Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 19, 17:04)
paprastai - imi ir rėmini, kaip paprastą paveikslą, tik medžiagytę paklijuoji ant kartoniuko. mirksiukas.gif

siuvineju ant dmc medz, tai isplaunu, islyginu tai nereik ne klijuot, apkerpu tik pagal stiklo dydi ir viskas dedu:stiklas, paveiksliukas ir remelio nugarele
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 19, 17:23)
siuvineju ant dmc medz, tai isplaunu, islyginu tai nereik ne klijuot, apkerpu tik pagal stiklo dydi ir viskas dedu:stiklas, paveiksliukas  ir remelio nugarele

aš tai paklijuoju, nes noriu, kad paveikslėlio kraštuose kanvos linijos tobulai atitiktų rėmelio liniją ir kad rėminant paveikslėlis nepasislinktų. Man tai lengviau gaunasi. bet čia tik nelabai dideliems paveiksliukams. Didelio rėmint turbūt nesiryžčiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 19, 17:25)
aš tai paklijuoju, nes noriu, kad paveikslėlio kraštuose kanvos linijos tobulai atitiktų rėmelio liniją ir kad rėminant paveikslėlis nepasislinktų. Man tai lengviau gaunasi. bet čia tik nelabai dideliems paveiksliukams. Didelio rėmint turbūt nesiryžčiau. unsure.gif

kiek reminau tai viskas ciki,viskas atitinka
kol apdirbu A4 formato paveiksleli tai ir valanda preina,apkarpau taip kad mm i mm atitiktu remelio dydi ir nebut mazesnis(is krastu yra uzleidimas apie3-4mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 19 rugsėjo 2007 - 17:08
4u.gif sveikutes 4u.gif man reikia jusu pagalbos blush2.gif
pradejau siuvineti su didziausiu dziaugsmu thumbup.gif ir per savaitele issiuvinejau
http://public.fotki....photo-0084.html
o toliai sustojau blink.gif ir dabar man jau nelabai graziai g.gif gal man kokio spyrio reik vienon vieton verysad.gif kad darbas toliau pradetu judeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 09 19, 09:20)
Matelyk,  thumbup.gif labai labai...

aciuks.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 19, 09:23)
jau įtariu, kiek kainavo blink.gif

tarp kitko, visai nedaug mirksiukas.gif (grįžau į savo senąją rėminimo parduotuvėlę, nes bazėj kainos tai tikrai blink.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 09 19, 19:02)
pradejau siuvineti su didziausiu dziaugsmu thumbup.gif ir per savaitele issiuvinejau
o toliai sustojau blink.gif  ir dabar man jau nelabai graziai g.gif gal man kokio spyrio reik vienon vieton  verysad.gif kad darbas toliau pradetu judeti blush2.gif

ir man kartais buna, bet kai ivertini pabaigta darba tada negali atsidziaugt kad jau pabaigta ir darbelis l. mielas
taigi tik greiciau badyk adata nono.gif
Matelyk paveikslas grazus nu bet remas tai super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 19 rugsėjo 2007 - 18:48
QUOTE(liudnute @ 2007 09 19, 19:47)
Matelyk paveikslas grazus nu bet remas tai super

ačiū aciuks.gif
aišku nepatikėsit, kad rėmelis vienas iš pigesnių biggrin.gif o atrodo tai tikrai šauniai bigsmile.gif
Atsakyti
Vaidilute, labai mielas bus darbelis, greičiau pabaiginėk 4u.gif

Ech, kaip aš jums pavydžiu dabar visoms laisvo laiko. Reska, kaip tu dar spėji siuvinėti blink.gif Mažoji turbūt baisiai rami wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 09 19, 19:02)
o toliai sustojau blink.gif  ir dabar man jau nelabai graziai g.gif gal man kokio spyrio reik vienon vieton  verysad.gif kad darbas toliau pradetu judeti blush2.gif

O koks galutinis variantas?
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 19, 18:07)
kiek reminau tai viskas ciki,viskas atitinka
kol apdirbu A4 formato paveiksleli tai ir valanda preina,apkarpau taip kad mm i mm atitiktu remelio dydi ir nebut mazesnis(is krastu yra uzleidimas apie3-4mm

Labai ačiū už patarimus 4u.gif Tik dar man nelabai aišku, ką jūs darot su medžiagytės kraštais, jog neįrtų? g.gif Užkišat už paveiklsiuko nugarėlės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 09 20, 09:52)
Labai ačiū už patarimus  4u.gif Tik dar man nelabai aišku, ką jūs darot su medžiagytės kraštais, jog neįrtų?  g.gif Užkišat už paveiklsiuko nugarėlės?  ax.gif

as nieko nedarau, nes po reminimo (jei gerai pasiseka smile.gif ) nekisu nagu prie medz tai ji nebrizga stovedama, (pries tai apkerpu, nes siuvineju visada ant didesnio gabalo) siuvinejimui skirta medz apmetau siuvimo masina(aciu vyrui kuris tiki mano talentais ir priperka ko uzsikaprizinu aciuks.gif )
Atsakyti
Liudnute,gal gali man to meskiuko ar kiskiuko kur su gelyte darei metrika shema atsiust i pupuliukas200576@gmail.com aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti