Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 25, 22:23)
Na, nebuvo tokių gražių, kad nusipirkčiau. hihihi.gif Bet šiaip daugumą tų rinkinių schemučių galima interneto tyruose susirast. rolleyes.gif
Beje Anglijoj tie rinkinukai panašiomis kainomis. Nėra pigūs irgi.

na tai jo, visur jie yra brangūs smile.gif bet jei pirkčiau rinkinį, tai tik dėl dažytos medžiagos arba labai jau norimos ir išskirtinės schemos... cool.gif
Atsakyti
Agnute, man Aoki darbai patinka todėl, kad kitokie nei dauguma ir todėl, kad siuvinėjama keliomis technikomis, ne vien kryžiuku. Ir žalios spalvos blendingas labai man gražus, nes atrodo lyg sendintas (o kas sena man viskas patinka) biggrin.gif
GA - tai "Gerų akių" parduotuvės, Vilniuje Ignoto gt. ir VCUP'e. Iš DMC užsisakiau pirmą kartą daug rinkinių, bet kol kas atvežė tik 2. Sako, pas juos ten problemos po vasaros atostogų rolleyes.gif Už pristatymą mokėti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 25, 22:25)
na tai jo, visur jie yra brangūs smile.gif bet jei pirkčiau rinkinį, tai tik dėl dažytos medžiagos arba labai jau norimos ir išskirtinės schemos... cool.gif

Tai vat rolleyes.gif Aš jei užmatyčiau tą magnoliją, kurios noriu, imčiau. O kitų tai man labai ir nereikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 25, 22:26)
Agnute, man Aoki darbai patinka todėl, kad kitokie nei dauguma ir todėl, kad siuvinėjama keliomis technikomis, ne vien kryžiuku. Ir žalios spalvos blendingas labai man gražus, nes atrodo lyg sendintas (o kas sena man viskas patinka)  biggrin.gif
GA - tai "Gerų akių" parduotuvės, Vilniuje Ignoto gt. ir VCUP'e. Iš DMC užsisakiau pirmą kartą daug rinkinių, bet kol kas atvežė tik 2. Sako, pas juos ten problemos po vasaros atostogų  rolleyes.gif Už pristatymą mokėti nereikia  smile.gif

suprantu, juk pas kiekvieną individualus skonis, o taip ir turi būti wink.gif gal tau pvz. visiškai nepatiktų mano siuvinėjami darbai smile.gif

tai va zuikiniauskiene, kad mes gana išrankios esam, bet ko neperkam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 25, 21:26)
Agnute, man Aoki darbai patinka todėl, kad kitokie nei dauguma ir todėl, kad siuvinėjama keliomis technikomis, ne vien kryžiuku. Ir žalios spalvos blendingas labai man gražus, nes atrodo lyg sendintas (o kas sena man viskas patinka)  biggrin.gif
GA - tai "Gerų akių" parduotuvės, Vilniuje Ignoto gt. ir VCUP'e. Iš DMC užsisakiau pirmą kartą daug rinkinių, bet kol kas atvežė tik 2. Sako, pas juos ten problemos po vasaros atostogų  rolleyes.gif Už pristatymą mokėti nereikia  smile.gif

Dabar aisku aciu mirksiukas.gif as visada perku cup'e GA thumbup.gif ir as negavau savo primules unsure.gif
Atsakyti
picolo, sveika prie mūsų prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 25, 22:28)
suprantu, juk pas kiekvieną individualus skonis, o taip ir turi būti wink.gif gal tau pvz. visiškai nepatiktų mano siuvinėjami darbai smile.gif

tai va zuikiniauskiene, kad mes gana išrankios esam, bet ko neperkam cool.gif

drinks_cheers.gif Be to, su metais skonis keičiasi mirksiukas.gif Bet skirtingas skonis juk netrukdo normaliai bendrauti ir vertinti kito darbo 4u.gif
O dėl išrankumo, bijau kad prisidėčiau jums į kompaniją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 25, 23:08)
drinks_cheers.gif Be to, su metais skonis keičiasi  mirksiukas.gif Bet skirtingas skonis juk netrukdo normaliai bendrauti ir vertinti kito darbo 4u.gif
O dėl išrankumo, bijau kad prisidėčiau jums į kompaniją  ax.gif

drinks_cheers.gif Sveika prisijungus į išrankiųjų kompaniją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 25, 23:11)
drinks_cheers.gif Sveika prisijungus į išrankiųjų kompaniją. 4u.gif

Džiaugiuosi, kad priimat clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 25, 23:19)
Džiaugiuosi, kad priimat  clap.gif

ai, mes išrankioms neišrankios lotuliukas.gif
Atsakyti
Klaipedietės, prašau jūsų pagalbos 4u.gif Kur būtų galima Klaipėdoje įsigyti DMC kanvos (14 arba 16)? Nes Žardėje buvo DMC kanvos, bet jau labai smulkutė...
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 25, 22:27)
Tai vat rolleyes.gif Aš jei užmatyčiau tą magnoliją, kurios noriu, imčiau. O kitų tai man labai ir nereikia. ax.gif

Parodyk, kokios magnolijos nori?smile.gif
Atsakyti