Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2007 09 24, 09:53)
Saliuky, ačiū, gavau. Liudnute, nebesiusk.
Seksimeške, va dėžutė:
user posted imageuser posted image

aciuks.gif
Atsakyti
Tokių pat dėžučių tik permatomų mačiau Maximoj pirkti, bet ten 6,99 Lt kaina.
Atsakyti
QUOTE(boruzele @ 2007 09 24, 12:37)

Kokioj Maximoj? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 24, 11:53)
Saliuky, ačiū, gavau. Liudnute, nebesiusk.
Seksimeške, va dėžutė:
user posted imageuser posted image

Reska, kur pirkai dezute? man verkiant reikia, nes tuoj susipainiosiu siuliukuose doh.gif o buvau i GA uzejusi, tai dar DMC prekes neiskrautos schmoll.gif

QUOTE(boruzele @ 2007 09 24, 13:37)

aga, kokioje maximoje? kur?
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 09 24, 12:42)
Reska, kur pirkai dezute? man verkiant reikia, nes tuoj susipainiosiu siuliukuose  doh.gif o buvau i GA uzejusi, tai dar DMC prekes neiskrautos  schmoll.gif

taigi parašyta prieš tai esančiame lape. Netingėk pasiskaityti. mirksiukas.gif Pirko Senukuose.
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 23, 16:51)
gal kas turi aiskia schema?user posted image

Turiu schemute manji aiski atrodo tik spalvu rakto neradau tai jei nori atsiusiu schemute
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 24, 13:44)
taigi parašyta prieš tai esančiame lape. Netingėk pasiskaityti.  mirksiukas.gif Pirko Senukuose.

labai jau atsiprasau, bet liktais skaiciau ir nemaciau blush2.gif mat apsislogavus, asarotom akim, gal ir neuzmaciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2007 09 24, 13:52)
labai jau atsiprasau, bet liktais skaiciau ir nemaciau  blush2.gif mat apsislogavus, asarotom akim, gal ir neuzmaciau  blush2.gif

niu va prakrapsciau akis lotuliukas.gif ir dabar jau radau - senukuose, mokejo 5 Lt be keliu ct blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif gal kuri turit tokią schemutę? čia
Atsakyti
Merginos parduodų siuvinėjimo rėmą:
Stovas 120 Lt. Rėmo laikyklis 25 LT. ir jei reikia pačio siuvinėjimo rėmo 40 Lt. ax.gif
user posted image
Atsakyti
ivalda, su tokiom žinutėm eik į skelbimų skyrelį, nes kitaip gausi įspėjimą nuo moderatorių.

O jau brangumas to rėmo. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 24 rugsėjo 2007 - 13:08
QUOTE(ivalda @ 2007 09 24, 14:05)
Merginos parduodų siuvinėjimo rėmą:

Kur aš jį mačiau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 24, 15:08)
ivalda, su tokiom žinutėm eik į skelbimų skyrelį, nes kitaip gausi įspėjimą nuo moderatorių.

O jau brangumas to rėmo.  blink.gif doh.gif

kad ir kaip remo reikia pritariu zuikiniauskiene, na ir brangumas lotuliukas.gif
manau pigiau kainuos vyreliui sukonstruoti biggrin.gif gal kadanors sulauksiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2007 09 24, 15:16)

o is kur gavai siuliuku laikikliu? (gal neprazioplinau vel kur nors) g.gif galvoju pati pasidaryti kartoninius, bet gal yra pirkti tu plastikiniu? blush2.gif
Atsakyti