Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

[quote=lietutis,2007 09 27, 14:56]
Niu noreciau, kad ka nors pasakytumet gero/blogo biggrin.gif

jei ne paslaptis kiek kvadratu uzims virtuve
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 09 28, 13:30)
aciu uz pagyras smile.gif
gamino dimide, ten prie combo netoli. palei siena kainavo be technikos 3500, o tamsioji spinta ir stalo virsus atrodo 800 ar 900. sake vyras krano firmos nepamena, bet kainavo apie 80 bazese, o senukuose toks pats 200. man jis tikrai per aukstas- koki puoda didesni pakisti tai patogu, bet jei koki skuduriuka praplaut ar darzoves man nelabai...

na jus idomios perkat kranus uz 80 lt ir tikites kad nesitaskys bus geri,,,uz savo auskta mokejau netoli 1000 lt,,kokybe gera,bet vistiek truputely tasko nors ir yra ta sistema kuri skaido vandeny,,,
Atsakyti
nu mes idomios, nes turbut ne visos uzdirbam po 10000 megalol.gif
o tu matai uz 1000 pirkai ir vistiek tasko, tai kur prasme man dar tuos 900 papildomai moket, nesuprantu logikos g.gif
tiesa, vyras irgi ne milijonus uzdirba, kitaip gal ir butu pirkes ta super duper krana, nors as vistiek buciau neleidus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 28 rugsėjo 2007 - 13:31
Kaip sakoma у богатых свои привычки... rolleyes.gif
Kiek susidūriau, patogiausi virtuvėje čiaupai su ištraukiama žarna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 09 28, 14:28)
nu mes idomios, nes turbut ne visos uzdirbam po 10000 megalol.gif
o tu matai uz 1000 pirkai ir vistiek tasko, tai kur prasme man dar tuos 900 papildomai moket, nesuprantu logikos g.gif
tiesa, vyras irgi ne milijonus uzdirba, kitaip gal ir butu pirkes ta super duper krana, nors as vistiek buciau neleidus tongue.gif

gal ir teisi..neapsimoka,bet bent garantuotas kad laikys pora metu,,draugas nuspirkes franke krana,, laike lygiai tris menesius ol nepradejo eisti per sonus,,jau tada geriau cekiskas uz kokius 350 lt..
Atsakyti
musu kranui metai ar 2 garantija, nepamenu, jei prades leisti grazinsiu ir nusipirksiu kitoki...tiesiog ne tokios pajamos, kad dairytis i tokius kranus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(arnas1 @ 2007 09 28, 14:36)
gal ir teisi..neapsimoka,bet bent garantuotas kad laikys pora metu,,draugas nuspirkes franke krana,, laike lygiai tris menesius ol nepradejo eisti per sonus,,jau tada geriau cekiskas uz kokius 350 lt..

na matot musu vyru mastymas jei pirkti tai gera,,,nes po to skupus du kart moka,,,neteigiu kad reikia uz 1000 lt bet bent jau uz 300
Atsakyti
a kiek tu tu vyru turi megalol.gif cia neuzsigauk, taip uzkliuvo smile.gif
Atsakyti
cia apskritai apie vyru gimine,,ir apskritai apie visus,,tas pats kam jus moterys perkat batus brangius,jei galit isgyti gariunuose tokius pacius,uz pusdyki ,visgi ir kokybe turi savo puse
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2007 09 28, 13:20)
QUOTE(lietutis @ 2007 09 27, 14:56)

Niu noreciau, kad ka nors pasakytumet gero/blogo biggrin.gif

jei ne paslaptis kiek kvadratu uzims virtuve

Grynos virtuves zonos (kur stoves komplektas) 185* 310cm ~6m2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 28 rugsėjo 2007 - 14:25
QUOTE(Šilingė @ 2007 09 28, 14:30)
Kiek susidūriau, patogiausi virtuvėje čiaupai su ištraukiama žarna  thumbup.gif

va mes tokį ir užsisakėm iš Franke ... nes tikrai tokia funkcija man asmeniškai labai reikalinga rolleyes.gif

QUOTE(arnas1 @ 2007 09 28, 14:36)
gal ir teisi..neapsimoka,bet bent garantuotas kad laikys pora metu,,draugas nuspirkes franke krana,, laike lygiai tris menesius kol nepradejo eisti per sonus,,jau tada geriau cekiskas uz kokius 350 lt..

va čia tai negerai g.gif mes pirkom Franke virtuvei ...patikino kad tikrai gera kompanija unsure.gif

QUOTE(arnas1 @ 2007 09 28, 14:39)
na matot musu vyru mastymas jei pirkti tai gera,,,nes po to skupus du kart moka,,,neteigiu kad reikia uz 1000 lt bet bent jau uz 300

g.gif jei Franke kaip sakai tris men laiko tai "bent 300Lt" geresniam kranui neužteks, nes mes už Franke sumokėjom netoli 500 Lt ...
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 09 28, 14:10)
va mes tokį ir užsisakėm iš Franke ... g.gif jei Franke kaip sakai tris men laiko tai "bent 300Lt" geresniam kranui neužteks, nes mes už Franke sumokėjom netoli 500 Lt ...

O jums nedave garantijos?Mes kai pirkom dave 2 metu garantija g.gif Ir sisiap kiek esam susidure su franke, man patiko ju kokybe (ir kriaukles ir kranai) ax.gif
Atsakyti