su direktorium sunkiau bendraujasi)
jei nepatingesiu idesiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 17, 08:48)
Man labiau patinka antras variantas, tiesa, kas ten pas tave toks siauras prie sienos ties langu, lentynėlės??

Aha lentynėlės ax.gif sakau gal nors vyno biteliu bus galima susidėti blush2.gif ...tik norėčiau, kad būtų nuo pat stalviršio, bet nesugebėjau to su programa padaryti g.gif

Be to, ,gal kas žino kaip su Alno padaryti du aukštus kabančių spintelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 09 17, 09:33)
jei nepatingesiu idesiu foto  mirksiukas.gif

nono.gif tingeti negrazu
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2007 09 14, 19:05)
Na tikrai super šauni virtuvė  thumbup.gif .Klausimukas-o projektą patys darėt?

Dabar ne į temą-linkėjimai nuo Doros smile.gif
http://images.bite.l...eabf6dd9ce3.jpg

dekui uz pagyrimus wub.gif daryciau dar karta zinoma si bei ta dar pakoreguociau, na bet dabar yr jau kaip yr mirksiukas.gif o projektavausi tikrai taip pati, pagrindinis mano noras buvo kuo daugiau stalciu lotuliukas.gif plius tirkai zinojau kad kampe desiu karusele..

dabar ne i tema - grazuole kokia Dora thumbup.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2007 09 15, 21:55)
QUOTE(okkey @ 2007 09 14, 15:02)

Labai graži virtuvė ir kažkaip pati tokios užsinorėjau blush2.gif
O galima sužinoti kokia čia plokštė (pavadinimas) ir stalviršis blush2.gif jei ne per daug prašau.

stalvisis tikrai zino kau pica vadinasi, kitu nezinau doh.gif tiksliau nepamenu blush2.gif

QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 16, 22:09)
Sveikutės  4u.gif
Čia - http://public.fotki....tuvs-projektai/ - keletas mano bandymų susiprojektuoti virtuvikę  ax.gif Spalvos  ne visai tokios, bet pati koncepcija panaši  unsure.gif Lauksiu kritikos ir pastabų  blush2.gif

na as tai tik viena dalyka keisciau, vietoj tu soniniu spinteliu deciau stalcius..as juk stalciu manijake doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okkey: 17 rugsėjo 2007 - 09:01
o kokias jus virtuveje darete lubas? ax.gif mes zadejome pakabinamas montuoti virs virtuvinio,tokio pat ilgio(ta prasme palei siena iki lango,kur bus virtuvinis).kaip manote ar uzteks sviesos? smile.gif ar sviesa neatsimus i virtuvini ir jos truks..
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 09 17, 10:55)
o kokias jus virtuveje darete lubas? ax.gif mes zadejome pakabinamas montuoti virs virtuvinio,tokio pat ilgio(ta prasme palei siena iki lango,kur bus virtuvinis).kaip manote ar uzteks sviesos? smile.gif ar sviesa neatsimus i virtuvini ir jos truks..

pas mus pakabinamos lubos grynai virš virtuvės komlekto, bet dar darėm pašvietimą ir po pakabinamomis spintelėmis, nes tos šviesos mažoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 17, 12:32)
pas mus pakabinamos lubos grynai virš virtuvės komlekto, bet dar darėm pašvietimą ir po pakabinamomis spintelėmis, nes tos šviesos mažoka  unsure.gif

o mes po spintelemis nedarome,gal i prieki ideti kokias 2 lemputes?o kaip kitos isprendete si klausima? unsure.gif
Atsakyti
Mes po spintelėm nupirkom 2 lempos, bet baldai dar nepagaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2007 09 16, 20:39)
Mamusiuka, labai grazi virtuve, as pastaruoju metu irgi galvoju apie tokia plokste, tik kazin kaip tas stalvirsis baltas, ar praktiska. Ir kokia baldu plokste, kaip vadinas?

Ačiū mergaitės ačiū ax.gif Tiksliai plokštės pavadinimo pasakyt negaliu, nes dizainerėpavyzdžius parodė ir išsirinkom, o nei koks pavadinimas ar spalva nesidomėjom doh.gif Stalviršis tik atrodo nuotraukoj baltas, bet jis marmurinis ir praktiškas tuo kad nesimato teplionių.
Tarp spintelių tos pačios spalvos plokštė pakabinta, susilieja į vieną visumą, o ir jokių plytelių nereikėjo-valosi thumbup.gif
Kaško dingsta greitai nuotraukytės doh.gif
Dar kartelįuser posted image
Iš baro pusės
user posted image
Darė Virūna kaune mirksiukas.gif
Atsakyti