Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

QUOTE(Smiltis @ 2007 10 01, 13:43)
Labukas  4u.gif
Ar galiu patarti šiek tiek  g.gif
Ar jau dareisi kur nors projektą konkrečiai firmoje, ar čia pati su kokia programėle  g.gif

pati dariau, pagal savo išsivaizdavimą, langų išdėstymą ir atvestus inžinerinius tinklus
taigi kaip sakiau, kriauklės, gartraukio, kailtentės vieta nesikeis, o ir tos dvi spintos turi likti, nes tai vienintelė siena be langų
tai jei yra dar ką keisti, tai laukiu patarimų
Atsakyti
šeip šaldytuvas didesnis
Atsakyti
Paiduke, nepyk tik, ale perdaryti ivadus kainuos ne tiek jau ir daug lyginant su daug daug metu patogaus naudojimo ax.gif
as nesakau kad tu butinai turi kazka keisti, jei tau patinka taip kaip yra, tai tu ir daryk, tik neklausinek tada musu patarimu blush2.gif nes kai klausi, naturaliai norisi patarti , kur musu nuomone yra nepatogu, o nepatogu taip toli kriaukle nuo virykles.... bet jei tu manai kad tai yra patogu, tai tebunie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 01, 13:58)
Paiduke, nepyk tik, ale perdaryti ivadus kainuos ne tiek jau ir daug lyginant su daug daug metu patogaus naudojimo  ax.gif
as nesakau kad tu butinai turi kazka keisti, jei tau patinka taip kaip yra, tai tu ir daryk, tik neklausinek tada musu patarimu  blush2.gif nes kai klausi, naturaliai norisi patarti , kur musu nuomone yra nepatogu, o nepatogu taip toli kriaukle nuo virykles.... bet jei tu manai kad tai yra patogu, tai tebunie  4u.gif

nu tai gerai, ištrinsiu foto, nes pakeitimų didelių negaliu daryti tai tikrai biggrin.gif
o šiaip tarpas tarp kaitlentės ir kriauklės 175, netiek daug lakstyti reikės, kai žmonės salas dar, tai negi tada patogiau, pas mane juk priešais bus
ai žodžiu nepykit ax.gif bet patarimai man buvo vertingi tik dėl viršutinių spintelių
Papildyta:
o beto pagal tą geros virtuvės išdėstymą, kuris čia buvo ne kartą įdėtas aš viską planavau, tik gavosi priešinga kryptim ax.gif
Atsakyti
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOTI GERUS BALDININKUS,REIKIA VIRTUVES KOMPLEKTO,NU BET IR NELABAI BRANGININKO tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 10 01, 13:53)
pati dariau, pagal savo išsivaizdavimą, langų išdėstymą ir atvestus inžinerinius tinklus
taigi kaip sakiau, kriauklės, gartraukio, kailtentės vieta nesikeis, o ir tos dvi spintos turi likti, nes tai vienintelė siena be langų
tai jei yra dar ką keisti, tai laukiu patarimų

Na, šiek tiek nepatogumų gal ir bus dėl tos kriauklės, bet jau mačiau ir pati parašei, kad nėra tas atstumas toks didelis , tai gal nieko labai baisaus g.gif Nors pagal ergonomiką atstumas šiek tiek per didelis. Bet aš ir pati pasidarius virtuvę kur ne visai taip jau viskas atitinka ir nejaučiu jokių nepatogumų bigsmile.gif Šiaip sunkoka truputį nes nežinau išmatavimų. tiesiog kelis pastebėjimus parašysiu. Ten kur spintos kaip suprantu planuoji integruoti šaldytuvą ir į kitą šaldiklį g.gif Tiesiog tos spintelės kur virš jų- tai tu jų praktiškai nepasieksi schmoll.gif Turėsi lipti ant kėdės, o tai vėl gi nėra patogu, net ir mažiau naudojamiems daiktams unsure.gif tiesiog patarčiau pasvarstyti, gal geriau įsigyti neintegruojamą didesnį šaldytuvą arba šaldiklį integruoti po stalviršiu. O orkaitę gali perkelti? g.gif Šiaip ten problemų nėra, nes jai reikia paprastos rozetės. Tai orkaitė labai patogu aukščiau thumbup.gif Po to nematau koks gartraukis, bet patarčiau rinktis platesnį 90 cm. tada greičiausiai išsisprendžia ir viršutinių spintelių klausimas, nes su užsukimais jos vėl gi nėra patogios ir nelabai gražiai atrodo . Ir indaplovė, patogiausia kai ji yra šalia spintelės į kurią dėsi indus. Dabar nelabai tiksliai suprantu, bet lyg šalia indaplovės yra stalčiai, pagal tai ką matau, jie 45 cm., tai indams bus mažoka vietos. Tuo labiau taurių kokių nelabai ir sudėsi į stalčius unsure.gif Nu va pradžiai pamąstymui tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 01 spalio 2007 - 13:29
QUOTE(gudytejol @ 2007 10 01, 13:25)
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOTI GERUS BALDININKUS,REIKIA  VIRTUVES KOMPLEKTO,NU BET IR NELABAI BRANGININKO  tongue.gif

zinau, bet kol kas kontaktu neduosiu blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 10 01, 13:27)
Tai orkaitė labai patogu aukščiau  thumbup.gif Po to nematau koks gartraukis, bet patarčiau rinktis platesnį 90 cm. tada greičiausiai išsisprendžia ir viršutinių spintelių klausimas, nes su užsukimais jos vėl gi nėra patogios ir nelabai gražiai atrodo . Ir indaplovė, patogiausia kai ji yra šalia spintelės į kurią dėsi indus. Dabar nelabai tiksliai suprantu, bet lyg šalia indaplovės yra stalčiai, pagal tai ką matau, jie 45 cm., tai indams bus mažoka vietos.  Nu va pradžiai pamąstymui tiek  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif va del sito tai visikai sutinku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumba: 01 spalio 2007 - 13:55
o gal kam ALANTAS dare baldelius,kokie atsiliepimai apie juos ax.gif

RUMBA o kodel negali duoti kontaktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 10 01, 14:27)
Na, šiek tiek nepatogumų gal ir bus dėl tos kriauklės, bet jau mačiau ir pati parašei, kad nėra tas atstumas toks didelis , tai gal nieko labai baisaus  g.gif Nors pagal ergonomiką atstumas šiek tiek per didelis. Bet aš ir pati pasidarius virtuvę kur ne visai taip jau viskas atitinka ir nejaučiu jokių nepatogumų  bigsmile.gif  Šiaip sunkoka truputį nes nežinau išmatavimų. tiesiog kelis pastebėjimus parašysiu. Ten kur spintos kaip suprantu planuoji integruoti šaldytuvą ir į kitą šaldiklį  g.gif Tiesiog tos spintelės kur virš jų- tai tu jų praktiškai nepasieksi  schmoll.gif Turėsi lipti ant kėdės, o tai vėl gi nėra patogu, net ir mažiau naudojamiems daiktams  unsure.gif tiesiog patarčiau pasvarstyti, gal geriau įsigyti neintegruojamą didesnį šaldytuvą arba šaldiklį integruoti po stalviršiu. O orkaitę gali perkelti?  g.gif Šiaip ten problemų nėra, nes jai reikia paprastos rozetės. Tai orkaitė labai patogu aukščiau  thumbup.gif Po to nematau koks gartraukis, bet patarčiau rinktis platesnį 90 cm. tada greičiausiai išsisprendžia ir viršutinių spintelių klausimas, nes su užsukimais jos vėl gi nėra patogios ir nelabai gražiai atrodo . Ir indaplovė, patogiausia kai ji yra šalia spintelės į kurią dėsi indus. Dabar nelabai tiksliai suprantu, bet lyg šalia indaplovės yra stalčiai, pagal tai ką matau, jie 45 cm., tai indams bus mažoka vietos. Tuo labiau taurių kokių nelabai ir sudėsi į stalčius  unsure.gif  Nu va pradžiai pamąstymui tiek  bigsmile.gif

ačiū tau wub.gif
buitinė technika jau užsakyta ax.gif taippat ir gartraukis. dėl spintelių virš šaldytuvo, šaldiklio tiesa, jos aukštai gausis, bet kadangi jokio sandeliuko neturim, tai bus mažiau naudojamiems daiktams pasidėti
o dėl indų, tai viršutinės prie kriauklės numatytos ir tie stalčiai indams, dar kampinėj kmaruselėj šalia kriauklės
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2007 10 01, 13:56)

RUMBA o kodel negali duoti kontaktu  g.gif

nes noriu, kad man pirmiau padarytu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2007 10 01, 10:56)

O tu nenorėtum sukeisti vietomis tos ilgos spintelės kur yra orkaitė su šaldytuvu. Bent jau man būtų patogiau iš šaldytuvo link kriauklės ir tada prie viryklės be to man patogiau kai yra viryklė ir orkaitė arčiau viena kitos. Ir nedaryčiau atvirų lentynėlių apačioje, ką tu ten ruošiesi laikyti? Jei turi mažų vaikų jie tau viską iš ten iškrapštys ant žemės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 01 spalio 2007 - 14:46
QUOTE(jufka @ 2007 10 01, 15:45)
O tu nenorėtum sukeisti vietomis tos ilgos spintelės kur yra orkaitė su šaldytuvu. Bent jau man būtų patogiau iš šaldytuvo link kriauklės ir tada prie viryklės be to man patogiau kai yra viryklė ir orkaitė arčiau viena kitos.

jau siūliau, sakė tokios galimybės nėra, netelpa ten šaldytuvas
Atsakyti