QUOTE(muminukas @ 2007 09 29, 20:52)
žinok, bijau pasakyti, kiek iki tos palangės - 50 ar 60 cm
tai jis ne lygiai su stalviršiu, o žemiau.
durelių spalva ne tai balinta kava, ne tai vanilė, o šonai - riešutas. baldų projektuotoja su palete į namus atvažiavo ir grynai derinom, nes taip tai atrodo beveik nesiskiria atspalviai, o prie sienos priddėjus labai skirtumas matosi.durelės neblizgios.
virtuvė didelė, palei 2 sienas. tai kokie 5-6 metrai gavosi. darė Domeikavos aira. šiaip esam patenkinti, nors meistrai truputį moliai,
būva prie jų, kai renka. 8300 atsiėjo. visur stalčiai, tik viena spintelė po orkaite.

durelių spalva ne tai balinta kava, ne tai vanilė, o šonai - riešutas. baldų projektuotoja su palete į namus atvažiavo ir grynai derinom, nes taip tai atrodo beveik nesiskiria atspalviai, o prie sienos priddėjus labai skirtumas matosi.durelės neblizgios.
virtuvė didelė, palei 2 sienas. tai kokie 5-6 metrai gavosi. darė Domeikavos aira. šiaip esam patenkinti, nors meistrai truputį moliai,

nu bet ir keistai padarė, taip žemai langus sustatė

o čia termopalo tas riešutas?nes jei jų, tai aš buvau išsirinkusi stalvišiui tokį iš gabaliuko, bet kai pamačiau didelį gabalą man nepatiko, o pas tave gražiai atrodo tas riešutas kiek įžiūriu foto
pas mane beveik 8 metrai virtuvinio