QUOTE(Revla @ 2012 05 19, 06:16)
Mirsdavo turbut ne nuo skausmo
nuo nukraujavimo, nuo sepsio.
Dabar numirti niekas neduos, kaip ir nukankinti gimdyves irgi niekas nenori...
Kai as gimdziau, tai gulejau ir dejojau -darykit epidura, darykit CP!!!hnes man nuo tos baimes gimdyti atrode tie skausmai svieto pabaiga, bet jie stebejo mano busena, mano sirdies tonus, spaudima..daktaras tik juokavo sake neisgalvuok ir vadino mane aktore
taip ir pratempiau be nuskausminamuju.
Nors man dar ir skatino..o cia sako kad dar labiau skauda..nu bet nezinau..kaip kam

Dabar numirti niekas neduos, kaip ir nukankinti gimdyves irgi niekas nenori...
Kai as gimdziau, tai gulejau ir dejojau -darykit epidura, darykit CP!!!hnes man nuo tos baimes gimdyti atrode tie skausmai svieto pabaiga, bet jie stebejo mano busena, mano sirdies tonus, spaudima..daktaras tik juokavo sake neisgalvuok ir vadino mane aktore

Nors man dar ir skatino..o cia sako kad dar labiau skauda..nu bet nezinau..kaip kam
tada taip, nera cia ko neigti - viskas vyjksta daaug stipriau ir pareikalauja daugiau istvermes skausmui.
as galiu kalbeti tik apie naturalu gimdyma. kai niekas nesikisa, kai tau leidzia buti savimi, jausti poreiki ka nori daryti, kai nesi prikaustyta laideliais, laselinem ar pan.
man padejo karstas dusas ir kamuolys ant kurio siubavau, sokinejau ir taip sau sedejau.
kas keisciausia, pries pat gimdyma as isejau is duso sakydama, kad labai jau noriu miego

tai vat tiek ir primenu, kad viens du ir turiu vaikeli. na, bet po tooo- oij kaip skaudejo minskta vietele - sakiau tris galeciau gimdyti, kad po tio sitaip neskaudetu (beje ikyriausias skausmas kai skauda ne taip, bet isvien, be pertraukos). taigi ir cia jau epiduras nieko nepadetu.
Taigi, mamytes, bukit drasios pasitikekit labiau savimi, savo kunu, isiklausykite i vidu, atsikratykite baimem, kad gimdymas ne jusu jegoms, ruoskites ir psichologiskai ir fiziskai ir as garantuoju 99 proc, kad viskas bus gerai!