Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 02, 10:00)
Labai šauni idėja  thumbup.gif
O kaip su ta skyle per vidurį? Na, kaip reikia ant tokio pufo sėdėti, kad neįvirsti į skylę?  g.gif  O gal ji kaip nors užtaisyta?

Ant padangu ispjaviau apvalia lentute o ant jos atitinkamo dydzio seno ciuzinio gabaleli.Pirmiausiai pasiuvau pirmini maisa -apvalkala is sriprios medziagos o paskui uzvalkala
Atsakyti
Sveikutes,ziemai artejant rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
rulle kaip visada thumbup.gif thumbup.gif gražutė kokia wub.gif
Atsakyti
rulle fantastika wub.gif wub.gif
per kiek laiko tokią lėlytę pagamini? nes man taip atrodo, kad viena para- viena lėlė biggrin.gif žiūrint į tavo lėlyčių kiekį smile.gif gal tau kokia komanda padeda??
Atsakyti
rarika, labai šauniai atrodo tas pufas. Man irgi pirma mintis buvo, kad smirdi, bet jei ne, tai puiki idėja. thumbup.gif
rulle, labai elegantiška dama mirksiukas.gif
Atsakyti
rulle, turi rankelę, gali didžiuotis smile.gif tikia nuotaikinga lėlė, tikra žiemos pranašė (nors dar anksti, tikrai anksti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2007 10 02, 08:56)
Forume pagavau ideja kaip panaudoti senas automobiliu padangas.Stai padariau pufa smile.gif

koks praktiškas daiktas bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Dangviva @ 2007 10 02, 09:28)
Na pagaliau galiu ir as pasigirti, nuneriau savo mergytei krikstynu drabuzelius, bet kol nepakrisktijom nenorejau rodytis, bet dabar didzioji svente praejo, galiu pasirodyti, tik gaila, kad nuotrauka nelabai kokybiska

daili suknutė dailiai mergaitei wub.gif wub.gif

QUOTE(Marinčik @ 2007 10 02, 10:00)
čia mano paskutinieji

gražu rolleyes.gif

rulles lėlės tai visur išgiriu biggrin.gif man jos pasakiškos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 10 02, 10:03)
Sveikutes,ziemai artejant rolleyes.gif
user posted image

eina sau kokia ,,primadona,, liuksiska thumbup.gif
Atsakyti
[quote=liusinda,2007 10 02, 09:35]

Dangviva* ai ai ai koks grozis bigsmile.gif o jau dukriuko grazumelis blush2.gif
[/quote]

daili suknutė dailiai mergaitei wub.gif wub.gif
gražu rolleyes.gif
rulles lėlės tai visur išgiriu biggrin.gif man jos pasakiškos wub.gif
[/quote]
Ačiū visoms pastebėjusioms ir įvertinusioms 4u.gif
Marinčik gražūs karoliai, rulle lėlė labai faina.
Atsakyti
merginos, šaunūs darbai thumbup.gif
sužavėjo mažoji manekenė su savo skrybėliuku thumbup.gif
Atsakyti
o as pasigirsiu koius teptikus pasiuvau savo leliui. paziurejus i jusu darbelius mano tik siaip sau, bet as vitiek parodysiu 4u.gif , labai jau nesijuokit blush2.gif

user posted image

user posted image
kiti bus kokybiskesni, kai pasiusiu butinai pasirodysiu
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 27, 20:33)
Kai pirmą kartą pamačiau tokį šaliką, tai niekaip nesupratau, kaip jis padarytas. Bet vieną dieną pataikiau siūlų parduotuvėj, kai pardavėja aiškino, kaip tokį reikia numegzti. Nu niekada nebūčiau pati sugalvojusi, kad tuos siūlus reikia būtent taip naudoti  thumbup.gif

O kur ta casa lana parduotuve randasi?
Papildyta:
QUOTE(everesta @ 2007 10 02, 17:58)
o as pasigirsiu koius teptikus pasiuvau savo leliui. paziurejus i jusu darbelius mano tik siaip sau, bet as vitiek parodysiu  4u.gif , labai jau nesijuokit  blush2.gif

user posted image

user posted image
kiti bus kokybiskesni, kai pasiusiu butinai pasirodysiu

faini tepukai,mazyliui bus siiilta bigsmile.gif
Atsakyti