Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(liudnute @ 2007 09 28, 08:49)
labasrytas vaisinu user posted image

labas rytas flirt.gif
Atsakyti
Na taip, ir vėl pasitvirtino mano taisyklė, kad kas pigu, tai vargu ar labai gera bus:)

Tas linas/kanva tai niekam netinkamas, kryžiai milžiniški gaunasi.

Na o tas smulkusis linas, tai kryžiukai nesigauna labai lygūs. Per du siūliukus siuvinėjant išvis tokie vos ižiūrimi šašiukai gaunasi. Per tris - jau tokie didoki. Kokiam nelabai delikačiam darbui tai visai nieko. Bet norint kažko subtilaus, tai jau nelabai tas linas. Nors šiaip, ne siuvinėjimui, tai manau jis tikrai fainas.

Žodžiu, ant DMC lino kryžiukai daaaug gražiau gula.
Nebandžiau jokių kitų linų, bet DMC kietumas manęs visai nenugąsdino, tik kad labai retą nusipirkau:)
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 09 27, 20:35)
O kur perki Belfast lino?

Viena forumietė padėjo, o šiaip internete, e-bay galima pasižiūrėt. Permino lino pirkau, kai buvom išlėkę į Daniją, specialiai iš anksto pasižiūrėjau, kur tam miestuky rankdarbių parduotuvėlė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 28 rugsėjo 2007 - 08:15
Labas rytas bigsmile.gif
Gal kas nors turi aiškesnę šios gėlytės schemą? Šita irgi nieko, bet kas šešėlyje nelabai įžiūriu... Labai praverstų ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 28 rugsėjo 2007 - 08:25
Laba, gal zinote kur galeciau rasti tema -"ziogai"ziogeliai, schemu siuvinejimui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 28, 09:11)
Na taip, ir vėl pasitvirtino mano taisyklė, kad kas pigu, tai vargu ar labai gera bus:)

Tas linas/kanva tai niekam netinkamas, kryžiai milžiniški gaunasi.

Na o tas smulkusis linas, tai kryžiukai nesigauna labai lygūs. Per du siūliukus siuvinėjant išvis tokie vos ižiūrimi šašiukai gaunasi. Per tris - jau tokie didoki. Kokiam nelabai delikačiam darbui tai visai nieko. Bet norint kažko subtilaus, tai jau nelabai tas linas. Nors šiaip, ne siuvinėjimui, tai manau jis tikrai fainas.

Žodžiu, ant DMC lino kryžiukai daaaug gražiau gula.
Nebandžiau jokių kitų linų, bet DMC kietumas manęs visai nenugąsdino, tik kad labai retą nusipirkau:)

Taip ir maniau verysad.gif Kad DMC kietas, tai ir man visai nieko. O kur tu pirkai retą? Aš tai kaip tik nusipirkau labai tankų, tai "Spring coat" nusprendžiau nesiuvinėti ant tokio, nes labai jau sunku rolleyes.gif O "Summer breeze" vakar pabaigiau kryžiuku ant reto, tai siuvinėti - vienas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 00:15)
Nežinau, kurių nori  g.gif Aš turiu užsakytą rinkinį "Playing in the Swing"  4u.gif

As ir turiu pora, viena is ju ir ta kuria tu turi. smile.gif
Taip pat dar turiu Seaside Fair, Wisteria, bt labai noreciau ju daugiau issiuvineti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 09:50)
Taip ir maniau  verysad.gif Kad DMC kietas, tai ir man visai nieko. O kur tu pirkai retą? Aš tai kaip tik nusipirkau labai tankų, tai "Spring coat" nusprendžiau nesiuvinėti ant tokio, nes labai jau sunku  rolleyes.gif O "Summer breeze" vakar pabaigiau kryžiuku ant reto, tai siuvinėti - vienas malonumas  biggrin.gif

Aš pirkau GA VCUP'e.
Pirmą kartą pirkau liną siuvinėjimui, tai nelabai susigaudžiau pagal ką rinktis.
Sukarpiau keliems darbams ir dar liko 80 cm, tai sunaudosiu kam nors:)
Dabar gal čiučiut tankesnį pirkčiau.

tas mano DMC linas toks rusvas, o man reikėtų tamsiai pilko.
Gaila darbo ant to lietuviško siuvinėti. Nors gal ir nieko būtų. Nežinau net ;
Reikia paieškoti kokių tautinių motyvų ant to lietuviško lino siuvinėti:) Bet kur aš juos kabinčiau?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 28, 09:58)
Aš pirkau GA VCUP'e.
Pirmą kartą pirkau liną siuvinėjimui, tai nelabai susigaudžiau pagal ką rinktis.
Sukarpiau keliems darbams ir dar liko 80 cm, tai sunaudosiu kam nors:)
Dabar gal čiučiut tankesnį pirkčiau.

tas mano DMC linas toks rusvas, o man reikėtų tamsiai pilko.
Gaila darbo ant to lietuviško siuvinėti. Nors gal ir nieko būtų. Nežinau net ;
Reikia paieškoti kokių tautinių motyvų ant to lietuviško lino siuvinėti:) Bet kur aš juos kabinčiau?

Tamsiai pilkas tankus yra GA Ignoto gt. O ant lietuviško lino reikia siuvinėti ne kryžiuku, o kitom technikom. Labai gražiai atrodo (bent jau man). Kai netingėsiu, nufotkinsiu ir parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 10:27)
Tamsiai pilkas tankus yra GA Ignoto gt. O ant lietuviško lino reikia siuvinėti ne kryžiuku, o kitom technikom. Labai gražiai atrodo (bent jau man). Kai netingėsiu, nufotkinsiu ir parodysiu  biggrin.gif

Nufotkink, a?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 28, 10:45)
Nufotkink, a?smile.gif

Gal kitą savaitę g.gif Vakar labai daug fotkinau, tai šiandien jei reiktų, tai gun_bandana.gif
Atsakyti
[quote=Violetaj,2007 09 26, 17:10]
Raganaite2005 as turiu schemute parasyk man savo adresa as tau atsiusiu mirksiukas.gif

Labutis, laukiu laukiu schemutes raganaite2005@yahoo.com dekui
Atsakyti