Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Agnytea @ 2007 09 24, 14:21)
o is kur gavai siuliuku laikikliu? (gal neprazioplinau vel kur nors)  g.gif galvoju pati pasidaryti kartoninius, bet gal yra pirkti tu plastikiniu?  blush2.gif

Aišku, kad pražioplinai, rašiau ir rodžiau prieš kokius 3-5 psl. Man vyras iš Vln parvežė, gal bus pas mus GA, kai visas prekes atveš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 24, 15:39)
Aišku, kad pražioplinai, rašiau ir rodžiau prieš kokius 3-5 psl. Man vyras iš Vln parvežė, gal bus pas mus GA, kai visas prekes atveš  mirksiukas.gif

nu viskas, PASIZADU atidziau skaityti viska blush2.gif , vis laiko nera, prabegom perskaitai, o po to klausineji antra karta blush2.gif na as tikiuosi, kad bus GA kai jau bus prekes iskrautos g.gif
Atsakyti
Liudnute, gal gali man atsiusti Subaru schemą, arba žinai iš kur ją gauti? a? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina @ 2007 09 24, 16:02)
Liudnute, gal gali man atsiusti Subaru schemą, arba žinai iš kur ją gauti? a?  blush2.gif

http://photofile.ru/.../#mainImageLink
gal ir subaru gerbeju turi? smile.gif
del remo kainos GA 330lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 24 rugsėjo 2007 - 15:16
QUOTE(Agnytea @ 2007 09 24, 14:21)
o is kur gavai siuliuku laikikliu? (gal neprazioplinau vel kur nors)  g.gif galvoju pati pasidaryti kartoninius, bet gal yra pirkti tu plastikiniu?  blush2.gif

QUOTE(Reska @ 2007 09 24, 14:39)
Aišku, kad pražioplinai, rašiau ir rodžiau prieš kokius 3-5 psl. Man vyras iš Vln parvežė, gal bus pas mus GA, kai visas prekes atveš  mirksiukas.gif

Gal prieš klausdama, pasiskaityk atidžiau temelę, kad nereiktų pastoviai kartoti to pačio. Pasinaudok paieška. Tam forumas ir skirtas, kad ieškotum ir rastum, o ne kad kiekviena atėjus vis klaustų ir klaustų to pačio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tie rėmai su tais stovais tai kaip kokios staklės atrodo:)
O staklės tai jau su sunkiu darbu man asocijuojasi:)

Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 24, 13:13)
Sveikutės  4u.gif gal kuri turit tokią schemutę?  čia

Tai jau susiruošei bučiuotis po amalu?smile.gif

Deja, net nesu mačius tokio paveikslėlio:(

Va šita man labai graži grooožis

Eina sau, susiradau Sewandso tą grožio rinkinuką, nu bet 81 svaras jau su nuolaida!! maniau bus koks 20 svarų ir nusipirksiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 24 rugsėjo 2007 - 15:37
QUOTE(winia @ 2007 09 24, 16:20)
Man tie rėmai su tais stovais tai kaip kokios staklės atrodo:)
O staklės tai jau su sunkiu darbu man asocijuojasi:)

Papildyta:
Tai jau susiruošei bučiuotis po amalu?smile.gif

Deja, net nesu mačius tokio paveikslėlio:(

Bučiuotis norėčiau mirksiukas.gif O staltiesė su angelais graži. Bet aš jau pradėjau su mažais simpatiškais žaliais angeliukais siuvinėti ax.gif
O gal kokį kitą paveikslą su amalu kas turit? 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 24, 16:20)

o gal turi šitą schemutę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 24, 16:41)
o gal turi šitą schemutę? rolleyes.gif

Neaaa:(
Bet bandau ieškoti internete, gal kur pigiau nei 81 svaras rinkinuką parduoda:)
Atsakyti
Noriu pristatyti jums vienos naujokės, Marrtinos, darbą. Kol kas jis yra vienintelis, pirmas. Tikėsimės, ne paskutinis . Taigi, metrikas
user posted image

Atsakyti
Na, šaunuolė, Marrtina thumbup.gif labai dailus darbelis. Tikimės, kad ne paskutinis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maxima Bazėj mačiau ir Hypery ir Pramonės pr. dėžučių.
Atsakyti