Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

QUOTE(ievuschka @ 2007 10 12, 09:39)
tai gi čia Elina  smile.gif DOSETH pasakojo,kad jie ten nuogi pirtyje velia ir vargo nemato, toks jau gyvenimo stilius  mirksiukas.gif

tai zinau, pasakojo Doseth, bet kad fotkinsis su graziai kabanciu lotuliukas.gif tai man jau "slishkom" ....
Atsakyti
O jeigu matytum akto grazia foto kokio menininko , tai butu normaluu.Na tiesiog zmoniu toks stilius.Man tai grazios foto ir darbas grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Ta proga ikelsiu salikiuka ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 12 spalio 2007 - 11:49
QUOTE(Katinytis @ 2007 10 12, 11:45)
O jeigu matytum akto grazia foto kokio menininko , tai butu normaluu.Na tiesiog zmoniu toks stilius.Man tai grazios foto ir darbas grazus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Ta proga ikelsiu salikiuka  ax.gif
user posted image

Katinyti, na jeigu nuoga tavo krutine matyciau- butu iskart graziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 10 12, 13:43)
Katinyti, na jeigu nuoga tavo krutine matyciau- butu iskart graziau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aha, tikrai graziau veltinio darbeliai atrodo, kai nuogales demonstruoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 11, 23:41)
o kas tau butent sunku? neprisivelia, krenta ar kas, nes man ant sifono labai lengvai ir paprastai prisivelia. Nebiant jis buna negrynas silkas. sintetika, tai ta imanoma privelti, bet per vargus.

tai turbūt taip ir buvo doh.gif
user posted image
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 12 spalio 2007 - 13:50
QUOTE(MELDA @ 2007 10 12, 15:30)
tai turbūt taip ir buvo doh.gif
user posted image
wub.gif  wub.gif

oho.. labai grazu... wub.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 12 spalio 2007 - 14:43
QUOTE(Katinytis @ 2007 10 12, 12:45)
O jeigu matytum akto grazia foto kokio menininko , tai butu normaluu.Na tiesiog zmoniu toks stilius.Man tai grazios foto ir darbas grazus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Ta proga ikelsiu salikiuka  ax.gif
user posted image

pamatysiu gatvej -atimsiu ir pabegsiu... laba grazu
Atsakyti
Aciu dievui ne as juo puosiuosi lotuliukas.gif .
Tai kai ner ka parodyt ir slepiu po drabuziais tongue.gif , bet paziurekit kokios grazios Vilkes nuotraukos, fantastika. Aisku ji daro vaizduojamaja erotika, leidzia visiems pafantazuoti , o cia tiesiog nuogas i tiek biggrin.gif
MELDA cia tavo darbai 4u.gif , fantastiski, dar pasakyciau, kad keista matyt ne karvutes motyva lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 12 spalio 2007 - 15:49
QUOTE(Katinytis @ 2007 10 12, 13:47)
MELDA cia tavo darbai  4u.gif , fantastiski, dar pasakyciau, kad keista matyt ne karvutes motyva  lotuliukas.gif  thumbup.gif

cia olgos darbai biggrin.gif
http://chiccomplement.com/
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 10 12, 16:47)

MELDA cia tavo darbai  4u.gif , fantastiski, dar pasakyciau, kad keista matyt ne karvutes motyva  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ne mano darbai , nors labai gaila..., bet stengtis reikia, gal kada išeis, tik aš nelabai mėgėja čia kelti, gal siauresniam ratelyje parodysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti