Įkraunama...
Įkraunama...

Vieša vieta ir žindanti moteris

Apklausa: Ar jaučiatės patogiai, jeigu šalia jūsų viešoje vietoje kūdikį pradeda žindyti jums svetima moteris? (212 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kristij @ 2007 09 21, 20:43)
klausimas kaip jauties, atsakiau, nejaukiai. viskas, klausimas atsakytas

išsirink mintyse, kuris variantas tau jaukesnis:

Įlipt į šuns š.., nes šeimininkai Lietuvoje dar paskutiniai kiaulės....

Girtas, smirdantis, besistumdantis keleivis troleibuse.....

dar keletas panašių, kasdien sutinkamų variantų (ypač, jei turi mažų vaikų)......

...............................

maitinanti motina, pro kurią gali praeiti net nežvilgtelėjus.....

Ar tikrai yra dėl ko jaustis nejaukiai??

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 20:27)
ar jūs buvote tuose vystymo kambarėliuose? bash.gif atsiprašant, ant klozeto atsisėsti???????????

o šeimos su vaikais, net ir nemaitinamais, dažnai kavinėse ieško nuošalesnio staliuko.

Taigi visos aršiausios varytojos vaikų nė neturi
Atsakyti
Vieša vieta ir žindanti moteris

tik dabar įsigilinau į temos pavadinimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif visos čia oftopikus varome lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi nejaukiai jausčiausi, jei viešoje pamatyčiau žindančią moterį. kai pir mano minėtą diedą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 09 21, 20:43)
Bandau isijausti ir niekaip nepavyksta - kas gi tokio "nejaukaus" maitinancios mamos reginy..?  g.gif Pilnos reklamos, filmai, skelbimai maskatuojanciu papu - tai neslykstu.
Ai yra tokių bobų, kurios gražesnę moterį pamačiusios vyrams akis dengia irnesakyk.gif O čia dar apsinuogina, nu pati pagalvok hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 21, 21:55)
išsirink mintyse, kuris variantas tau jaukesnis:

Įlipt į šuns š.., nes šeimininkai Lietuvoje dar paskutiniai kiaulės....

Girtas, smirdantis, besistumdantis keleivis troleibuse.....

dar keletas panašių, kasdien sutinkamų variantų (ypač, jei turi mažų vaikų)......

...............................

maitinanti motina, pro kurią gali praeiti net nežvilgtelėjus.....
Ar tikrai yra dėl ko jaustis nejaukiai??

pro bet ka galiu praeit nepazvelgus, bet jei pazvelgiu ir man nejauku, kodel turiu cia dabar teisintis. ka?
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 09 21, 20:49)
nu mamos pasiuto, argi kazkas rase, kad jas smerkia, kad maitina vaika viesoje vietoje. man atrodo klausimas kaip jauciasi pasalinis stebetojas. nu jei as jauciuos nejaukiai, tai ka, dabar meluot, kad mamos neapsauktu? nejaukiai jauciuos, nes man tai atrodo labai intymu. taip pat nejauku ziuret, kaip porele buciuojasi viesai. nesakau, kad tai smerktina, negrazu ir pan. tiesiog tai labai intymu, todel nejauku tai matyti. as taip nedaryciau. tik tiek.

Na va biggrin.gif Apie tai rašiau biggrin.gif sovietų įtaka
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 09 21, 22:04)
Na va biggrin.gif Apie tai rašiau biggrin.gif sovietų įtaka

o gal tiesiog kuklumas...nepagalvojai?
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 09 21, 21:03)
pro bet ka galiu praeit nepazvelgus, bet jei pazvelgiu ir man nejauku, kodel turiu cia dabar teisintis. ka?

ten buvo toks žodis "mintyse" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 21:48)
grynam ore yra mažiausia rizika užsikrėsti. net atvira tbc sergantys ligoniai lauke gali bendrauti be apsauginių kaukių  cool.gif

Išdrįstum prisėsti su žindomu kūdikiu prie atvira TBC sergančio ligonio parke ant suoliuko g.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 21, 21:49)
biggrin.gif Nu ne apie tai kalba. Kalba apie tai, ar tualetas suderinamas su maitinimu. Nu kodėl nukrypstam į paraštes?

Gerai konkretizuosiu: tuoletas man su maitinimu nesuderinamas biggrin.gif Akropolis su jo "grynu" oru tp.
Beje kažkaip jau labai skausmingai priimtas pas pasiūlymas eiti pamaitinti į tuoletą.Nu nepatinka tuolete, tai ir neinam mirksiukas.gif Taigi ne visur einam, kur kartas nuo karto pasiūloma apsilankyti(forume ar gyvenime) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murka @ 2007 09 21, 21:08)
niekad negalvojau, kad teks būt tokios diskusijos liudininke, kuri kilo iš nieko. Tiesą sakant daugiau ne iš problemos, bet iš vienos pusės ambicijų pabrėžti, kaip joms nusispjaut į visuomenės požiūrį. Viskas yra natūralu - iš medicinos pozicijų sveika ir teisinga. Lygiai taip pat teisingos yra reklamos apie žinomas higienos prekes, šlapimo nutekėjimą gerinantį "prostamol", bet pasakykite ar kompanijoj jums malonu tas reklamas žiūrėt? Nors jūsų vyras neserga prostatitu, o jūs naudojatės visai ne tos "sistemos" įklotėliais? Atba pampersų reklamos, aiškinimas apie drėgmės sugerimą - net ir labai subtiliai pasakant aišku, apie ką tai kalba. Problema slypi ne tame maitinti ar ne. Maitinkite į sveikatą, tačiau neįsižeiskite, jei pamatysite įdelbtą žvilgsnį ar repliką - aplink jus irgi laisvi žmonės, kurie turi teisę komentuoti - tai jų teisė. Nenustebkit, kad kas nors nufotografuos (tai labai įmanoma, kai pusė mobiliųjų telefonų tai daro) ir paleis kur nors per internetą. Jei jūs esate drąsi - jūs visa tai ištversite. Sėkmės jums, drąsuolės.
Čia LABAI Į TEMĄ pasakysiu reaguodama į tavo postą. Kai mano vyras buvo paauglys, jam buvo gėda buvo pirkt tualetinį popierių lotuliukas.gif Kai suaugo, perka ir įklotus, pirks ir pampersus. Įtariu jūsų šeimoje tai neįprasta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 21, 22:07)
ten buvo toks žodis "mintyse"  mirksiukas.gif

ko cia kabinejies?
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 09 21, 22:05)
o gal tiesiog kuklumas...nepagalvojai?
Tik kuklus nebūtinai yra savo elgesio šalininkas wink.gif
Atsakyti