Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

Norėjau paklausti,ar nekenkia nesiojamas kompiuteris ,kuris pastoviai padėtas ant pilvo? Šiuo metu man šešios savaitės,ir jau dvi iš jų paskirtas gulimas režimas,todėl iš nuobodulio pastoviai internete sedžiu.Tik pagalvojau,ar nespinduliuoja kokių negerų spindulių tas mano laptopas įdomu,ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Julana @ 2008 10 21, 16:49)
Norėjau paklausti,ar nekenkia nesiojamas kompiuteris ,kuris pastoviai padėtas ant pilvo? Šiuo metu man šešios savaitės,ir jau dvi iš jų paskirtas gulimas režimas,todėl iš nuobodulio pastoviai internete sedžiu.Tik pagalvojau,ar nespinduliuoja kokių negerų spindulių tas mano laptopas įdomu,ką manot?

Tikrai nieko nespinduliuoja - kompe nėra jokios radiacijos, tik elektros ir magnetinės bangos, plius pati kompo dėžė veikia kaip faradėjaus narvas. Kitaip tariant, tai kenkia tiek pat, kiek ir praeinant namie pro elektros rozetę.
Atsakyti
Aha tikrai ir man buvo idomu ar kenkia,nes ir as daznai guledama uzsidedu kompa ant saves. na jei ne tai nuraminai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julana @ 2008 10 21, 17:49)

kažkada skaičiau straipsnį, kad vaisingumą tai galį paveikti... berods Delfyje
Atsakyti
Na,mano vaisingumas jau viduje... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, turiu klausima:
KAip jus manot ar nekenkia vaikiui kino teatras?NA garsas ten ziauriai didelis. GAl klausa vaikui galima sugadinti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2008 10 20, 22:17)
Dėl tos vonios, negalima karštoje maudytis todėl, kad vandenyje žmogus neprakaituoja, taigi ir negali reguliuoti savo kūno temperatūros. Ilgai gulint vonioje pakyla pačio žmogaus kūno temperatūra, suintensyvėja kraujotaka, na ir tai gali turėti pasekmių, ypač jei nėštumas ir taip iš sunkesnių.

Kitas dar dėl ko negalima, jeigu yra kartais makšties arba kokie nors kitokie uždegimai, nes vanduo nėra sterilus dalykas, taip kad gali padėtį pabloginti.

Na o ka daryti kai gyveni Anglijoje, kur nera duso!!!!!!!!!!!!!! Yra vonia ir du atskiri kranai. Vienas kranas is kurio bega tik karstas, o kitas - tik saltas!!! Man jau per salta stovet vonioj ir laistyt save is kibiriuko. Galbut cia ir dauguma namu turi normalu europietiska vandenteki, o ka daryti kai namas tikro anglisko stiliaus sad.gif Orai tai neina siltyn ir net ijungtas sildymas vonioj visai nepadeda. As jau pavargau nuo amzinos slogos. Tai vat ir nezinau, ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2008 10 21, 19:16)
kažkada skaičiau straipsnį, kad vaisingumą tai galį paveikti... berods Delfyje

Yra dabar tokia vyriška miesto legenda, kad atseit nešiojantis telefoną kelnių kišenėj, gali vaisingumui pakenkti. Jokių mokslinių įrodymų aišku tam nėra, bet kaip sakant ko tik žmonės neprisigalvoja.

Pagalvot galima ir logiškai - praktiškai dabar daugiau kaip pusė žmonių pastoviai naudojasi kompiuteriu ir kita buitine technika, kuri veikia panašiu principu. Jeigu kenktų vaisingumui, būtų jau tikrai pastebėta statistinė tendencija.

Tiesiog žmonės nežino kaip ir kokiu principu ta technika veikia, užtai ir prisigalvoja visokiausių baimių.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 10 22, 20:19)
Na o ka daryti kai gyveni Anglijoje, kur nera duso!!!!!!!!!!!!!! Yra vonia ir du atskiri kranai. Vienas kranas is kurio bega tik karstas, o kitas - tik saltas!!! Man jau per salta stovet vonioj ir laistyt save is kibiriuko. Galbut cia ir dauguma namu turi normalu europietiska vandenteki, o ka daryti kai namas tikro anglisko stiliaus sad.gif Orai tai neina siltyn ir net ijungtas sildymas vonioj visai nepadeda. As jau pavargau nuo amzinos slogos. Tai vat ir nezinau, ka daryti  g.gif

Maudytis vonioje tongue.gif Tik reik žiūrėt, kad vandens temperatūra neviršytų kūno temperatūros, t.y. kad vanduo nebūtų karštas.
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2008 10 22, 23:23)
Yra dabar tokia vyriška miesto legenda, kad atseit nešiojantis telefoną kelnių kišenėj, gali vaisingumui pakenkti. Jokių mokslinių įrodymų aišku tam nėra, bet kaip sakant ko tik žmonės neprisigalvoja.

Pagalvot galima ir logiškai - praktiškai dabar daugiau kaip pusė žmonių pastoviai naudojasi kompiuteriu ir kita buitine technika, kuri veikia panašiu principu. Jeigu kenktų vaisingumui, būtų jau tikrai pastebėta statistinė tendencija.

Tiesiog žmonės nežino kaip ir kokiu principu ta technika veikia, užtai ir prisigalvoja visokiausių baimių.

o as vyrui neleidziu kelniu kiseneje nesioti telefono, nes tikrai zinau kad veliau su potencija bus nekas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2008 10 22, 14:17)
sveikos, turiu klausima:
KAip jus manot ar nekenkia vaikiui kino teatras?NA garsas ten ziauriai didelis. GAl klausa vaikui galima sugadinti ?  ax.gif

Manau, kad ne, kažkaip mintis net tokia neatėjo rolleyes.gif nu neperdėkim mamytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 10 23, 14:12)
Manau, kad ne, kažkaip mintis net tokia neatėjo  rolleyes.gif nu neperdėkim mamytės  mirksiukas.gif

Nu va, buvau kino teatre, tai nutariau nebeiti visa nestuma, nes filmo metu vaikas taip davesi, kad tikrai neramu pasidare.
Atsakyti