Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Linnaa @ 2007 09 28, 12:44)
Sveikutės aš siuvinėjau dovaną mokytojai ant lietuviško lino .Mokėjau 13 lt.  už metrą tai visai nieko siuvinėjasi.

http://i189.photobuc...te/P9210449.jpg

Sveika, pavydziu toms, kurios moka siuvineti tiesiai ant linines medziagos. Bandziau, bet man neisejo, labai jau taikyti reikia, kad tiesiai kryziuka padaryciau. O gal cia koks specialus siuvinejimo metodas yra?Kokie nors spec. "remai'?:)Na, ta prasme, kad tiesiai gautusi.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 28, 22:00)
O tu Panevėžyje ieškojai  blush2.gif ?

Nea, Kaune ieškojau, pamaniau, jei jau vienuose Seniuose yra, bus ir kitur unsure.gif . Ai, gal užtiksiu kur nors, o gal kada ir į Panevėžį užsuksim ax.gif .
Atsakyti

Gero siuvinėjimo visoms savaitgalį. Aš deja neturėsiu laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 28, 22:00)
Tai lentynų gale (po kaire) pridėta tų dėžučių. Tikrai daug buvo. Nebent atvažiavo koks siuvinėtojų iš Pumpenų autobusas ir visas išpirko  lotuliukas.gif

gerai skamba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
Išeini ilgalaikių atostogų?  Ką siuvinėsi, prašom pasirodyti  mirksiukas.gif

ne atostogos, bet turėsiu laiko vakarais. ax.gif Siuvinėsiu kalėdinius padėkliukus ant plastikinės kanvos. Nuotraukos neturiu, nes kanvą pirkau kartu su schemutėm. Gal vėliau pabandysiu nufotografuot. Ir dar šitą siuvinėsiu dovanų:

user posted image

Paskui dar nersiu ir megziu. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

ieskau ferrari masinu, ferrari formule 1, ferrari logotipo g.gif
gal kas turit arba zinot nuorodos i tokias schemutes (jei galit idekit nuorodas)
buciau labai dekinga 4u.gif
kazkada buvau maciusi tokiu schemuciu, bet dabar nerandu, kai prireike doh.gif
matot, noriiu issiuvinet gimimo metrika su ferrari, kadangi berniuko (jis gims kita savaite) teveliai pamise del ferrari smile.gif
Atsakyti
Kaip tik turiu viena masiniuka gal tiks mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Jei nesimatys ko nors parasyk savo emaila persiusiu ax.gif
Atsakyti
sis masiniukas tiks wink.gif

mano mail'as eggrig@gmail.com
Atsakyti
Sveikutes,gal kas nors kur nors matete balta pukuota katinuka,labai reikia,buciau dekinga
Atsakyti
Turiu tik toki
user posted image
tik gal nelabai pukuotas
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2007 09 29, 12:47)
Sveikutes,gal kas nors kur nors matete balta pukuota katinuka,labai reikia,buciau dekinga

http://photo.163.com...ss999/36220920/

gal toks tiks wink.gif
Atsakyti
Sveikutės visos. Man reikėtų jūsų pagalbos. Gal kuri turit normalią šitą schemą (su žirgais)? Aš kai atsispausdinu-labai neryškiai gaunasi. Ir dar nesuprantu,kokios firmos siūliukų numeriai čia duoti g.gif
čia
Atsakyti
Sveikos,gal kas turite šių gėlyčių schemas? Bučiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti