Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

QUOTE(gintute3 @ 2007 10 26, 18:12)
O kodel negalima su katem, nesuprantu nieko  blink.gif kas gali nutikt?

Todel kad per kates pernesa taksoplazmoze ( pavojinga tik nescioms), taip pat ja galima uzsikresti valgant nevisiskai isvirtus kiausinius. Mesa ir zuvis irgi del to pacio. Viska reikia gerai termiskai apdoroti. Yra tema apie taksoplazmoze, ten placiau viskas parasyta.
Atsakyti
Gal kas nors zino, kada geriau kreiptis i stomatologa, kai yra nedidelis kariesas? Man dabar 11 savaiciu, tad bent 12 bandau sulaukti. Gal is viso geriau netaisyti dantu, kol neskauda?

Dar kazkas klause apie soliariumus. Mano ginekologe sako, kad soliariumas tikrai nekenkia. Pati gal ir neiciau, nes nera labai aktualu. Pabreze tik 2 dalykus, kuriu negalima: vazineti dviraciu ir kabinti uzuolaidu (cia susije su tomis aukstai iskeltomis rankomis). Aisku, nekalbu apie alkoholi, cigaretes, narkotikus ir t.t., kas ir taip aisku.
Atsakyti
QUOTE(LINI @ 2007 10 28, 10:50)
Gal kas nors zino, kada geriau kreiptis i stomatologa, kai yra nedidelis kariesas? Man dabar 11 savaiciu, tad bent 12 bandau sulaukti. Gal is viso geriau netaisyti dantu, kol neskauda?

Dar kazkas klause apie soliariumus. Mano ginekologe sako, kad soliariumas tikrai nekenkia. Pati gal ir neiciau, nes nera labai aktualu. Pabreze tik 2 dalykus, kuriu negalima: vazineti dviraciu ir kabinti uzuolaidu (cia susije su tomis aukstai iskeltomis rankomis). Aisku, nekalbu apie alkoholi, cigaretes, narkotikus ir t.t., kas ir taip aisku.

Del dviracio ir uzuolaidu pritariu drinks_cheers.gif Nors as galiu papasakoti kai mano drauge laukesi pirmo leliuko, laipiojo visur kaip bezdzionele kokia biggrin.gif kai isejo i dekretines jai nebuvo kas veikti, tai prisigalvodavo darbu, vienas ju buvo uzuolaidu skalbimas ir kabinimas, vale langus ir pan. Bet viskas buvo thumbup.gif Gime sveika mergaite, be komlikaciju. Bet uztad, dabar jos mergina tokia pat, visur lipa karstosi auksciausiai, negali vietoj nusedeti biggrin.gif dabar ir sakau jai: kokia buvai tu, tai ir dukra tokia- nesiskusk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 10 28, 12:22)
Del dviracio ir uzuolaidu pritariu  drinks_cheers.gif  Nors as galiu papasakoti kai mano drauge laukesi pirmo leliuko, laipiojo visur kaip bezdzionele kokia  biggrin.gif  kai isejo i dekretines jai nebuvo kas veikti, tai prisigalvodavo darbu, vienas ju buvo uzuolaidu skalbimas ir kabinimas, vale langus ir pan. Bet viskas buvo  thumbup.gif  Gime sveika mergaite, be komlikaciju. Bet uztad, dabar jos mergina tokia pat, visur lipa karstosi auksciausiai, negali vietoj nusedeti  biggrin.gif  dabar ir sakau jai: kokia buvai tu, tai ir dukra tokia- nesiskusk  lotuliukas.gif

o kodel negalima vazineti dviraciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 11 03, 11:43)
o kodel negalima vazineti dviraciu  g.gif

As kiek esu skaiciusi, tai nesciosios blogiau ligsvasa laiko ir zymiai dazniau del to nukrenta.
Atsakyti
labai noriu baulinga zaisti kartu su draugais kaip manot ar nepakenks toks zaidimas?klausiu isanksto ar galeciau pakenkti ar pasitemti?gal kas zaide budama nescia ar kitokius panasius zaidimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
jei viskas su sveikata gerai,tai žaisk... smile.gif
Atsakyti
Turiu jau bilietus i Iglesias koncerta, idomu ar galima butu nestukei ten keliauti ?

Kazkaip nusipirkau bilietus, bet dabar mastau, juk ten ir garsas ir triuksmas, visgi gali pakenkti. Kaip jus manote, sako kad mazyliai nelabai megsta ir reaguoja i dideli garsa?
Atsakyti
QUOTE(Spray @ 2007 11 23, 12:26)
Turiu jau bilietus i Iglesias koncerta, idomu ar galima butu nestukei ten keliauti ?

Kazkaip nusipirkau bilietus, bet dabar mastau, juk ten ir garsas ir triuksmas, visgi gali pakenkti. Kaip jus manote, sako kad mazyliai nelabai megsta ir reaguoja i dideli garsa?

Tiksliai negaleciau atsakyti i tavo klausima, bet pagalvok kiek daininkiu budamos nestuke.gif lioa i scena ir dainuoja smile.gif As manau jeigu tau bus malonu, tai ir zirniukas gerai jausis bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip...ir dainuoja ir koncertuoja ir laidas veda nestuke.gif Tai ir as tokia uzsimaniusi baisiai bilietus nusipirkau...o paskui susimasciau na turetu buti nerealus koncertas su geru garsu. Tai pasiskaitinejau internete kazkur rase, kad roko koncertu geriau vengti, hmmm.. g.gif

Bet visai butu smagu, ypac jei mazylis butu "ji". Abidvi sudalyvautumem biggrin.gif

Mama tai tikrai gerai jausis, bet va mazyliui/ei ar patiks, o del to mama gali jau ir jaudintis pradeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinna1999 @ 2007 11 22, 19:50)
labai noriu baulinga zaisti kartu su draugais kaip manot ar nepakenks toks zaidimas?klausiu isanksto ar galeciau pakenkti ar pasitemti?gal kas zaide budama nescia ar kitokius panasius zaidimus. mirksiukas.gif

nu as nezaidziau, bet ir tikrai neziasciau ant kiek geras mano nestumas bebutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinna1999 @ 2007 11 22, 20:50)

nerekomenduojamas toks zaidimas, nes reikia lenktis, mesti svori ir pan... as nerizikuociau schmoll.gif
Atsakyti