Įkraunama...
Įkraunama...

Vieša vieta ir žindanti moteris

Apklausa: Ar jaučiatės patogiai, jeigu šalia jūsų viešoje vietoje kūdikį pradeda žindyti jums svetima moteris? (212 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rroonneettaa @ 2007 09 21, 19:26)
Man tikrai nejauku pasidaro, kai moterys taip elgiasi. Kažkodėl, jei būnu su vaikinu, man nepatogu pasidaro prieš jį, kad "moterys" taip elgiasi. T.y. pasijuntu, kad mano gentis mane žemina.

Neturiu dar vaikų, bet, kai turėsiu, tikrai nežindysiu viešai. Ir nesvarbu, kad nesimaskatuoja, kaip kažkas rašė, bet matytis matosi. Ir man tai tolygu nuogam vaikščioti, kas jau yra administracinės tvarkos pažeidimas.

ax.gif

ane, tikrai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tu nevaikštai su maikėm, kurios bambos nedengia? arba kurių iškirptė atidengia tarpą tarp krūtų?
Atsakyti
QUOTE(rroonneettaa @ 2007 09 21, 19:26)
Man tikrai nejauku pasidaro, kai moterys taip elgiasi. Kažkodėl, jei būnu su vaikinu, man nepatogu pasidaro prieš jį, kad "moterys" taip elgiasi. T.y. pasijuntu, kad mano gentis mane žemina.

Neturiu dar vaikų, bet, kai turėsiu, tikrai nežindysiu viešai. Ir nesvarbu, kad nesimaskatuoja, kaip kažkas rašė, bet matytis matosi. Ir man tai tolygu nuogam vaikščioti, kas jau yra administracinės tvarkos pažeidimas.

ax.gif

matosi, kad vaiku dar neturi blink.gif blink.gif blink.gif
MANO GENTIS MANE ZEMINA lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif man atrodo zeminiesi pati save taip kalbedama doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 09 21, 19:58)
ane, tikrai? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o tu nevaikštai su maikėm, kurios bambos nedengia? arba kurių iškirptė atidengia tarpą tarp krūtų?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko pries zindancias moteris neturiu schmoll.gif bet jei akropoly yra tam specialus kambarelis ikurtas, taj ir eit ten doh.gif nes pries pora dienu klaipedos akropoli maciau vaizdeli, kai moteris atsisedus ant suoliuko (priesais arbatine tiesiai) zinde kudiki, nu ka as zinau...vieta ne tam manau skirta...
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 09 21, 20:07)
nieko pries zindancias moteris neturiu  schmoll.gif  bet jei akropoly yra tam specialus kambarelis ikurtas, taj ir eit ten  doh.gif  nes pries pora dienu klaipedos akropoli maciau vaizdeli, kai moteris atsisedus ant suoliuko (priesais arbatine tiesiai) zinde kudiki, nu ka as zinau...vieta ne tam manau skirta...

o tu matei koks vaiko ir motinos kambarys klaipėdos akropoly? ten gi paprastas invalidų tualetas, tiesiog dar ir vystymo lenta yra. nei kėdė nepastatyta. ir iš vis - NIEKADA nežindysiu vaiko tualete (juolab viešąjame) norsi ir yra ten vystymo lenta ir ženkliukas ant durų su mama ir vaiku. tai šlykštu. kodėl pati neini pavalgyt į tualetą, jei jau vaikus siūlai ten maitint?
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 21, 20:19)
o tu matei koks vaiko ir motinos kambarys klaipėdos akropoly? ten gi paprastas invalidų tualetas, tiesiog dar ir vystymo lenta yra. nei kėdė nepastatyta. ir iš vis - NIEKADA nežindysiu vaiko tualete (juolab viešąjame) norsi ir yra ten vystymo lenta ir ženkliukas ant durų su mama ir vaiku. tai šlykštu. kodėl pati neini pavalgyt į tualetą, jei jau vaikus siūlai ten maitint?

drinks_cheers.gif
na, dar kaip išeitį matau eiti pamaitinti į vaikų žaidimų kambarį. nes būti varstomai visokių monstrų ir rrrrooonnnnnetttttttų žvilgsnių irgi nelabai malonu schmoll.gif

bet kokiam zoo vaikų žaidimų kambario nėra.
Atsakyti
Manes netrigdo parkuose,ne karta maciau viresnis vaikas zaidzia ,o maziuka maitina . Bet ten tetuku ir pasaliniu nelabai buna . Bet kokioj kavinei tai tikrai nemalonu gana,bet galima gi nueiti i vistimo kambareli arba atsisesti i kampini koki staliuka kad niekam i akis nekristu. (bet nevisada tokie "patogumai" buna)
Atsakyti
QUOTE(*GEN* @ 2007 09 21, 20:25)
Manes netrigdo parkuose,ne karta maciau viresnis vaikas zaidzia ,o maziuka maitina . Bet ten tetuku ir pasaliniu nelabai buna . Bet kokioj kavinei tai tikrai nemalonu gana,bet galima gi nueiti i vistimo kambareli arba atsisesti i kampini koki staliuka kad niekam i akis nekristu. (bet nevisada tokie "patogumai" buna)

ar jūs buvote tuose vystymo kambarėliuose? bash.gif atsiprašant, ant klozeto atsisėsti???????????

o šeimos su vaikais, net ir nemaitinamais, dažnai kavinėse ieško nuošalesnio staliuko.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 20:21)
drinks_cheers.gif
na, dar kaip išeitį matau eiti pamaitinti į vaikų žaidimų kambarį. nes būti varstomai visokių monstrų ir rrrrooonnnnnetttttttų žvilgsnių irgi nelabai malonu  schmoll.gif

bet kokiam zoo vaikų žaidimų kambario nėra.

nu bet žinai, pasak medinio, toks vaizdas ūgtelėjusį berniukągali šokiruot ir visam gyvenimui traumuot biggrin.gif . paskui užaugęs sėdės mamyčių forumuose ir bėdavosis, kaip jo gyvenimą ir įsitikinimus suformavo tas šokiruojantis epizodas vaikų žaidimų kambary lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GEN* @ 2007 09 21, 20:25)
1. galima gi nueiti i vistimo kambareli
2. arba atsisesti i kampini koki staliuka kad niekam i akis nekristu. (bet nevisada tokie "patogumai" buna)

1. Vystymo kambarys yra elementarus WC su atlenkiama plika lenta. Nesugebantiems suvokti kartoju (ką jau ne viena sakė): eik į tūliką pati ir ėsk ten atsisėdus. protest.gif Kam gali kilti noras pasiūlyti maitinti kūdikį šikinyke?! Pasiutau.
2. na taip, kaip kokia užguita beretuota pelytė specialiai ieškosiu tik kampinio nepatogiausio staliuko, kad tik koks vaikystėje traumuotas psichopatas nepradėtų akimis matuot mano spenių ilgio ir smaukytis. Ar kad kokiai davatkai nuo šoko vainikas nenukristų.
Atsakyti
nesuprantu, ko cia mamos puola nemamas. suprantu, kad ta vaika reikia kazkur pamaitint ir jei tau dzin, tai ir maitink ta vaika bele kur. bet cia klausimas, kaip jauciates matydami maitinancia mama, ir kalbama apie kavine kiek supratau. man nejauku pvz. pulkit kaip norit, nuo to jaukiau nepasidarys. nekalbu apie tai, kad mama maitina vaika prisidengusi kazkaip ar nusisukusi kazkaip, nu bet ne grozybes visiems kavines lankytojams atkisus. sorry.
Atsakyti
Man rodos, požiūris priklauso nuo to, ar pačiai teko žindyt viešoj vietoj.
Man net gražu, kai pamatau žindančią. Aišku, nežiūriu, nusisuku, visiem reikia ramybės, na, negi į kavinėse užkandžiaujančius jums nepažįstamus žmones jūs irgi spitrinat prisikišusios? ax.gif

O vieną gražiausių mamų mačiau Druskininkų baseina, ji žindė tiesiog burbulinėj vonioj, bet vaikelis buvo labai labai mažas, dar visai "šviežias" biggrin.gif , ir motina turėjo spec. neperšlampamą nešynę.
net užpavydėjau, kam pati su tokio amžiaus kūdikiu namie mirkau, užuot į baseiną nuėjus.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 21, 20:36)
1. Vystymo kambarys yra elementarus WC su atlenkiama plika lenta. Nesugebantiems suvokti kartoju (ką jau ne viena sakė): eik į tūliką pati ir ėsk ten atsisėdus. protest.gif Kam gali kilti noras pasiūlyti maitinti kūdikį šikinyke?! Pasiutau.

drinks_cheers.gif

Bandau isijausti ir niekaip nepavyksta - kas gi tokio "nejaukaus" maitinancios mamos reginy..? g.gif Pilnos reklamos, filmai, skelbimai maskatuojanciu papu - tai neslykstu. Tuo tarpu VALGANTIS vaikas jau slykstu g.gif Nors ten reikia pasistengti norint kazka TOKIO pamatyti g.gif Gal cia tikrai kazkokios vaikystes traumos..? g.gif Idomu butu jei kuri maitinimo vaikui patogiu metu priesininke sukonkretizuotu ka tokio smerktino uztiko maitinancios mamos reginy g.gif
Atsakyti