Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Jau padariau thumbup.gif , kur siųsti ? Greit siunčiu ir einu balevoti, bus ir žebenkšties ir žemaitiškos naminukės lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Seksimeške jau išsiunčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 21 rugsėjo 2007 - 14:28
QUOTE(Reska @ 2007 09 21, 12:26)

Sonkiuk, matau esi. Tai jei lietus nelis vistiek tave paimti?  g.gif

nespejau pamatyt kad tu parasei, dabar tu neprisijungus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 09 21, 15:50)
nespejau pamatyt kad tu parasei, dabar tu neprisijungus  g.gif

Aš esu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 21, 15:55)

o ka tu siame rajone veiki? tu viena busi?
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 09 21, 15:56)
o ka tu siame rajone veiki? tu viena busi?

Parašiau į až.
Atsakyti
saliuky,atsiųsk ir man prašau audronenok@yahoo.com
Atsakyti
kumutes pleputes ko taip tylu?
o as einu baravyku ant sviestuko kept( tik blondinem su kulnais ir be peilio grybaut
hihihi.gif ir dar vakare) bet radau 8baravykus - is ju 6 sveiki sokiai.gif
Atsakyti
Saliuky,negaunu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 21, 15:24)
Aš gal savaitgalį pabaigsiu siuvinį ant lino  rolleyes.gif Labai patiko ant lino siuvinėti, kažkaip gražiau nei ant kanvos smile.gif

Winia, ant kokio lino siuvinėji - DMC ? Kokio tankumo? Aš nusipirkau labai smulkų, pasiuvinėjau šiek tiek Kazuko Aoki "Spring Coat" ir mečiau verysad.gif Dabar siuvinėju ant paprastos kanvos, tai kitas reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
seksimeske bandziau zuiki issiust i el.p. ar gavai? ax.gif
savamoksle kompiuteraste tai visko gali but wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 21, 20:01)
Winia, ant kokio lino siuvinėji - DMC ? Kokio tankumo?  Aš nusipirkau labai smulkų, pasiuvinėjau šiek tiek Kazuko Aoki "Spring Coat" ir mečiau  verysad.gif Dabar siuvinėju ant paprastos kanvos, tai kitas reikalas  rolleyes.gif

Linas tai DMC, o kokio tankumo nei nežinau, bet tikrai nėra labai labai tankus. Aš dar nelabai įsikertu tą lino tankumo skaičiavimą, tai tiesiog pirkau metrą lino GA.
Pradžioj biški mėčiausi per vieną siūliuką siuvinėt, ar per du, bet galiausiai ėmiau siuvinėti per du.
Va:

user posted image
Atsakyti
na mergynos labai ačiū už spyrius tongue.gif
dabar planuoju kitą darbelį ir noriu jūsų patarimo blush2.gif
http://public.fotki....as/kalija2.html kaip manot gal šį paveikslėlį galima butų išsiuvinėti ant lino g.gif ar gražu butu blush2.gif
Atsakyti