Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Aš tai balsuoju už trečiąjį thumbup.gif Bet, žinoma, rinktis reikia tą, kuris labiausiai patinka, o jei bus noro, tai anksčiau ar vėliau pabaigsi biggrin.gif
O aš tai kuo toliau, tuo noriu lengvesnius siuvinėti, nes pastebėjau, kad kartais įdedi labai daug darbo, o rezultatas doh.gif ir atvirkščiai mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodyt negaliu(konfiskavo fotika verysad.gif ) bet nepraleisiu progos pasigirt:
pabaigiau kudikio zvilgsni happy.gif sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 25, 17:45)
pasirodyt negaliu(konfiskavo fotika verysad.gif ) bet nepraleisiu progos pasigirt:
pabaigiau kudikio zvilgsni happy.gif  sleep.gif

Patenkinta rezultatu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 25, 17:50)
Patenkinta rezultatu?smile.gif

kur jau ne lotuliukas.gif , dar laimingesne kad atradau prapuolusi siula ir galejau pabaigt, tik reiks remo paieskot, net nesitikejau kad galva gausis tokia didele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 25, 14:53)
Mergos, gal neteršiam temos šeimyniniais plepalais?
Geriau rodykit kas ką siuvinėjat, būtų daug įdomiau visai auditorijai smile.gif

Kažko niekas nenori rodyti ką siuvinėja... O aš klusniai vykdau winios nurodymus.
Du Kazuko Aoki paveikslai - paltas jau į pabaigą - liko žolės ir gėlės : Spring Coat
Laistytuvas pradėtas :Summer Breeze
Aguonos - kelių vakarų darbas:byrančios aguonos
ir servetėlė prie staltiesės:čia
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 25, 20:40)
Kažko niekas nenori rodyti ką siuvinėja... O aš klusniai vykdau winios nurodymus.

Darbai labai gražūs thumbup.gif Bet ypatingi aplodismentai už gražiai sukomponuotas nuotraukas clap_1.gif
Beje, turiu klausimą: vienoje iš nuotraukų (atrodo "laistytuve") padėta DMC siuvinėjimo rinkinio dėžutė. Kur perki rinkinukus?
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2007 09 25, 16:13)
noriu patarimo. Niekaip negaliu issirinkti paveiksliuko. padekit...

Nesirinkčiau nei vieno... Man kažkaip tokie peizažai primena primityvokas rusiškas schemas, kurių gali nusipirkti rusų knygynuose ir kai kuriose kitose parduotuvėse ax.gif Mano nuomone, yra daug geresnių siužetų siuviniams (pvz. Chatelaine ir t.t.)... Be tikrai, čia gi skonio reikalas, - nekreipk dėmesio, kas ką sako, rinkis prie ko tau pačiai širdis linksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 25 rugsėjo 2007 - 20:08

Labai gražu, kiek daug, kada tiek spėjai prisiuvinėti thumbup.gif thumbup.gif . Nuotraukos labai meniškos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Buvau šiandien į Casa Lana užsukus, mačiau ten siuvinėjimo rinkinių. Tik kainos tai nelabai lietuviškos. rolleyes.gif
Atsakyti
Kazuko Aoki rinkinį su laistytuvu ir palto schemą pirkau GA, dar užsisakiau pirštinės schemą:tokią
Šiandien jau skambino, kad atvežė biggrin.gif
Kur jau čia daug prisiuvinėta, tokie visi lengvi darbeliai - žiūriu filmą ir siuvinėju(gaila, kad negalima prie kompiuterio siuvinėti mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 21, 19:01)
Winia, ant kokio lino siuvinėji - DMC ? Kokio tankumo?  Aš nusipirkau labai smulkų, pasiuvinėjau šiek tiek Kazuko Aoki "Spring Coat" ir mečiau  verysad.gif Dabar siuvinėju ant paprastos kanvos, tai kitas reikalas  rolleyes.gif

As cia gal truputi ne i tema blush2.gif bet perziurejau jusu puslapiuka tiesiog norejau pasakyti, kad jusu darbeliai fantastiski wub.gif ypac geleta staltiese 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 25, 20:32)
Kazuko Aoki rinkinį su laistytuvu ir palto schemą pirkau GA, dar užsisakiau pirštinės schemą:tokią
Šiandien jau skambino, kad atvežė  biggrin.gif
Kur jau čia daug prisiuvinėta, tokie visi lengvi darbeliai - žiūriu filmą ir siuvinėju(gaila, kad negalima prie kompiuterio siuvinėti  mirksiukas.gif )

gal jus man galite paaiskinti, mielosios, ka reiskia tas GA? Ir kur jis randasi?beje kokiu budu uzsisakinejat is dmc?koperuojates ar po viena? g.gif
tokia is manes siuvinetoja kai du vaikai biggrin.gif bet radus sekundele visada skubu prie darbelio 4u.gif siuo metu pradejau siuvineti lanarte gerbera, neuzilgo ikelsiu kokie rezultatai wub.gif ir aciu jei priimsite i savo saunu buri drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Du Kazuko Aoki paveikslai - paltas jau į pabaigą - liko žolės ir gėlės : Spring Coat
Laistytuvas pradėtas :Summer Breeze
Aguonos - kelių vakarų darbas:byrančios aguonos
ir servetėlė prie staltiesės:čia

žiūriu Aoki darbai patinka, na man jie tokie savotiški, kaip kažkas man sakė, dar nepribrendau matyt jiems smile.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 25, 21:12)
Sveikos, 4u.gif

Buvau šiandien į Casa Lana užsukus, mačiau ten siuvinėjimo rinkinių. Tik kainos tai nelabai lietuviškos. rolleyes.gif

gražių buvo? ten Lanarte rinkinių esu mačius, nu bet kaina tai jo, ne skūpam lietuviui biggrin.gif jau geriau iš interneto schemą parsitempt, juo labiau, kad ten ne itin naujo rinkiniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 25, 22:12)
gražių buvo? ten Lanarte rinkinių esu mačius, nu bet kaina tai jo, ne skūpam lietuviui biggrin.gif jau geriau iš interneto schemą parsitempt, juo labiau, kad ten ne itin naujo rinkiniai blush2.gif

Na, nebuvo tokių gražių, kad nusipirkčiau. hihihi.gif Bet šiaip daugumą tų rinkinių schemučių galima interneto tyruose susirast. rolleyes.gif
Beje Anglijoj tie rinkinukai panašiomis kainomis. Nėra pigūs irgi.
Atsakyti