Forume pagavau ideja kaip panaudoti senas automobiliu padangas.Stai padariau pufa 
QUOTE(rarika @ 2007 10 02, 08:56)
įdomu,bet taigi jos smirda
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 10 02, 08:59)
Patikekit,tikrai ne
O dar galima aptraukti ir geru gobelenu,tinkanciu prie baldu,patikekit,tikrai patogus baldelis ir kainuoja-tik medziaga,o jos manau namuose galme rasti
labai gražus pufas
QUOTE(Marinčik @ 2007 10 02, 09:19)
Aciu.Draugei irgi patiko o kai pasakiau is ko padaryta-nepatikejo
Na pagaliau galiu ir as pasigirti, nuneriau savo mergytei krikstynu drabuzelius, bet kol nepakrisktijom nenorejau rodytis, bet dabar didzioji svente praejo, galiu pasirodyti, tik gaila, kad nuotrauka nelabai kokybiska

taip pat buvau nunerusi batelius ir papuosima zvakei, bet nuotraukose tai nebuvo iamzinta.

taip pat buvau nunerusi batelius ir papuosima zvakei, bet nuotraukose tai nebuvo iamzinta.
mylinemyli??? viskas grazu
bet rankinuku grazuelis
rarika* super sugalvota ir grazu ir praktiska
Dangviva* ai ai ai koks grozis
o jau dukriuko grazumelis
rarika* super sugalvota ir grazu ir praktiska
Dangviva* ai ai ai koks grozis
QUOTE(mylinemyli??? @ 2007 10 01, 22:16)
Po ilgos pertraukos grįžtu ir aš
:
Žalios servetėlės;
Alyvine rankine mergaitei;
Oranzine rankine mergaitei.
Greitu laiku tikiuosi parodyti ir naują savo šaliką
Žalios servetėlės;
Alyvine rankine mergaitei;
Oranzine rankine mergaitei.
Greitu laiku tikiuosi parodyti ir naują savo šaliką
Kaip dailiai viskas nunerta
QUOTE(rarika @ 2007 10 02, 09:09)
Patikekit,tikrai ne
,gal del to kad pakankamai senai gulejo ir prasivedino,o be to isvaliau,isdziovinau,aptraukiau pirmiausiai labai stangria medziaga o po to pasiuvau uzvalkaleli.Pufas nera sunkus ir labai gerai amartizuojasi,vaikai jau sokineja nuo vieno ant kito
.Cia tik pirmas blynas,pabandysiu is mazesniu padangu,sitas nuo dzipo.
O dar galima aptraukti ir geru gobelenu,tinkanciu prie baldu,patikekit,tikrai patogus baldelis ir kainuoja-tik medziaga,o jos manau namuose galme rasti
tai tada
QUOTE(rarika @ 2007 10 02, 08:56)
Forume pagavau ideja kaip panaudoti senas automobiliu padangas.Stai padariau pufa 
Labai šauni idėja
O kaip su ta skyle per vidurį? Na, kaip reikia ant tokio pufo sėdėti, kad neįvirsti į skylę?
čia mano paskutinieji

ir sage iš organzos

ir sage iš organzos