Įkraunama...
Įkraunama...

Vieša vieta ir žindanti moteris

Apklausa: Ar jaučiatės patogiai, jeigu šalia jūsų viešoje vietoje kūdikį pradeda žindyti jums svetima moteris? (212 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(alter ego @ 2007 09 22, 13:58)
Hehe, o ką aš žinau, čia juk mano asmeninis gyvenimas, mes laisvi, ką noriu tą darau kur noriu  rolleyes.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif (čia kažkuri aiškino apie asmeninį gyvenimą, nu tai paėmiau kraštutinį pvz., biški patirštinau)
Nu patikėk, akto fotkė (o gal ir dar iš cypės) būtų garantuota pirmuosiuose psl. ar bent jau 5 psl. ir niekas sutikimo nepaklaustų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ir pykt negalėčiau  biggrin.gif  biggrin.gif

Supratau. Beviltiška su analfabetais diskutuot. Sėkmės dulkinantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 22, 12:11)
Taip, ji tikrai labai graži, sutinku su jumis. Tačiau jei šis vaizdelis būtų kavinėje ar prekybos centre, tuomet jis mane trikdytų.  Aš tikrai nesu prieš maitinimą. Tiesiog viskam sava vieta, sava aplinka.
Man labai patinka žiūrėti į nuogas moteris. Tačiau jei jos pradėtų vaikščioti nuogos prekybos centre man būtų nejauku.

Na dar nemačiau nė vienos maitinančios mamos, kuri būtų viešumoje nuoga doh.gif lotuliukas.gif . O nuogybiu galima daug prisižiūrėti, net ir prekybos centre: kyšantys stringai, kelnės vos vos telpa ant užpakalio ir t.t. Na čia truputį gavosi off topic blush2.gif . O jei rimtai, tai negalima vienareikšmiškai sakyti, ne negražu ar taip labai gražu. Viskas priklauso nuo aplinkybių. Mačiau mama sėdinčią akropolyje visiškai apnuoginusią krūtį ir matinančia dar mažiuką lėliuką. Būtent ir užkliuvo tas visiškas apsinuoginimas, juk galima pasiimti skarą, pleda ar pan.
Pati matinau 1,5 m, tai taip ir sukausi (su šalikais, švarkais ir pan.), jei bėda prispirdavo (ir nereikia aiškint apie buteliukus, tyreles ir pan, nes visokių situacijų būna. Pvz. maniškė neėmė buteliuko ir čiulptuko visai, o tyrelėm neužkiši, jei vaikas pavargęs ir nori miego).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 22 rugsėjo 2007 - 13:05
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 22, 12:42)
Dar kartą: ar esi mačiusi viešumoje maitinančią moterį, kuri tiek apsinuogintų? Man neteko.
Va mergelių, kurios ne tik vaikų neturi, bet ir pačios dar vaikai, taip ar panašiai apsinuoginusių matyti teko. Diedai, kas be ko, ne tik nesipiktina, jie netgi labai tuo džiaugiasi  rolleyes.gif

Vienakart maciau, kazkur parduotuvej: mama pasilenkus, kruti nukabinus, o vaikas pasistiebes geria. Nu vaizdelis doh.gif . Bet tik viena karta.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 22, 14:01)
Supratau. Beviltiška su analfabetais diskutuot. Sėkmės dulkinantis  4u.gif

joooo, issilavinimas...
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 22, 14:01)

Deja, nesupratai. Tiek to, pamirštam.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 22, 11:01)

Taip paliko mus paskutinis sio skyrelio genijus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas naujo bigsmile.gif

QUOTE(gielux @ 2007 09 22, 14:04)
Mačiau mama sėdinčią akropolyje visiškai apnuoginusią krūtį ir matinančia dar mažiuką lėliuką. Būtent ir užkliuvo tas visiškas apsinuoginimas, juk galima pasiimti skarą, pleda ar pan.

QUOTE(#Mia# @ 2007 09 22, 14:22)
Vienakart maciau, kazkur parduotuvej: mama pasilenkus, kruti nukabinus, o vaikas pasistiebes geria. Nu vaizdelis  doh.gif . Bet tik viena karta.

Taigi, atsiranda ir daugiau mačiusių mirksiukas.gif Ką darom: siūlom apsilankyti pas okulistą, pas psichiatrą ar čia vietoj diagnozę parašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 09 22, 14:31)
Taip paliko mus paskutinis sio skyrelio genijus  lotuliukas.gif

Norėtum rolleyes.gif Nepaliko.
Renax, nesupratau, ką sau prisitaikei. taikiau vienam konkrečiam asmeniui vienoje konkrečioje situacijoje. Asmeniui, kuris maitinimą viešai palygino su dulkinimusi kavinėje ant stalo. Kuo tas asmuo trykšta? Išmanymu? Suopračiu? Apie ką su juo diskutuot?
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 09 22, 13:28)
bet jei viena ranka traukia papa , kita tampo metukini vaika o dar ant ausies mobilka kaba ar dantysse cigarete , man madonisko vaizdo neprimena .Ypac jei tai daroma maitinimo istaigoje . Manau dalies diskusijos nebutu jei issiskaitytumete kas ka raso .

Jei eini su kudikiu taigi nesunku pasirupinti patogiais rubais ir neglumint aplinkos per dideliu apsinuoginimu  ir tiek . Nemanau kad net ir Medinis piktinsis jei mamyte pritaikytomis salygomis maitins ir tikrai ten nieko nesimato  smile.gif

ar tu kada matei taip?????? man tai čia vaizdelis iš neišsemiamų fantazijos gelmių atrodo lotuliukas.gif

taigi mes čia visą laiką ir kalbam apie tai, kad didžioji dauguma maitina diskretiškai, prisidengę, nesinuogina iki pusės biggrin.gif . bet daugeliui čia pasiakiusiųjų ir tai kliūva - mat pats veiksmas - ŽINDYMAS - yra intymus per daug kad būtų viešai rodomas. juk ir nebijau, kurdama temą neparašė, kad ta hipotetinė mamytė, kuri kavinėje šalia jos šeimos žindo vaiką, yra kažkaip neprisidengusi, apsinuoginusi, ar pan.

o dėl medinio, tai aš kažkaip labai abejoju g.gif biggrin.gif Medini, ar piktinsies jei mamytė pritaikytomis salygomis maitins ir tikrai ten nieko nesimatys?
Atsakyti
maitinančių ir tuo pat metu rūkančių tai ir aš mačiau , bet čia jau kita bėda.. Apsinuoginusios nepadoriai nebuvo tikrai, tiesiog mane pakraupino pats rūkymas šalia vaiko blink.gif , bet taip ir nemaitinančių mačiau, o tiesiog pvz. nešančių vaiką ir rūkančių.. Užvakar vyras matė tris mamytes alkoholį vartojančias tiesiog pakrantėje, o jų maži vaikai ropinėjo per šiukšles... Bet ne apie tai kalba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 09 22, 14:08)
juk ir nebijau, kurdama temą neparašė, kad ta hipotetinė mamytė, kuri kavinėje šalia jos šeimos žindo vaiką, yra kažkaip neprisidengusi, apsinuoginusi, ar pan.

drinks_cheers.gif dėl to ir kilo diskusija, ar išvis maitint viešai yra blogis cool.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 22, 15:23)

drinks_cheers.gif dėl to ir kilo diskusija, ar išvis maitint viešai yra blogis  cool.gif ...

O gal diskusija kilo dėl to, kad tarp matinimo viešoje vietoje ir matinimo viešai yra šioks toks skirtumas ax.gif
Atsakyti
nu nemaniau kad si tema tiek isismarkuos biggrin.gif

QUOTE(alter ego @ 2007 09 22, 13:31)
Jei esi viešoj vietoj, tai priimk bendro elgesio taisykles ir normas

drinks_cheers.gif labai su tavim sutinku. Jau rasiau kad teko ir paciai viesai maitint, bet dariau tai diskretiskai. Nemaciau ir tu - bloguju pavyzdziu, kad maitina ir maskatuojasi krutine. Bet jei tai matyciau- tikrai nepatiktu. Suprantu kad tie atvejai vienetiniai, bet.. tos mamaos nesuprasciau. Kaip ir nesuprantu dickiu reikaljaunciu ir draskanciu krutine visose vietose. Va toki atveji maciau- sorry, nesuzavejo. Ir nepulkit dabar kad neturiu vaiku, nemaitinau ir t.t.
Atsakyti