Man ir mano vaikui nervus sutvarke Omega ir Magnis. bet ieskokit tik naturaliu. O ne sintetiniu. Nes sintetika organizme tik zala padaro. Is ju mazas procantas tik pasisavinama. Todel ir nepadeda. Tikrai yra naturaliu ir nepatingekit paieskoti.

QUOTE(mau @ 2008 10 20, 22:34)
yra tokia aminorūgštis "glicinas". galima nusipirkti rusiškų vaistų parduotuvėse. jis nebrangus (50 čiulpiamų tabletėllių kainuoja 6Lt). natūralus (jį gamina mūsų organizmas) ir nekenkia
tiesiog sučiulpi 1-2 tabletėles ir ramiau. o kas svarbiausia "netrenkia per galvą" 
šiaip, vienu metu teko gerti "Valeradiksą", pirkau vaistinėj, taip pat kaina nedidelė. pagamintas iš žolelių, pagrinde valerijonai, todėl skrandžiui tikrai nekenkia...

šiaip, vienu metu teko gerti "Valeradiksą", pirkau vaistinėj, taip pat kaina nedidelė. pagamintas iš žolelių, pagrinde valerijonai, todėl skrandžiui tikrai nekenkia...

norėjau pasidomėti, ar "gliciną" galima vaikui 11 metų duoti? gal žinote
O man labai veiksmingas augalinės kilmės preparatas - MELISANA

QUOTE(Vonios Fane @ 2008 10 20, 21:59)
pritariu

cia B kompleksas
B grupė

QUOTE(Azazel @ 2010 10 12, 14:17)
jis tikrai geras, bet man atrodo dabar jo jau nebera pardavime bent Kaune kiek klausiau sake kad nebeveza
QUOTE(jancikas @ 2011 06 17, 16:04)
jis tikrai geras, bet man atrodo dabar jo jau nebera pardavime bent Kaune kiek klausiau sake kad nebeveza
Šiaip reikia ne raminančius duoti, o nervų sistemą stiprinti B ir kitos grupės vitaminais. Mano mergytei padėjo kaip pavartojo kursą natūralių vitaminų, pasidarė ramesnė ir jai jau virš 3 metų bet dar naktį į lovą darydavo, tai miegodavo su pampersu, bet ar sutapimas ar jei reikėjo pastiprinimo, bet po 2 mėn. kažkur vartojimo jau miega be pamperso ir naktį atsigeria kartais, bet nepridaro. O gal čia ir su nervu sistema buvo surišta.
Man ir homeopatinius vaistukus išrašė, nuo nervinio išsekimo, bet kažkaip keistai jie mane veikia. Įtariu kad tikrai reiktų su B grupe vitaminų 'padraugauti'...

QUOTE(agnite @ 2011 08 01, 12:20)
Man ir homeopatinius vaistukus išrašė, nuo nervinio išsekimo, bet kažkaip keistai jie mane veikia. Įtariu kad tikrai reiktų su B grupe vitaminų 'padraugauti'... 

ką naudoji?
Vartojau Nervoheel.
Vakar suleido paskutinę Neurorubino ampulę.
Vakar suleido paskutinę Neurorubino ampulę.