Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 09 21, 20:02)
Idun, na kietokas tas linas, bet aš kitokio nebandžiau dar, tai man visai patinka smile.gif

Dėkui už paaiškinimą  4u.gif

Biški dabar esu susibalamutinusi. Pradėjau siuvinėti vieną Chatelaine mandalą. Ir galvoju, o kaip aš lino gabalo dydį apsiskaičiavau? Neįsivaizduoju, bet tikiuosi, kad gerai viską padariau ir sutilpsiu į tą gabalą. Nors, gal ten dydis buvo nurodytas siuvinėjant per vieną siūliuką...nebežinau blush2.gif Aš siuvinėju per du.

Galima jį išskalbti, irgi suminkštėja. Bet Chatelaine mandalą ant tokio siuvinėt truputį darbo būtų gaila 4u.gif . Per du siūliukus jos siuvinėjamos (išskyrus kartais kai kuriuos motyvus)

ateik apie Chatelaine pasikalbėti į siuvinėjimo forumą wink.gif Chatelaine klubas
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 21, 20:50)
Galvoju, o koks pasirinkimas tų spalvų?
Man labai gražu natūrali lino spalva smile.gif bet gal reikėtų bandyti dėti siūlus ant lino ir žiūrėti, ant kurio gražiausiai žiūrisi?

Loretoidai, nu neįsivaizduoju, kiek kainavo. Aš iki šiol tiksliai nežinau, net kiek DMC siūlai kainuoja blush2.gif
Aš pirkau metrą į ilgį, bet tik pusę ploto, visai nemažas gabalas vis tiek gavosi.
Pradžioj jis man pasirodė per retas, bet dabar visai gražiai žiūrisi. O bus orchidėjos žiedas, bet turiu tik schemą, neįsivaizduoju, kaip turės atrodyti baigta. Orchės man taip gražu  wub.gif

user posted image

Graži orchidėja thumbup.gif Ir man jos labai patinka. Pažiūrėsiu, kaip atrodys baigta, gal ir aš susigundysiu g.gif Nors jau eilėj zuikiniauskienės orchidėjos laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau nusikopinau orchideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 09 21, 21:06)
Galima jį išskalbti, irgi suminkštėja. Bet Chatelaine mandalą ant tokio siuvinėt truputį darbo būtų gaila  4u.gif . Per du siūliukus jos siuvinėjamos (išskyrus kartais kai kuriuos motyvus)

ateik apie Chatelaine pasikalbėti į siuvinėjimo forumą wink.gif Chatelaine klubas

Ateisiu, būtinai smile.gif
Turbūt, kad ateisiu pasitarti ir rinksiuos kitokį audinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 09 21, 19:42)
saliuky,atsiųsk ir man

QUOTE(seksimeske @ 2007 09 21, 19:49)
Saliuky,negaunu

Abiem išsiunčiau, nuėjo sėkmingai.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 21, 21:11)
Graži orchidėja  thumbup.gif Ir man jos labai patinka. Pažiūrėsiu, kaip atrodys baigta, gal ir aš susigundysiu  g.gif Nors jau eilėj zuikiniauskienės orchidėjos laukia  mirksiukas.gif

hihihi.gif gali ir šitą pirmiausia siuvinėt - bus greičiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 09 21, 21:02)
Žadėjau pasirodyti ką siuvinėju

Labai gražu thumbup.gif , ir originalas ir siuvinys. O kaip baigtas atrodys dabartinis darbelis?
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 09 21, 21:33)
Labai gražu  thumbup.gif , ir originalas ir siuvinys. O kaip baigtas atrodys dabartinis darbelis?

Šiuo metu siuviėju tas servetėles nes jų bus 6. Gal kas turit gražų kavos ar arbatos užrašą?
Atsakyti
Liudnute tavo gavau ,nu saliuky tavo negaunu,gal gali cia nuoroda imest is cia persikopisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 21, 21:31)
hihihi.gif gali ir šitą pirmiausia siuvinėt - bus greičiau. ax.gif

Tai vis vien be Naujųjų nepradėsiu. Visad rugsėjį jau kalėdinius siuvinėdavau, o dabar dar Kazuko Aoki nebaigti ir iš vis prie kompo daugiau prasėdžiu, o galėčiau siuvinėti g.gif Jei po savaitės nepradėsiu, bijau kad šiemet Kalėdoms naujos staltiesės nebus verysad.gif O Jūs visos dar nepanikuojat dėl Kalėdų? Gal ką gražaus turit užsislėpusios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 21, 22:03)
Tai vis vien be Naujųjų nepradėsiu. Visad rugsėjį jau kalėdinius siuvinėdavau, o dabar dar Kazuko Aoki nebaigti ir iš vis prie kompo daugiau prasėdžiu, o galėčiau siuvinėti  g.gif  Jei po savaitės nepradėsiu, bijau kad šiemet Kalėdoms naujos staltiesės nebus  verysad.gif O Jūs visos dar nepanikuojat dėl Kalėdų? Gal ką gražaus turit užsislėpusios? biggrin.gif

Aš nemėgstu Kalėdų, tai niekad joms ir nesiruošiu. Na, aišku, dovanas tenka supirkti vis tiek.
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti