[quote=Abo,2007 09 23, 17:53]
Iš kur pas mamytę tiek neapykantos mamytėms ir truputį plačiau mąstantiems?

Brrrr... Baisu būtų su tokia ir autike susidurt, neduok diev būčiau su leliuku ant rankų. Nors gal ši mamytė dar ne mamytė ir va čia galime prisiminti vėl tai, kas labai susiję. Kodėl ne mamytėms, ne tėtukams yra amoralu nėščia, maitinanti, mama ir pan?
ne, pasirodo mano padlaiziavimas nesuveike.
jokios neapykantos nejauciu, jei cia man buvo taikoma. nu maitinkit ta vaika, nieko nesakau, net nesiulau eit kur nors i sali, nu kur esat, ten maitinkit, jei nieko nesimato, tai ypac puiku. nu jei pamatysiu ka nors, nusisuksiu, tiek to. na kur cia neapykanta? kiek skaiciau, daugelis cia pasisake, kad diskretiskai maitinamas vaikas, jokia beda. nu bet pacios mamytes cia tokios arsios, tokios piktos, kad net nenori skaityti, kas parasyta. nu daugelis pasisakanciu sako maitinkit, nu neisnesa man galva, nu kas jums netinka, kas? nu paaiskinkit. nu jei mane kazkiek sutrikdo, jei ka pamatau daugiau nei deretu, na kodel tas turi jum sukelti toki pykti. kiek skaiciau PIKTU pasisakymu, visi buvo mamyciu. nu as nejaukiai jauciuos, ne jus, kam jum pykt. jum gerai ir puiku, o jei man nejauku, tiesiog nusisuksiu. nesuprantu kam tas pyktis.