Įkraunama...
Įkraunama...

Vieša vieta ir žindanti moteris

Apklausa: Ar jaučiatės patogiai, jeigu šalia jūsų viešoje vietoje kūdikį pradeda žindyti jums svetima moteris? (212 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 21, 21:35)
labai geras argumentas kai nebeturi ką pasakyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tiksliai, nebeturiu ka pasakyt. viska pasakiau. klausimas kaip jauties, atsakiau, nejaukiai. viskas, klausimas atsakytas, is mano puses diskusija butu baigta. bet, kad puola visos, kad puola... tai ir raminu, kad infarkto negautumet... jei kazkas masto ne taip, kaip jus, tai jau reikia ketvirciuoti... maitinkit jus tuos vaikus kur norit ir kaip norit, gi nedraudziam. ko cia kudakuot apie ta pati nesuprantu. kad mamos pyksta, kai kazkas pasiulo maitint vaika tualete, pilnai suprantu, bet ko pult ant zmoniu, kuriems tos mamos nemaiso, tiesiog jiems nejauku? nu issiliek, issiriek, nuo to man vistiek nepasidarys jaukiau... manau mamom turetu but dzin kaip kas jaucias. tik kam taip pykt...
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 21, 21:40)
nu baik tu tai įstaigai pavadinti yra daugybė sinonimų: šikinykas, šikanas, klozetas, etc. kažkaip nei vienas jų nesisieja su žodžiais maitinimas ir žindymas.

QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 21:41)
išvietė  cool.gif

Tupykla
Kontempliacijos būdelė
...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 21:28)
bet mano vaikas neauga landynėje, tai kodėl turėčiau jį wc maitinti?  blink.gif

nes tie wc yra labai "krūti" , turėtum didžiuotis kad gali juose maitintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 21, 21:20)
Apie maitinimą(si) tualete.

Panaši į maitinimąsi ant parko suoliuko: vasaros metu ant jų tokie "egzemplioriai" prigula pailsėti, kad dar nežinai iš kur didesnė rizika ligą parsinešt.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 09 21, 20:30)
jau saulele, kadpikta siandien. tik negauk infarkto.

aš niekada pikta nebūnu tongue.gif ...

Tik mėgstu diskutuot ten, kur turiu įvairią patirtį mirksiukas.gif

Bandau suprasti pašnekovus, laukiu jų rimtų argumentų, kurie mane nuginkluotų, protingos, tvirtos nuomonės, o ne "tiesiai per aplinkui" ir "viena boba sakė". Jei išsakomas požiūris, tai gink jį, argumentuok.. Auditorija įvairi, diskutuojam bigsmile.gif , diskusijose tiesa gimsta...

Bet ar nemetam į kitą akmens, kai patys senai juo nudobti turėtumėm būti tongue.gif ?

P.S. Niekada negavau replikos, smerkiančio ar įžūlaus žvilgsnio maitindama, nieko panašaus schmoll.gif , vadinasi mokėjau kultūringai ir normaliai maitint? Ar visgi turėjau tūliku naudotis?

Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 21, 21:38)
Tikrai? Žinai, nerizikuočiau pareplikuoti, nes labai laisvai galima gaut už "chuligankę".
P.S. Čia šiaip, tarp kitko.
174 straipsnis. Nedidelis chuliganizmas
Nedidelis chuliganizmas, tai yra necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių ar kiti panašūs veiksmai, pažeidžiantys viešąją tvarką ir žmonių rimtį, -
užtraukia baudą nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų arba administracinį areštą iki trisdešimties parų.

Kaži jei taip per SM "prasinešus", jaučiu susirinktų vienoj areštinėj didelė ir draugiška forumiečių šeima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2007 09 21, 21:45)
Panaši į maitinimąsi ant parko suoliuko: vasaros metu ant jų tokie "egzemplioriai" prigula pailsėti, kad dar nežinai iš kur didesnė rizika ligą parsinešt.

grynam ore yra mažiausia rizika užsikrėsti. net atvira tbc sergantys ligoniai lauke gali bendrauti be apsauginių kaukių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rroonneettaa @ 2007 09 21, 19:26)
Man tikrai nejauku pasidaro, kai moterys taip elgiasi. Kažkodėl, jei būnu su vaikinu, man nepatogu pasidaro prieš jį, kad "moterys" taip elgiasi. T.y. pasijuntu, kad mano gentis mane žemina.

Neturiu dar vaikų, bet, kai turėsiu, tikrai nežindysiu viešai. Ir nesvarbu, kad nesimaskatuoja, kaip kažkas rašė, bet matytis matosi. Ir man tai tolygu nuogam

Kalbi kaip mažvaikė kokia, nepyk, nu bet rimtai blink.gif doh.gif Kokia dar gentis? O tu jo bent paklausei, ar jam tai gėdinga? (jei taip, sveikinu, toks tokį surado, nors fainiau būtų, kad viens kitam padėtų praplėst akiratį).
O šiaip kažkas gerai pasakė, nespauk į šulinį, man prieš penkis metus gelyčių sodinimas balkone neatrodė kažkas nerealiai faino, buitis, prieš penkis metus nė nenumaniau, kad bliausiu pamačius mažą vaiką iš pavydo smile.gif
Bet jei ir nejauti tos motinystės laimės, nereiškia, kad gali bent toleruoti, sakiau jau, kad kai kuriems gėda ir viešoj vietoj apsikabint, pasibučiuot, o ką jau kalbėt prie vaikų.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2007 09 21, 21:45)

biggrin.gif Nu ne apie tai kalba. Kalba apie tai, ar tualetas suderinamas su maitinimu. Nu kodėl nukrypstam į paraštes?
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 21, 21:44)
Tupykla
Kontempliacijos būdelė...

bigsmile.gif tokio dar negirdėjau
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2007 09 21, 21:48)
Kaži jei taip per SM "prasinešus", jaučiu susirinktų vienoj areštinėj didelė ir draugiška forumiečių šeima  lotuliukas.gif

Areštinėje atsidurtų tos, kurios neturėtų iš ko sumokėti ar piktybiškai nesumokėtų baudų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 09 21, 21:50)
bigsmile.gif tokio dar negirdėjau

didis.gif
Atsakyti
gal mums tikrai dažniau reiktų apsikabinti, prisiglausti, pasibučiuoti, kad maitinančioje motinoje grožį ir gėrį įžvelgtume? seniau didieji dailininkai ją aukštino, dabar siūlome eiti į tualetą...
Atsakyti