Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

QUOTE(disi @ 2007 10 05, 10:26)
Merginos, turiu klausimą apie buitinę techniką.Virtuvė 8m2 ir ji bendra su svetaine 24m2, taigi bendras plotas 32m2. Kokio galingumo reikėtų gartraukio? Čia anksčiau skaičiau, viena kažkuri minėjo, kad virš 600m3/val, kita rašė, kad tik virš 800m3/val.Gal turite šviežesnių žinių šiuo klausimu. Ir dar ar 90 cm pločio gartraukių būna įmontuojamų į spinteles, ar tik 60 cm? Skaičiau, kad tik 60 ,bet gal kaip nors ir 90 galima paslėpti. Ir dar užkliuvo tai, kad kažkuri rašėt, kad tie integruojami gartraukiai kaip ir nelabai gerai ištraukia, jei patalpa didesnė. Pasidalinkit dar kartą patirtim, o tai jau stogas baigia nuvažiuoti, tą "svajonių virtuvę" bedėliojant blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

musu virtuve t.p. kartu su kambariu ir man teko daug skaityti ir dometis siuo klausimu kol issirinkom, o isirinkom AEG imontuojama i spintele kuri pirkom bazeje kazkur is pradzios prekiauje buitine technika. Mokejom rodos 700 ar 750lt. padare nuolaida nes dar pirkom skalbykle, nes kitoje vietoje toks pats kainavo 900lt. Esame labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belada @ 2007 10 05, 14:43)
musu virtuve t.p. kartu su kambariu ir man teko daug skaityti ir dometis  siuo klausimu kol issirinkom, o isirinkom AEG imontuojama i spintele kuri pirkom bazeje kazkur is pradzios prekiauje buitine technika. Mokejom rodos 700 ar 750lt. padare nuolaida nes dar pirkom skalbykle, nes kitoje vietoje toks pats kainavo 900lt. Esame labai patenkinti  thumbup.gif

koks Jusu bendras plotas? Ir koks gartraukio galingumas?
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2007 10 05, 10:26)
Merginos, turiu klausimą apie buitinę techniką.Virtuvė 8m2 ir ji bendra su svetaine 24m2, taigi bendras plotas 32m2. Kokio galingumo reikėtų gartraukio? Čia anksčiau skaičiau, viena kažkuri minėjo, kad virš 600m3/val, kita rašė, kad tik virš 800m3/val.Gal turite šviežesnių žinių šiuo klausimu. Ir dar ar 90 cm pločio gartraukių būna įmontuojamų į spinteles, ar tik 60 cm? Skaičiau, kad tik 60 ,bet gal kaip nors ir 90 galima paslėpti. Ir dar užkliuvo tai, kad kažkuri rašėt, kad tie integruojami gartraukiai kaip ir nelabai gerai ištraukia, jei patalpa didesnė. Pasidalinkit dar kartą patirtim, o tai jau stogas baigia nuvažiuoti, tą "svajonių virtuvę" bedėliojant blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jei jau virtuve kartu su svetaine,tai nepagailek pinigeliu galingesniam gartraukiui-juk nenori,kad visi kvapai sklaidytusi ir gertusi i baldelius...Ir dar,manau,kad estetiskiau bendroje patalpoje atrodo imontuoti gartraukiai.Man labai patinka ELICA-toki ir uzsisakiau!
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 05, 15:14)
koks Jusu bendras plotas? Ir koks gartraukio galingumas?

viso kazkur apie 26kv2., o galingumas nuo 600 iki 900 pats auksciausias ax.gif bent jau taip sake na kai kepu zuvi tai kvapo nesijaucia uztai ir manau kad geras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2007 10 05, 12:29)
Labai gera idėja dėl stalčių. Gal galėtum pasakyti koks stalčių aukštis tiek puodų tiek lėkščių? Mes kaip tik dabar palnuojam virtuvę ir nežianu kokiu aukščių stalčius daryti. Ačiukas iš anksto

Visu spinteliu abieji apatiniai stalciai yra 29 cm, o virsutinis 12cm, darbastalis 91cm auksciu. Stalciu plociu turiu visokiu: nuo25cm iki 90cm. Leksciu ir puodu stalciai yra 90cm plocio ir 70 cm gylio( darem gilesni nes darem virimo "sala"-Kochinsel, ir buvo to gylio). Nuotraukoj matosi kiek leksciu telpa (12 personu). Ten dadejom keleta puodeliu del vaiku, nes joms is spinteliu sunku pasiimti. Nors ismoko uzsilipti ant darbastalio ir susitvarko. Dejausi i virtuve tik ka naudoju. Dar viena pietu sevisa turiu svetainej. Ir leksciu rezerva turiu rusyje(labai retai prireikia). Puodu telpa 11.
Jei bus dar klausimu rasyk. Ech as tokia virtuviu knyga turiu, Bet ten pagrinde tik dideles virtuves. Kam reikia mazesniu virtuviu, ideju yra Ikea inter. puslapyje. Ten yra ir virtuviu projektavimo programa.As naudojau ir alno ir ikea programas.
O kam reikia paderinti spalvas interjero http://www.alpina-farben.de/
Papildyta:
Gartraukio galinguma labai paprasta pasiskaiciuoti. Pasiskaiciuoji patalpos turi ir padaúgini is 3-ju.
As turiu gera gartrauki, bet kai dirba pdidziausiu galingumu, tai labai triuksminga. Skaiciau testus apie tai. Deja pas visus taip.
Atsakyti
kaitlente nusipirkom 60 cm, kaip manot, ar uzteks gartraukio 60 cm, ar geriau pirkt 90 cm g.gif kazkaip pati noreciau mazesnio, bet sakau, gal ne visus dumus paskui surinks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 05, 13:49)
Aciu! o kur tas furnitanas?

Savanoriu g. 180. Intenetinis adr.www.furnitanas.lt
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 05, 17:15)
kaitlente nusipirkom 60 cm, kaip manot, ar uzteks gartraukio 60 cm, ar geriau pirkt 90 cm g.gif kazkaip pati noreciau mazesnio, bet sakau, gal ne visus dumus paskui surinks biggrin.gif

aš esu rezervavusi 60cm. kaitlentę ir taippat 60 cm. gartraukį, norėjau 90, bet sakė to kurio aš žiūrėjau tik rėmelis t.y. stiklas bus platesnis, o kaina didesnė, tai pagalvojau, kad gerai man bus ir toksai, simetriškiau atrodys
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 10 05, 18:04)
aš esu rezervavusi 60cm. kaitlentę ir taippat 60 cm. gartraukį, norėjau 90, bet sakė to kurio aš žiūrėjau tik rėmelis t.y. stiklas bus platesnis, o kaina didesnė, tai pagalvojau, kad gerai man bus ir toksai, simetriškiau atrodys

ir mes jau 60 cm esam uzsirezervave, bet galvoju dar paklausinesiu kol nevelu biggrin.gif

pasakem sabo kambario kvadratura, tai sake mums per akis ir to 60 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2007 10 05, 14:47)
Jei jau virtuve kartu su svetaine,tai nepagailek pinigeliu galingesniam gartraukiui-juk nenori,kad visi kvapai sklaidytusi ir gertusi i baldelius...Ir dar,manau,kad estetiskiau bendroje patalpoje atrodo imontuoti gartraukiai.Man labai patinka ELICA-toki ir uzsisakiau!

Man ir gražiausiai žiūrisi įmonuoti gartraukiai. Šiandien temoje apie prekes ir parduotuves irgi skaitinėjau temą apie gartraukius.Ten irgi merginos neblogus atsiliepimus apie Elica firmos gartraukius rašė.MODELIS ELICA COLLECTION GLIDE PL3V IX A/60 (Oro srautas (m³/val) 1250 ), O kas jais prekiauja?
Internetinė parduotuvė www.verta.lt, bet gal dar kas nors? Gal kuri turit tokį
Elica gartraukis
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 10 02, 00:08)

beja, gal kas turi koki kontakta kas kaune pigiau buitines technikos gali pasiulyt?  ax.gif

aš turiu,tiek Vilniuj,tiek Kaune prekiauja,patys iš jų pirkom,nuo parduotuvės kaina skiriasi 400lt. thumbup.gif Per kelis buitinės technikos prietaisus nemaža sumelė susidaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 10 05, 17:59)
aš turiu,tiek Vilniuj,tiek Kaune prekiauja,patys iš jų pirkom,nuo parduotuvės kaina skiriasi 400lt.  thumbup.gif Per kelis buitinės technikos prietaisus nemaža sumelė susidaro  thumbup.gif

Gal galėtum kontaktus į AŽ atsiųsti?Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti