QUOTE(muminukas @ 2007 09 19, 19:41)
tai lietuviai skubėdavo akis nusukti, o pro šalį ėjo užsieniečių grupelė tai nei akių suko, nei žingsnį skubino. tik šypsojosi, šalia sėdėjusiam mano vyrui mandagiai linktelėjo.
Prašom

Nebemyliu savo tautiečių, kas man pasidarė, dar prieš du metus buvau tokia patriotė
QUOTE(Salne @ 2007 09 19, 21:27)
Nu niekaip nesuprantu ko čia nervuotis ir piktintis pamačius maitinančią motiną..

..Nežinau..Nu kiek mačiau matinančių mamų..visos tai darė dikretiškai..gražiai prisidengusios..kad nieko nesimato..Vaikutis gražiai pridengtas..krūties visiškai nesimato..Net nesuprastum, kad maitina..
Nu ryškiai vaikų neturi..nes postas visiškai
Sakyk tu jiems ką nori, nes yra žmonių, kuriems vien tas maitinimo faktas sukelia fantazijas apie besiplaikstančius papus ir besitaškantį pieną

Visokių žmonių su savo mąstysena yra.
QUOTE(Hmmm... @ 2007 09 19, 21:59)
Taip, man sotus mano vaikas daug svarbiau nei kažkieno nepasitenkinimas tuom, kad jį maitinu ne tualete
Teisingai. Aš lygiai taip pat manau.
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 22:36)
neįtikinsite manęs - nėra hyper super duper vaikų, kuriuos reikia nuoalt nešiot. Juks pačios juos tokiais padarot, o paskui tik skinate vaisius
Užuojauta ex/esamai/būsimai žmonai ir vaikams

Aišku tu nesuprasi kodėl...
QUOTE(style @ 2007 09 20, 08:59)
o man teko matyti kaip pajūryje vaikas pribėgo prie mamos nusmaukė žemyn maudymuką, papą į burną... mama toliau sėdi į jūrą žiūri svajingai, vaikas pasisotina ... Nu man čia nieko žavingo... Turbūt jums taip pat...
Kodėl?

Labai gražu, kaip ir turi būt gamtoj.
QUOTE(Medinis @ 2007 09 20, 16:34)
Norėčiau, kad pagalvotumėte ir apie tai, kad maitinimą mato ir vaikai - nuo mažų iki paauglių. Tarkime aš iš vaikystės prisimenu tokį nepatogumo jausmą, kad ojojoj...
Tai daugeliui vaikų nepatogu pasidaro, kai tėvai pasibučiuoja, jie rausta, gėdijasi, kaži diel ko?