Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(liudnute @ 2007 09 20, 20:13)
bandyk cia
kai sukelem tai kelios tongue.gif http://siuvinejimas.domenas.net/

o manes nebelaidzia i sita foruma...nezinau kodel schmoll.gif seniau kie schemuciu rasdavau neblogu, o dabar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 20, 17:43)
stogas vaziuoja hihihi.gif
ismokau ikelt paveiksliukus tai demonstruojuosi clap.gif

Ne tau vienai, brangioji, ne tau vienai karsta.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 20 rugsėjo 2007 - 18:19
QUOTE(winia @ 2007 09 20, 19:19)
Ne tau vienai, brangioji, ne tau vienai  karsta.gif friends.gif

gerai kai yr kompanija biggrin.gif
http://siuvinejimas....forum/index.php
bandyk cia turetu rodyt
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 20, 20:19)
Ne tau vienai, brangioji, ne tau vienai  karsta.gif friends.gif

paziurejau albuma tavo, kiek graziu darbeliu...is kur tiek laiko jiems ax.gif bet ziuriu ne visi pabaigti...ar tik nera ikeltu kitu blush2.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2007 09 20, 19:22)
paziurejau albuma tavo, kiek graziu darbeliu...is kur tiek laiko jiems  ax.gif bet ziuriu ne visi pabaigti...ar tik nera ikeltu kitu  blush2.gif

Nebaigti, viskas, kas baigta - sukelta:)
aj nuo nuotaikos priklauso, ką noriu siuvinėti, o kada nors vis tiek baigsiu:)

dėl laiko, tai aš labai daug dirbu, tai laiko tikrai nedaug turiu, o dar ir hobių kitų turiu. Taip kad pirmyn ir tu smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 20 rugsėjo 2007 - 18:25
QUOTE(liudnute @ 2007 09 20, 19:13)
gertai irtu mano vietoj, ne po puse...

kas nutiko?

QUOTE(Agnytea @ 2007 09 20, 19:17)
o manes nebelaidzia i sita foruma...nezinau kodel  schmoll.gif seniau kie schemuciu rasdavau neblogu, o dabar...  doh.gif

jei tik žiūrėjai ir nieko nerašei tai gal ir nebeleidžia. Registruokis išnaujo nauju vardu mirksiukas.gif
Atsakyti
ryt,poryt baigiu vaiko zvilgsni ir kaupiuosi saliuky angelo sturmui
wink.gif
seksimeskear nusikopinai zuiki?
gertai irtu mano vietoj, ne po puse...
sedziu namie ir siuvineju, siuvineju...( negeriu-pokstas) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 20 rugsėjo 2007 - 18:30
QUOTE(Agnytea @ 2007 09 20, 20:17)
o manes nebelaidzia i sita foruma...nezinau kodel  schmoll.gif seniau kie schemuciu rasdavau neblogu, o dabar...  doh.gif

pasirodo su klaida vedziau slapyvardi blush2.gif jau ileido thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2007 09 20, 20:25)
Papildyta:
Nebaigti, viskas, kas baigta - sukelta:)
aj nuo nuotaikos priklauso, ką noriu siuvinėti, o kada nors vis tiek baigsiu:)

dėl laiko, tai aš labai daug dirbu, tai laiko tikrai nedaug turiu, o dar ir hobių kitų turiu. Taip kad pirmyn ir tu smile.gif)

na as turiu du darbelius pradetus...vienas issiuvinetas (teddy vestuves) bet likes backsticas ir niekai neprisiverciu, o kitas po truputuka juda i prieki blush2.gif o norisi jau kito siuvinio, jau nusizejau net 3 kitus doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Reska @ 2007 09 20, 20:27)
kas nutiko?
jei tik žiūrėjai ir nieko nerašei tai gal ir nebeleidžia. Registruokis išnaujo nauju vardu  mirksiukas.gif

ta va naujaji varda ir buvau uzmirsusi, tai perzejau beveik visus 40 puslapiu nariu saraso kol radau save lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galit man paaiskinti, ar teisingai suprantu : ar AIDA yr tik kitaip vadinama kanva? ar ji tiesiog kitokia? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(elivod @ 2007 09 20, 19:40)
Gal galit man paaiskinti, ar teisingai suprantu : ar AIDA yr tik kitaip vadinama kanva? ar ji tiesiog kitokia? ar kaip?

kanva siuvinejimo medz-aida, tik aida14, aida16, aida18 ir tt langeliu dydi nurodo
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 20, 14:43)
noriu paklaust vilnieciu ar pas jus GA buna juodos kanvos 16 ar 18 numerio?
Kaune tik 14(GA) , o gal kurioj kitoj pard Kaune yra smulkesnes? g.gif

Tikrai mačiau 16 tankumo Casa Lanoj prie Hyper Maximos, tik dabar nedideli gabalai likę, bet kitą savaitę sakė vėl gaus thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 20, 19:43)
kanva siuvinejimo medz-aida, tik aida14, aida16, aida18 ir tt langeliu dydi nurodo

Liūdnute, pasižiūrėjau tavo puslapiuką ir mačiau ten labai gražią dėžę siūliukams, tokią plastmasinę. Ar čia ta pati, apie kurią užsiminei čia kažkur anksčiau, kad lyg GA pirkai? Aš planuoju irgi kažką panašaus įsigyti, nes specialiose įmautėse laikyti siūlus man pasirodė nepatogu ax.gif
Atsakyti