Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

O kada mazdaug pasirodys pardavime daigiuku gelyciu?Kazkaip viskas susimaise per ta ziemuze.As surfiniju daigiukus pirkdavau is turgaus,tokio dieduko,tai labai graziai augdavo.Preis ziema neturiu nieko blogo,bet greiciau jau tas pavasaris ateitu.Pasiilgau zolytes,geliu.
Atsakyti
o as pernai is senuku surfiniju daigelius pirkau ir snipstas - nieko gero neisaugo, labai jau kudos buvo, gal blogai ka dariau, nes nesu sodininke.
O kaip sodinamos ivairios geles i viena backa, kokios rusys parenkamos, ar vienu metu seti, ar seklas, ar jau daigelius, ar nereikia tos backos kuo nors iskloti, kad nuo zemiu neputu???? Toj paskutinej nuotraukoj labai graziai atrodo ramuniukai su svyranciom violetinem gelytem.
Atsakyti
Aš fuksijas perku Senukuose,tokie mažučiai daigeliai buvo ,po 1.50 lt. persodinu į didesnį vazoną ir kai praeina šalnos nešu į lauką.Vazoną statau kur patinka.Jų tuojau turėtų pasirodyti pardavime.
O į bačką ar didelius vazonus[juos labiau mėgstu] pripilu geros žemės ir įstatau vazonėlius su man patinkamom gėlėm,atsargiai apžeriu žemėmis,palaistau ir jau iš karto matosi rezultatas,nes gėlės neapvysta,kai peržydi galima išėmus vazonėlį įterpti kitą žydinčią ar spalviškai patinkančią gėlę.Laistau pridėdama tam skirtų trašų.
Pirmiausia prisodinu našlaičių.Išbandžiau beveik visas sėklų parduotuvėse parduodamas gėles ir dabar jau atsirenku kas patinka,nes gėlininkystė toks užsiėmimas kur turi viską pabandyti pats.Pasėtas gėles stengiuosi pikuoti į vazonėlius jas tada lengviau pritaikyti aplinkoje.
Atsakyti
Ir as gelytes pirmiausia pasodinu i koki nors sena bliuda,ar vonele ir istatau i backa.Surfinijas sodinau vienos rusies,bet manau kad graziai atrodytu ir keliu spalvu.
As kazkaip neseju pati bet reiks siemet pabandyti,juk daug maloniau kaip pati uzsiaugini.
Atsakyti
Radau svetainę apie gėlynus, gal pravers http://www.pagalmus....4june/oazes.htm
Atsakyti
Sveikos,mamytes.As nuosavo namo dar neturiu,bet planuoju.O kodel apie medzius nesikalbam?Juk dabar tiek visokiu graziu dekoratyviniu medeliu yra.Na kokie medeliai puosia jusu kiemus?Ir dar patarimas toms,kas tiki tokiais dalykais:nuo blogos akies saugo sermuksnis pries langus pasodintas arba pries laukujas duris.Dabar sermuksnis auga pries mano balkona tai man labai grazu. heart.gif
Atsakyti
Gal kas nors lauke auginat gebene?Man jos labai patinka,vat kambarines ir pati auginu.Girdejau,kad yra tokiu kurios gerai auga lauke.Gal kas zino kur tokiu isigyt?
Atsakyti
Ačiū KLEO davei gerą mintį.Pas mus prie įvažiavimo į sodybą prie pagrindinių vartų auga senutėlė sukrypusi vyšnia ji sodybos nepuošia.Mes tikriausiai į jos vietą sodinsime šermukšnį.Tik kaži ar miške ieškoti ar kokių dekoratyvinių firmų būna?
Sodybą nuo blogos akies apsaugos ir labai gražu kai uogos raudonuoja ar balti žiedai žydi ?
Atsakyti
Dekoratyviniu tai negirdejau.Bet kad ir paprasti sermuksniai labai graziai atrodo.O ka tik isskaiciau,kad sermuksnis ir taip dekoratyviniu medziu vadinamas.
Atsakyti
Gune

tikrai nesuklysi tarp spygliuociu iterpusi virziu - klasikinis patarimas visuose vadoveliuose, puikiai atrodo. thumbup.gif Ir virziudabar buna labai ivairiu - skirtingos spalvos lapeliai, ziudeliai, skirtingi patys virziu krumeliai. As pati usipirkau olandisku gelnonais, ryskiai zaliais ir tamsiai zaliais lapeliais, ivairiu spalvu ziedeliais, o vienos rusies per rozinius ziedelius net lapeliu nesimato. Tikrai verta demesiu thumbup.gif

Kleo

yra pirkti sliauzianciu gebeniu ir gebeniu lipikiulaukui, pati planuoju viena lipike isigyti pavasari, kad vienos tokios obels kamiena apsuktu.
Maciau gelininkystes stoty, nepamenu, kaip tiksliaivadinasi, bet nuo Olandu kylant i Naujaja Vilnia, pries viaduka reiktu sukti i desine, viaduku persikelt i kaiure puse ir laikytis desines. Ten taip nuo kalno i Nauja Vilnia ivaziuoji ir desinej pusej iskart matosi. Jei noresi, galesiu paziuret tikslaus adreso. Nors manau, kad ir kitur turetu buti pirkti.


Mane tai domina, ar kas nors bande auginti magnolijas? Skaiciau, kad parduodamos atseit LTklimatui atsparios rusys, planuoju isigyti, betbutu idomu suzinoti, ar kas gal jau turi patirties?
Atsakyti
Kur ta gelininkystes stotis mazdaug isivaizduoju,aciu.O del magnoliju ir man butu idomu suzinot.Nagi pasidalinkit kas nors informacija gossip.gif
Atsakyti
Pas vienus žmones pietinėje namo pusėje mačiau nuostabiai žydinčią magnoliją ,ji išaugusi į didelį medį .Labai gražu ,tad susigundžiau ir pirkau pavasarį,kaip teigė pardavėjas baltai žydinčia,pritaikytą mūsų sąlygom.Augo silpnai ir nežinau ką rasiu kai nutirps sniegas.Kiek teko girdėti sunkiai perneš persodinimą.
Atsakyti