Įkraunama...
Įkraunama...

J.Banevičienė

Na, galiu dar pasakyti, kad ši gydytoja labai kantri ir švelni thumbup.gif Iš tikrųjų labai bijau tų ginekologinių apžiūrų ant kėdės, kodėl pati nežinau... blush2.gif Delnai prakaituoja, šaltas prakaitas muša, kartais dreba kojos ir tuoj pat užsimanau į WC doh.gif doh.gif O va pas šią gydytoją sėdžiu ant tos kėdės visai rami thumbup.gif Nes žinau, kad ji visada palauks kol nusiteiksiu, neskubins ir nebambės: kas čia darosi iš kur tos nenormalios baimės rolleyes.gif Būtų šaunu, jei mamytės, kurios su ja gimdė papasakotų kaip sekėsi 4u.gif Nes tuo metu, kai gimdžiau savo pirmą mažylį gydytoja atostogavo, todėl neprašiau, kad priimtų mano vaikutį.
Atsakyti
QUOTE(vaigrs @ 2008 09 22, 10:25)
mergytes, papasakokit kaip pas ja gimdyti?dabar lankausi pas ja, bet ar gimdyti tartis su ja nezinau..siaip ji mn patinka, tik kad labai mazai atsiliepimu apie ja... g.gif
kiek kainuotu "susitarimas"?, galite ir i AZ parasyti. buciau labai dekinga blush2.gif

jei susitarus jausies ramiau, tiesiog vizito metu paklausk tiesiai sviesiai ir tiek smile.gif apie Baneviciene galiu pasakyti tik geru ir siltus zodzius, visa nestuma lankiausi, tiksliau ji isvis buvo mano pirma daktare, labai bijojau visokiu apziuru ir kitu dalyku, bet ji svelnumo isikunijimas, visada nuramindavo, paaiskindavo kas ir kaip smile.gif gaila neteko pas ja gimdyti, nes tuo metu atostogavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 05, 13:11)
Sakykit tos, kurios pas ja lanketes nestumo metu, kada pirma karta ji apziurejo jus ant ginekologines kedes? 
Man jau beveik 33 savaites, o ji dar ne karto nera manes pasodinusi i "lektuva"  unsure.gif

Jei viskas gerai, jokių nusiskundimų, pilvukas minkštas, nesiskundi niežuliu, nemaloniomis išskyromis ir t.t. tai kam sodint ant tos kėdutės? Bet jeigu Tau pačiai neramu, pasisakyk gydytojai, tikrai pažiūrės kaip kas 4u.gif O šiaip ar taip ant kėdės tuoj žiūrės kaip ruošiasi kaklelis gimdymui. Per aną nėštumą mane gydytoja irgi retai sodino, pačioj pradžioj, po to, kai pasiskundžiau nemaloniu niežuliu ir pabaigoj 2 kartus. Šį nestuke.gif sėdėjau tik kartą - pačioj pradžioj ax.gif Ir tikiuosi greitu laiku nereikės biggrin.gif
Atsakyti
Šia gydytoja esu labai patenkinta. Prižiūrėjo mane nėštumo metu tik gimdžiau ne pas ją. Nes teko klinikose. Ji savo darbą atlieką gerai jei kas viską išsamiai paiškiną. Ne tik nestuke.gif bet ir vyrui bigsmile.gif Maniškis taip pat apie ja geros nuomonės nes pas kai kurias nuėini tai doh.gif
Mes jau planuosim ir su anrtu pas ją ax.gif
Atsakyti
As taip pat galiu geruoju pamineti.Lankiausi nestumo metu.Man patiko konkretumas,jokiu saldybiu.Klausi-atsako,ramiai,isamiai.Paprasydavau ir echo padarydavo,net litu neimdavo blush2.gif Aisku mano nestumas nebuvo komplikuotas,tai praktiskai apsilankymai tik klausimai atsakymai i mano neramumus visus.Gimdyti jos klausiau kur,ji sake vaziuoti i KMUK(gyvenu visiskai salia)ir nesukti galvos.(kita aisku butu pasiuliusi pas save manyciau unsure.gif )Ir del tarimosi taip dave suprasti kad nereikia.Beje tik paprase kad kai pagimdysiu jai pranesciau,kaip sekesi,kas gime(buvo davusi mobilu nenumatytiems atvejams).
Gaila kad teko persirasyti i kita klinika,neberandu tokios pas kuria kojos netirta is siaubo doh.gif

O beje del apziuros tai mane pirma karta apziurejo,patikrino ar tikrai nescia(apciuope ar gimda padidejusi).Paskui tik pabaigoj kakleli vis paziuredavo.
Atsakyti
Ir as lankiausi pas sia gydytoja viso nestumo metu. tai galiu tik gerus zodzius apie ja pasakyt. visada nuotaikoj, atsako i visus klausimus ir ultragarsu paziuri kai paprasai. super daktare thumbup.gif
Atsakyti
Labutis
Mano sese gimde pas J. Baneviciene KGN, super dare sezari, tiesiog vaikutis ejo sedmenimis, nu gydytoja tikras svelnumo isikunijimas. Tik fantastiskai silti zodziai, jei butu tokia gydytoja musu mieste tik visom keturiom pas ja...
Atsakyti
Ji mane prižiūri dbr, t.y. nėštumo metu. Labai miela ir šilta gydytoja. Negalečiau nei vieno blogo žodžio pasakyti, nes tikrai labai žmogiška.
Atsakyti
gal kas zinot ar ji dirba ir saules seimos centre?
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke:) @ 2009 02 26, 21:55)
gal kas zinot ar ji dirba ir saules seimos centre?

dirba 4u.gif
Atsakyti
dabar ji priziuri mano nestuma ax.gif pries tai buvo mano ginekologe, nereali gydytoja, nekeisciau ne i viena schmoll.gif jos toks balsas raminantis, taip svelniai viska paaiskina, ir visad geros nuotaikos smile.gif

tik gimdysiu klinikose rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu užsirašius pas šią gydytoją (planuojame nėštumą). Skaičiau, domėjausi, klausinėjausi apie ją. tačiau turiu vieną klausimėlį, kurio vis pamiršdavau pasiteirauti ax.gif kokio daugmaž ji amžiaus ? 4u.gif
Atsakyti