Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

Sveikutes,
Kepenu(ypac galviju) negalima valgyti todel,kad jie seriami pasarais i kuriuos ieina dideles dozes vitamino A,o butent kepenyse tas vit. A ir lieka. Ir kiek zinau, negalima naudoti kosmetiniu priemoniu i kurias ieina vit.A(Retinolis), nes per oda patenka i krauja g.gif

Atsakyti
kaip cia del maudyniu suprast ? g.gif mano draugei nestukej net patare, sake labai gerai plaukiojimas g.gif , tik aisku ne karstame ir ne saltame vandenyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 09 05, 14:54)
kaip cia del maudyniu suprast ?  g.gif  mano draugei nestukej net patare, sake labai gerai plaukiojimas  g.gif , tik aisku ne karstame ir ne saltame vandenyje  4u.gif

Tai priklauso kur maudytis, viena baseine, kur vanduo daugiau mažiau švarus, o kita atviram vandens telkinyje. Priklauso kaip sakant kiek vanduo užterštas.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 02, 20:37)
sviekutes, norejau pasiteirauti ar ir Lietuvoje nestukems isduoda draudziamu ir susilaikytinu produktu sarasus. Nes man (gyvenu Uk) per pati pirma apsilankyma prisake ko negalima valgyti, tai : jokiu zalios mesos produktu, zaliu ar skystai virtu kiausiniu ir jo produktu (pvz., tokiu kaip majonezas naminis), kepenu ir pasteto, zemes riesutu, jokiu juros gerybiu, tepamo surio ar surio su pelesiais (tokie kaip brie, camambert arba stilton). Tai vat norejau paklausti ar ir Lietuvoje kazka panasaus draudzia?
user posted image

as irgi nestuke uk, gavau toki pati sarasa, tiksliau knygele... taciau noriu pasakyti, kad tepamus surius ir kitus pieno produktus galima vartoti, jei jie pagaminti is pasterizuoto pieno.negaliu gyventi be brie surio,paziurejau-is pasterizuoto pieno gaminamas thumbup.gif valgau visa nestuma...
daug ko negalima valgyti ir daryti besilaukiant, bet kartais taip sunku susilaikyti... taciau turbut visos sutiks, kad patys blogiausi dalykai besivystanciam kudikeliui yra alkoholis, rukymas ir stresas, nekabu jau apie narkotikus blink.gif
Atsakyti
sweikos mergaites. As ir neseniai isirasiau i jusu buri nestuke.gif skaitau jusu zinutes ir nervas jama schmoll.gif as atrodo noriu daryti ta ir ana, o visi aplink eina ir zyzia tau to negalima, ano negalima. O as esu prietaringa kaip sena bobute ir noriu daryti ir bijau kartu. Pvz beprotiskai noriu megsti, bet jau kaip cia 100 kartu mineta yra prietaras kad apsisuks virkstele mazyliui... neseniai isigijom kate... tai siandine cia suzinojau apie toksoplazmoze. scare.gif tai dabar net nezinau ka daryti, kad neuzsikresciau ja. Siaubas kazkoks, atrodo nori gyventi nromaliai, kad tik vaikelis kuo sveikesnis gimtu, bet kartu ir del visokiu nesmaoniu turi nerwuotis, o tai dar labiau kenkia verysad.gif
Atsakyti
maziau reik kreipt demesi,as manau viskas galima daryti, tik reikia tureti saika mirksiukas.gif (isskyrus alkoholi,narkotikus ir tttt...)
Atsakyti
QUOTE(dena 33 @ 2008 09 05, 11:31)
Sveikutes,
Kepenu(ypac galviju) negalima valgyti todel,kad jie seriami pasarais i kuriuos ieina dideles dozes vitamino A,o butent kepenyse tas vit. A ir lieka. Ir kiek zinau, negalima naudoti kosmetiniu priemoniu i kurias ieina vit.A(Retinolis), nes per oda patenka i krauja g.gif

Pirma karta girdziu, kad kosmetikoj esantis vit. A persigeria per oda i krauja. Ir dar sugeba pakenkti. biggrin.gif Treciadieni einu pas gin. Paklausiu. Tik bijau, sukelti jai ir sesutei juoko priepoli. biggrin.gif
Atsakyti
As irgi niekuomet negirdejau, kad vitaminas A esantis kosmetikoje gali pakenkti. Juk jo toje kosmetikoje toks mazas kiekis, kad abejoju ar jis gali tureti kokio poveikio is viso.
Atsakyti
Dar norejau paklausti gal kas zinote nuo kelintos savaites yra nerekomenduojama skraidyti? O tai man va taip ispuole negerai, kad labai daug tenka keliauti, tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 07, 22:06)
Dar norejau paklausti gal kas zinote nuo kelintos savaites yra nerekomenduojama skraidyti? O tai man va taip ispuole negerai, kad labai daug tenka keliauti, tai net nezinau  g.gif

As kai skridau,tai 30 savaite be daktaro laisko,kad man galima skristi, butu neileide i lektuva. Siaip skraidyti leidzia iki 30 sav,gali ir anksciu neleist,priklauso nuo oro liniju.
Atsakyti
Mielos mamytes, o gal kuriai nors taip buvo kad plaukai labai smarkiai pradejo slinkti?
Nes man tai siaubingai ir nesuprantu kodel, nes niekad taip nebudavo blink.gif
O kasos tai ilgos, baisu kad nelikciau be plauku! unsure.gif
Atsakyti
As,auginu namuose seska,idomu gali buti del jo kazkokiu pasekmiu g.gif
Atsakyti