Įkraunama...
Įkraunama...

Vieša vieta ir žindanti moteris

Apklausa: Ar jaučiatės patogiai, jeigu šalia jūsų viešoje vietoje kūdikį pradeda žindyti jums svetima moteris? (212 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kristij @ 2007 09 23, 15:17)
skaityt nemoki...akivaizdu... nu perskaiciau dar karta, nu klausimas ne apie zmones be supratimo, o apie tai, kaip jauties...
ir pati nerek.
jei idomu, kodel kiti jauciais nejaukiai, tai ir uzvesk tokia tema...cia ne apie tai...

Tai uzveskit tema.........AS VISKUOM NEPATENKINTA cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 09 23, 17:23)

tegul abo uzveda, ji cia viskuo nepatenkinta.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 09 23, 17:23)

lotuliukas.gif geras pasiulymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 23, 17:25)
lotuliukas.gif geras pasiulymas biggrin.gif

jo, itariu daugiausia ten bus mamku, nes jos ziuriu arsiausios.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 09 23, 17:17)
skaityt nemoki...akivaizdu... nu perskaiciau dar karta, nu klausimas ne apie zmones be supratimo, o apie tai, kaip jauties...
ir pati nerek.
jei idomu, kodel kiti jauciais nejaukiai, tai ir uzvesk tokia tema...cia ne apie tai...
Dar kartą ir paskutinį sakau, šįkart paprasčiau, matau sunku susivokti,-
tai labai susiję, nes abejingumas ir nesupratingumas eina ta pačia linija wink.gif Jei nesupranti- būni abejingas, ar aiškiau? rolleyes.gif

QUOTE(kristij @ 2007 09 23, 17:25)
tegul abo uzveda, ji cia viskuo nepatenkinta.
Prašyčiau? Aš kaip tik patenkinta ir maitinimu ir nuogais papais, čia jūs nepatenkinta, kodėl reikia sakyti atvirkščiai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 23 rugsėjo 2007 - 16:34
QUOTE(Abo @ 2007 09 23, 17:34)
Dar kartą ir paskutinį sakau, šįkart paprasčiau, matau sunku susivokti,-
tai labai susiję, nes abejingumas ir nesupratingumas eina ta pačia linija wink.gif Jei nesupranti- būni abejingas, ar aiškiau?  rolleyes.gif
Prašyčiau?  Aš kaip tik patenkinta ir maitinimu ir nuogais papais, čia jūs nepatenkinta, kodėl reikia sakyti atvirkščiai?  blink.gif

man atrodo, kad i sia tema atsakyt uztektu keliu zodziu. "man tas pats" arba "man nejauku", arba "man grazu".
kai jau i tokias lankas nusidiskutavom, tai aisku, jau ir autobuse neuzleista vieta i tema.
o siaip mamos jus pacios graziausios, jus pacios nuostabiausios, jus madonos, deives, zindomas kudikis pats nuostabiausias vaizdaspasauly ir nesvarbu kaip kiti jauciasi... patenkintos? gal jau baigsit lot apie ta pati.
Atsakyti
Iš kur pas mamytę tiek neapykantos mamytėms ir truputį plačiau mąstantiems? unsure.gif Brrrr... Baisu būtų su tokia ir autike susidurt, neduok diev būčiau su leliuku ant rankų. Nors gal ši mamytė dar ne mamytė ir va čia galime prisiminti vėl tai, kas labai susiję. Kodėl ne mamytėms, ne tėtukams yra amoralu nėščia, maitinanti, mama ir pan? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2007 09 23, 17:39)
man atrodo, kad i sia tema atsakyt uztektu keliu zodziu. "man tas pats" arba "man nejauku", arba "man grazu".
Ar čia anketavimas, ar forumas? Jei norite tikslių atsakymų "man tas pats", "man nejauku", "man gražu", ne čia pataikėt.
Atsakyti
[quote=Abo,2007 09 23, 17:53]
Iš kur pas mamytę tiek neapykantos mamytėms ir truputį plačiau mąstantiems? unsure.gif Brrrr... Baisu būtų su tokia ir autike susidurt, neduok diev būčiau su leliuku ant rankų. Nors gal ši mamytė dar ne mamytė ir va čia galime prisiminti vėl tai, kas labai susiję. Kodėl ne mamytėms, ne tėtukams yra amoralu nėščia, maitinanti, mama ir pan? smile.gif

ne, pasirodo mano padlaiziavimas nesuveike. verysad.gif

jokios neapykantos nejauciu, jei cia man buvo taikoma. nu maitinkit ta vaika, nieko nesakau, net nesiulau eit kur nors i sali, nu kur esat, ten maitinkit, jei nieko nesimato, tai ypac puiku. nu jei pamatysiu ka nors, nusisuksiu, tiek to. na kur cia neapykanta? kiek skaiciau, daugelis cia pasisake, kad diskretiskai maitinamas vaikas, jokia beda. nu bet pacios mamytes cia tokios arsios, tokios piktos, kad net nenori skaityti, kas parasyta. nu daugelis pasisakanciu sako maitinkit, nu neisnesa man galva, nu kas jums netinka, kas? nu paaiskinkit. nu jei mane kazkiek sutrikdo, jei ka pamatau daugiau nei deretu, na kodel tas turi jum sukelti toki pykti. kiek skaiciau PIKTU pasisakymu, visi buvo mamyciu. nu as nejaukiai jauciuos, ne jus, kam jum pykt. jum gerai ir puiku, o jei man nejauku, tiesiog nusisuksiu. nesuprantu kam tas pyktis.
Atsakyti
Prie ko čia tas "padlaižiavimas" g.gif Nu rimtai, nesupratau, tudie tingiu ir toliau skaityt bei gilintis.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 09 23, 18:34)
Prie ko čia tas "padlaižiavimas"  g.gif  Nu rimtai, nesupratau, tudie tingiu ir toliau skaityt  bei  gilintis.

nu aiskinu, mamos sako, kas cia blogo, kam cia jaustis negerai, tai as ir pasimeilinau, sakau nu jus graziausios, geriausios ir bla bla bla. tipo gal jau baigiam pyktis. aisku. maniau mamos nebesikabines prie nezinia ko.
Atsakyti
Man 40 metų. Galite vadinti klimaksine, jei jums nuo to palengvės, nors dar toli. Nereikia ciklintis vien ant žodžio prakaitavimas. Moterys yra įvairios prakaituotos, su varvančiu pienu ir t.t. ne higieniška. Ar galima žiūrėti plačiau, ne vien siaurai ir tik iš savo varpinės.

Pati su vaiku tąsiausi ir į komandiruotes, net į ekspedicijas, plenerus. Maža to, net į savo koncertus su vežimu važiuodavau. Pamenu, Klaipėdos miesto žvejų rūmuose įsiprašiau į direktoriaus kabinetą, kad leistų vaiką pamaitinti. Ir nieko, visur susitvarkiau ir nieko netrikdžiau, aerouostuose yra tam tikslui patalpos, teko ir parke maitinti, radome su vyru nuošalia vietikę, tam buvome pasiruošę pagalbines higienines priemones. Kai norima randama vieta, kai norima pasiruošiama, o kai nenorima randamas pasiteisinimas.

Mane jūsų diskusijoje trikdo savo pasaulėžiūros brukimas, per prievartą, kitų asmenų nuomonės, pojūčių nepaisymas, stengimaisi viską subanalinti (prakaitas). Siaubingas ultravimas, pustoniu nebuvimas tik juoda ir balta, jei ne už mus tai prieš mus. Kažkokios keistos barikados. Bet pagalys turi du galus jei jus nepaisote nors mažos dalies visuomenės poreikių, nuostatos, tai kodėl galvojate, kad kita visuomenės dalis toleruos jūsų mąstyseną, pasaulėžiūrą?

O esmė yra ta, kad visi čia kalbantis už tai, kad vaikas būtų pamaitintas, sveikas, kad mama būtų laiminga ir patenkinta, ir visos diskusijos esmė yra ne kūdikio maitinime, o pateikimo formoje. Vaiką galima pamaitinti krūtimi ir viešumoje be arogantiško afišavimosi, surandant tinkamą vietą, kad nežeistumėme kitaip mąstančių jausmus.

Ir nereikia graudentis ir painioti nėščias, vaikus ir t.t. Nereikia čia viską miksuoti į vieną vietą.

Šiaip esu siaubinga laisvamanė. Bet niekada neperžengsiu kito žmogaus padorumo suvokimo ribų, nors jis kardinaliai su manuoju nesutampa. Man niekada nebuvo sunku, surasti tinkamos vietelės vaikui pamaitinti, svarbiausia ieškoti, ir norėti ją surasti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 09 23, 18:42)
Man niekada nebuvo sunku, surasti tinkamos vietelės vaikui pamaitinti, svarbiausia ieškoti, ir norėti ją surasti.

blink.gif jeigu aš nedarau nieko gėdinga, tiesiog maitinu savo vaiką kaip gamta sutvėrė, kodėl aš turiu kaip Donelaičio žiurkės ir šeškai į pašalį trauktis doh.gif rūkyti viešoje vietoje daug didesnė gėda negu savo vaiką pamaitinti cool.gif
Atsakyti