Sveikos, mergaitės
QUOTE(Jugita25 @ 2007 11 03, 18:25)
as policistines kiausides bandau iveikti, su naujais produktais is
Tiansi, viliuosi, kad rezultatai bus, girdejau nemazai atsiliepimu apie sia firma, jei pasiseks iveikti, butinai infomuosiu, galbut, kazkas ir rysis tam
koks čia produktas?
Kai kurios mergaitės mini gydytoją Kazanavičių - endokrinologą. Gal galit apšviesti - dėl ko į jį kreipiamasi? Dėl PKS galiu kreiptis ar dar dėl kokių problemų?
Šiaip lankausi VK, dabar jau ketvirta stimuliacija. Ankstesnėmis, kai kažkas minėjo, kad buvo pataikyta, tačiau rezultatas neigiamas... Daryta jau ir gimdos nuotrauka...
Tai va, kyla mintys gal pas Klimą važiuoti, o gal pas endokrinologą apsilankyti, ką jis pasakytų

Tik kokius tyrimus pas jį reikia vežtis? Aišku, ką reikės jis paskirs išsitirti, bet manau nusivežti pirminiam vaizdui irgi nepakenktų...
Istorijų paskaičiau, kad kitoms labai anksti nustatė PKS grėsmę... Mano istorija tokia, kad nė neįtariau jokio PKS, tad tik paskaitydavau straipsnius apie plaukuotumus ir kt ir tik pagalvodavau, kad man tai toli ir tiek... Nebuvau iš kūdūjų, tačiau svoris daug maž normalus buvo, oda problematiška, mėnesinės daug maž reguliarios, o kad ilgiau užsitęsdavo, niekam neįdomu, tačiau jos buvo, ir O skausmai buvo.. nors tuo metu savo kūno dar gerai nepažinau, supratau vėliau...Na, ir pradėjus planuoti, mečiau KT (kurias gėriau gal daugiau nei metus, pradėjau dėl cistų gerti), o mmm niekaip nesulaukiau.. Štai tada ir ištiko šokas ir prasidėjo ilgoji kelionė. Dabar jau metai tos kelionės... Tad ir galvoju, kur čia dar nueiti... nuvažiuoti...
Taip pat susidariau vaizdą, kad eikia laikytis dietos, ypač vengti saldumynų, kad man didžiausia kančia... Dabar galvoju - kai buvau jausnesnė, stipriai ribodavau saldumynus, tai ir svoris buvo geras ir t.t. O dabar neriboju, ir tai prisideda nepasitenkinimas savo svoriu...

Reik dar kažkaip griežtai save suimt į nagą
Taigi, mergytės, kokiyus tyrimus vežtis pas Kazanavičių? Ir su kokiom problemom pas jį važiuoti? Pakanka PKS diagnozės?