Įkraunama...
Įkraunama...

J.Banevičienė

QUOTE(Shianakt @ 2009 10 08, 00:01)
Pas šią gydytoją lankiausi viso nėštumo metu taip pat ir gimdžiau. Priežiūra esu labai patenkinta  smile.gif Visada labai išsamiai atsakydavo į rūpimus klausimus, kiek darė echoskopą - visada viskas sklandžiai smile.gif Niekad neapkraudavo kokia nereikalinga informacija. Gimdymo metu visą laiką buvo labai atidi, rūpestinga, matėsi, kad nepaviršutiniškai atlieka darbą  smile.gif Jaučiausi tikrai labai saugiai.
Labai gerbia pacientą, nejautros gimdymo metu įkyriai nesiūlė, tik paklausė ar norėčiau.

Antrą kart neabejodama pas ją gimdyčiau thumbup.gif

O ar su ja galima tartis dėl gimdymo? Kažkuri minėjo, kad ne...
Atsakyti
galima smile.gif
Atsakyti
as gimdziau pas ja nesitarus thumbup.gif .buvom atvyke pasiziuret gimdymo namu (net is vilniaus vaziavom biggrin.gif ), mane apziurejo, viska paaiskino, aprode.iskart labai patiko 4u.gif o taip gavosi kai gimdziau ji budejo.super gydytoja.antra jai be abejoniu patikeciau wub.gif
Atsakyti
Antra sunu gimdziau pas sia daktare, gimdziau nesitarus, bet labai nustebau, nes palyginus su pirmu gimdymu (pirma gimdziau nesitarus pas Maciulaitiene), tai si karta daktares demesys ir prieziura buvo minimali g.gif . Atvykus patikrino kakleli, paskui viena karta uzejo paklaust ar viskas gerai ir pagimdzius viena siula sukabino. Praktiskai pagimdziau su akusere Aldona, ACIU jai labai uz pagalba ir visa nuveikta darba, nes tai nuostabi moteris ir labai daug padejo 4u.gif . Gerai, kad viskas vyko greit ir be komplikaciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Man si gydytoja labai nepatiko, nestumo pradzioje pas ja lankiausi, paskui perejau pas kita.
Kadangi laukiausi pirmo vaikelio nelabai pradzioje turejau ziniu ka reikia naudoti nestumo metu, tai ji net nesugebejo pasakyti jog reikia vartoti folio rugsti.... doh.gif
tai susizinojau is interneto...
arba pradingo kraujo tyrimas, bet antro nepasiule pasidaryti, atseit nieko tokio...
susimokejus uz echoskopa kito apsilankymo metu apkaltino, kad nemoketa, nors tikrai atnesiau kviteli.. doh.gif
uzteko man 2 apsilankymu pas ja.. doh.gif

Atsakyti
O aš pas šią gydytoją lankiausi visą nėštumo laikotarpį ir abu vaikus pas ją gimdžiau, ir jai gimdyčiau trečią, tai tik pas šią nuostabią gydytoja. Ji viską visada puikiai paaiskina ir visada labai maloniai priima, net neisivazduoju geresnes gydytojos už šią
Atsakyti
Lankaiusi pas sia gydytoja visa nestuma ir gimdziau pas ja. thumbup.gif Tai tikrai nuostabus zmogus. Antraji savo vaikely taip pat noreciau gimdyti pas ja.
Atsakyti
Aš taip pat lankausi pas šią gydytoją viso nėštumo metu, man ji thumbup.gif Jokių nereikalingų tyrimų, išklauso visas baimes ir supranta...
Atsakyti
Ji priziurejo mano nestuma, patys silciausi atsiliepimai wub.gif Vis neprisiruosiu apziurai nueiti po gimdymo doh.gif
Atsakyti
Rosenda, as irgi neprisiruosiu nueit tos apziuros. Atrodo, kad gimdant ir po gimdymo tiek prisimegavau tomis visomis proceduromis kai personalas mate laaabai daug, jog kolkas siurpas eina pagalvojus apie bet kokias apziuras ginekologo kedeje doh.gif O Baneviciene - maladiec wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,as tai pas gyd.Baneviciene ir pirma ir antra nestuma lankiausi tikrai likau patenkinta,o antra vaikeli gimdziau pas gyd.Maciulaitiene tikrai nuostabi gyd.o kas liecia apziura po gimdymo tai eiline paprasta procedura.
Atsakyti
o cia mes kalbam apie ta pacia kuri dirba silainiu seimos sveikatos centre????
Atsakyti