Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio kraujo grupė

mes kol kas dar nezinom kraujo grupes, GN istyre tik rezus faktoriu, nes as minusas o tetis pliusas,bet grupes neistyre, kazkaip keistai, galejo viska kartu padaryt, gal neturejo prietaisu? g.gif
Atsakyti
Mano 1-a, vyro 1-a ir vaiko 1-a biggrin.gif
Mane tai vyras "gasdino" kad jei gims rudaakis, eis DNR tyrima del vaiko tevystes darytis biggrin.gif (jis melynakis as zaliake) tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O pas mus taip yra-MANO 1+,VYRO 3+,vaikas gime ir paime tecio grupe3+.
Atsakyti
O manieji visi trys pasiėmė mano II+, ir ačiū dievui, nes tėčio I-, o tai reiškia, kad pastojus mano panelytei su Rz- reikės leisti visokius antikunius. O dabar - ramu, pasiėmė geresnį varijantą bigsmile.gif
Beje, anksčiau tik gimus vaikeliui padarydavo kraujo grupės tyrimą. g.gif
Atsakyti
Sutinku,vat musu visu vaiku kraujo grupe 3 kaip tecio,o mamos 2,bet tik as ir sese dvyne turim Rz-nors kiti seimos nariai yra pliusiniai. Pasirodo mano mamos pusesere irgi yra Rz-.Paveldima kartais. O mergyte mano gime 3+.
Papildyta:
QUOTE(Larysa @ 2008 01 11, 18:28)
O manieji visi trys pasiėmė mano II+, ir ačiū dievui, nes tėčio I-, o tai reiškia, kad pastojus mano panelytei su Rz- reikės leisti visokius antikunius. O dabar - ramu, pasiėmė geresnį varijantą bigsmile.gif
Beje, anksčiau tik gimus vaikeliui padarydavo kraujo grupės tyrimą. g.gif

Tai kad,nera blogai tureti Rz-,man suleido iskart pagimdzius imunoglobulina ir viskas ciki. Daro ir dabar tuos kraujo tyrimus,nors nezinau ar visiems naujagimiams. Bet tiriausiai tiems kuriu mamos yra Rz-.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_z: 04 vasario 2008 - 23:59
QUOTE(diana_z @ 2008 02 05, 02:06)
Daro ir dabar tuos kraujo tyrimus,nors nezinau ar visiems naujagimiams. Bet tiriausiai tiems kuriu mamos yra Rz-.

Bent Klinikose tai daro iškart. Mano vaikams darė. Vos tik atnešė vaiką į palatą (po cezario), atėjo naujagimių daktarė ir viską išpasakojo apie vaiką: kraujo grupė, galvos apimtis, svoris, regėjimo būklė, ko ir kiek paskiepytas.
Atsakyti
na idomu kokia mano vaikelio kraujo grupe bus... galimybes tik dvi arba 0 arba A tik klausimelis - ar + nes mano + o vyro - , na bet manau svarbiausia yra kad vaikutis sveikas gimtu...
Atsakyti
mano I+, vyro III+, o sūns gimė su I- blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 03 28, 18:55)
mano I+, vyro III+, o sūns gimė su I- blink.gif  g.gif

Nieko labai stebėtino wink.gif Reiškia ir Jūs, ir vyras genuose turite vieną Rh+, o kitą Rh- (nes kiekvieną požymį lemia 2 geno kopijos - viena iš tėčio, kita iš mamos). Rh+ dominuoja, todėl abu esate pliusiniai, o vaikeliui atiteko kiekvieno iš jūsų po Rh- variantą 4u.gif
Atsakyti
mano tai+2 ,vyro tai -3 nezinau kaip bus.bet girdejau kad tai priklauso ar sirgs vaikas po gimdymo gelta .gal kam taip buvo( g.gif
Atsakyti
Man gine sake kad jei mano grupe yra 3+ tai didele tikimybe, kad ir maziuko bus tokia, nepaisant kokia yra tevelio.
Mano seimoj visi vaikai 'gavo' mamos kraujo grupe 3+. Tai tikiuosi kad ir mano genai bus stipresni nei tevuko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif O tai jeigu mano kraujo grupe 1+ ir vyro 1+, tai vaikucio tada kokia? irgi bus 1+?
Atsakyti