Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

QUOTE(remonda @ 2008 10 25, 15:21)
Gal kuri zinot,ar nestumo metu galima valgyti visokius riesutus? Girdejau,kad zemes riesutu negalima,o visus kitus kazin galima g.gif

Riesutus ne tik galima, bet ir labai reikia valgyti, nes juose labai daug naudingu medziagu. Taciau rekomenduojama susilaikyti nuo zemes riesutu ir visu jo produktu, nes jis, kaip ir pries tai jau minejo viena mamyte, yra labai stiprus elergenas. O visus kitus gali valgyti drasiai smile.gif bet saikingai biggrin.gif jie juk labai kaloringi biggrin.gif
Atsakyti
man daktare pasake taip: maziau valgyk silkes ir saldainiu, o is gerimu, tai vaisvandeniu ir sulciu is pokeliu schmoll.gif belieka tik arbata ir vandeni is po krano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 27, 15:18)
man daktare pasake taip: maziau valgyk silkes ir saldainiu, o is gerimu, tai vaisvandeniu ir sulciu is pokeliu schmoll.gif  belieka tik arbata  ir vandeni is po krano lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O šviežios sultys? O sultys stikliniuose buteliuose? Galų gale kompotą namie tikrai nesunku išsivirti. raudonoj arbotoj daug geležies - nestuke.gif labai tinka.
Negazuoti vaisvandeniai be konservantų irgi tinka. O mažais kiekiais ir gydytojos minėti gėrimai nepakenks
Atsakyti
cia su tuo valgiu ir gerymu kiekvienai indvidualiai reikia apsisprest...man sake rukyto maisto negalima,o as tjp megstu lasinius...tai ir valgau,bet neperdaugiausia smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 27, 13:18)
man daktare pasake taip: maziau valgyk silkes ir saldainiu, o is gerimu, tai vaisvandeniu ir sulciu is pokeliu schmoll.gif  belieka tik arbata  ir vandeni is po krano lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kodel butent vandeni is po krano, juk galima kazka ir idomiau, isispausti svieziu darzoviu ar vaisiu sulciu, kompotas, galu gale negazuotas mineralinis vanduo. O is arbatu nerekomenduojama nescioms gerti juoda ir zalia arbata.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 10 27, 18:29)
Kodel butent vandeni is po krano, juk galima kazka ir idomiau, isispausti svieziu darzoviu ar vaisiu sulciu, kompotas, galu gale negazuotas mineralinis vanduo. O is arbatu nerekomenduojama nescioms gerti juoda ir zalia arbata.

tai kad tik zalia ir kavute geriu, o juoda tai ziauriai nebeskani pasidare tongue.gif
o silkes ir taip geriau nevalgyti, ji kaulus minkstina... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 28 spalio 2008 - 09:56
Pries pastojant ir iki suzinant, jog laukiuosi tikrai nemazai rukiau... bet tik suzinojusi, atsisedau, surukiau savo paskutine cigarete ir iki maziausiai 9men.
Beto kazkur dar skaiciau jog kai mama ruko, kudikiui nuo deguonies stygiaus net traukuliai prasideda. Ir cia ne bobyciu pramanai, bet mokslininku irodyti faktai. Tad pamanykit ar del savanaudisko noro uztraukti duma, verta nuodinti savo maziuka?
Mano drauge kuri laukiasi dviem menesiais ilgiau vistiek ruko... Ir tikrai ne po viena cigarete i diena. Kraupus vaizdas. Ir gaila kad nei artimuju pyktis nei aiskinimai nei prasymai nepadeda. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2008 10 29, 02:19)
Pries pastojant ir iki suzinant, jog laukiuosi tikrai nemazai rukiau... bet tik suzinojusi, atsisedau, surukiau savo paskutine cigarete ir iki maziausiai 9men.
Beto kazkur dar skaiciau jog kai mama ruko, kudikiui nuo deguonies stygiaus net traukuliai prasideda. Ir cia ne bobyciu pramanai, bet mokslininku irodyti faktai. Tad pamanykit ar del savanaudisko noro uztraukti duma, verta nuodinti savo maziuka?
Mano drauge kuri laukiasi dviem menesiais ilgiau vistiek ruko... Ir tikrai ne po viena cigarete i diena. Kraupus vaizdas. Ir gaila kad nei artimuju pyktis nei aiskinimai nei prasymai nepadeda.  schmoll.gif

Na cia jau nieko nepakeisi, tos kas ruko nestumo metu ir toliau manau paprasciausiai neypatingai galvoja apie kudikio sveikata. Nemanau, kad jau taip ziauriai sunku mesti rukyti tokioj sutiacijoj. Man tai kraupu kai matau savo kaimyne, kuri vaiksto paskutines savo savaites ir dumina kaip kaminas. Ir kad svarbiausia ruko tai jo labai stiprias cigaretes ir po pakeli per diena. Ir tu jei nieko neirodysi, nes jei neidomu paprasciausiai.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes 4u.gif
Esu 14 sav nestuke.gif siandien besitvakydama nukrete maza elektros srove.Labai pergyvenu verysad.gif Gal zinote ar tai labai kenkia?Gal yra irgi kam nors taip pasitaike?P.S neseniai pradejau naudotis siuo tinklapiu,net nezinojau i kuri foruma rasyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytka712 @ 2008 10 29, 22:28)
Sveikos busimos mamytes 4u.gif
Esu 14 sav  nestuke.gif  siandien besitvakydama nukrete maza elektros srove.Labai pergyvenu verysad.gif Gal zinote ar tai labai kenkia?Gal yra irgi kam nors taip pasitaike?P.S neseniai pradejau naudotis siuo tinklapiu,net nezinojau i kuri foruma rasyti. blush2.gif

Na jeigu tik maža elektros srovė greičiausiai nieko blogo, bet reiktų pasakyt gydytojui ir aišku pasisaugot. Na ir vyrui velnių duot kad elektros įrangos nesutvarko. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Solveiga88 @ 2008 10 27, 16:03)
cia su tuo valgiu ir gerymu kiekvienai indvidualiai reikia apsisprest...man sake rukyto maisto negalima,o  as tjp megstu lasinius...tai ir valgau,bet neperdaugiausia smile.gif

Tiek rūkyto maisto, tiek silkės negalima dėl to, kad tai yra žalia mėsa ir žuvis - t.y. termiškai neapdorota, todėl gali būti užkrėsta salmonelioze ir pan. bakterijom.

Na o praktiškai tai ką, truputį galima, tik reikia pirkti iš patikimo gamintojo, kad mėsa būtų patikrinta.
Atsakyti
o kodel zalios arbatos nerekomenduojama?cia tai naujiena ,pirma karta girdziu ,as tik ja ir geriau kaip buvau niestuke...!
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 10 31, 03:04)
o kodel zalios arbatos nerekomenduojama?cia tai naujiena ,pirma karta girdziu ,as tik ja ir geriau kaip buvau niestuke...!
O teko girdėti, kad kofeino yra ne tik kavoj, bet ir juodoj arbatoj? O žalioj arbatoj kofeino yra beveik tiek pat, kiek ir kavoj? O apie kofeino poveikį vaisiui irgi neteko girdėt??? Tokiu atveju, nesivargink skatydama šią temą. Nepadės

Atsakyti