Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(Morrena @ 2008 04 30, 16:03)
doh.gif  tai man ir keista pasirodė, kad reik į ligoninę  schmoll.gif

na organizuosimės po švenčių ir mes. Tik man baisiausia bus "pratinimasis" prie darželio. Vaikas vaikų bijo net iš tolo  doh.gif

Pratinimosi ir aš labai bijau blink.gif
Vaikų tai jis nebijo - tikras džiaugsmas ir mamos nebereikia, kai yra vaikų. Bet labai bijo svetimų tetų, kur benueitum, visos tuoj puola čiupinėti, o jis pradeda rėkti. Poliklinikose įkyrios bobutės lenda - gąsdina vaiką. Užtat ir nenoriu vasarą vesti, kai auklėtojos nuolatos kaitaliojasi. Eisim rudenį, kai bus nuolatinės auklėtojos, kad prie jų ir priprastų.
Po švenčių ir mes "pulsim" darželį biggrin.gif
O dėl maisto, tai aš jums pasakysiu - mama neseniai buvo seminare apie vaikų mitybą. Sakė labai padaugėjo vaikų ligų susijusių su skrandžiu. Daugiausiai serga tie vaikai, kurie neina į darželį. Ne visos mamos išverda vaikams ryte košytės, per pietus sriubytės, vakare varškėtukų ir t.t. Ir viskas šviežiai išvirta, o ne pašildyta. Dėl darželio maisto aš tai visai nepergyvenu. Mano didžioji sakydavo, kad darželyje košė skanesnė, negu namuose. Ir apskritai, vaikai darželyje daug geriau valgo. Aišku, yra ir išimčių ax.gif
Atsakyti
Sveikos:)

gal kas galėtų ka nors pasakyti apie Girinukų grupę šiame darželyje? kaip auklėtojos patinka? Aplamai, kurios grupes auklėtojos geriausios....daugiausia užsiima su vaikais, iš kurių jaučiasi, kad malonumas dirbti su vaikais...

Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2008 05 06, 11:35)

gal kas galėtų ka nors pasakyti apie Girinukų grupę šiame darželyje? kaip auklėtojos patinka? Aplamai, kurios grupes auklėtojos geriausios....daugiausia užsiima su vaikais, iš kurių jaučiasi, kad malonumas dirbti su vaikais...

Girinukuose auklėtoja Jedvyga thumbup.gif , atitinka paryškintą jūsų apibudinimą. Laaabai mano sūneliui ji patiko kai vadavo jo atostogaujančią auklėtoją. Jos visada labai ramus balsas ir niekada neparodo blogos nuotaikos, visada švytinti pasitinka vaikučius ir atrodo, kad pas ją visada viskas puiku. Na aš ją tokią prisimenu. O kokia kita ten dirba tai nežinau.

Kurios grupės auklėtojos geriausios g.gif net negalėčiau pasakyt, yra visokių, kaip ir visur manau.
Žodžiu kas patinka man gal nepatinka kitiems ir atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2008 05 06, 12:35)

Mano dukra lankė Skruzdėliukų grupę, tai labai likom patenkinti auklėtoja Milda thumbup.gif. O paruošiamoji grupė labai super Ąžuoliukų kurioje dirba labai šauni auklėtoja Laimutė, labai gera, nuoširdi visa širdimi atsidavusi vaikams. Aš ir antrą savo panelę planuoju leisti tik į tą darželį ir į tas grupes.
Atsakyti
QUOTE(Reugnė @ 2008 05 06, 18:58)
Mano dukra lankė Skruzdėliukų grupę, tai labai likom patenkinti auklėtoja Milda  thumbup.gif. O paruošiamoji grupė labai super Ąžuoliukų kurioje dirba labai šauni auklėtoja Laimutė, labai gera, nuoširdi visa širdimi atsidavusi vaikams. Aš ir antrą savo panelę planuoju leisti tik į tą darželį ir į tas grupes.

Bet tose ir visuose grupėse dirba dar po vieną auklėtoją, PVZ.: Ąžuoliukuose auklėtoja Ilona, man ji irgi thumbup.gif
O skruzdėliukuose nežinau kas dar dirbo.

Ir kita parušiamukų grupė "Bitutės" taip pat labai thumbup.gif auklėtojos

Man abi paruošiamos grupės ten labai ir labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geros. Maniškis lankė Bitutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiaLiaka: 06 gegužės 2008 - 19:17
Kitą savaitę Kauno darželiuose vyksta atvirų durų dienos. Gal kartais žinote, kada tokia diena bus Pušynėlyje blush2.gif Norėčiau pasidairyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 05 10, 07:51)
Kitą savaitę Kauno darželiuose vyksta atvirų durų dienos. Gal kartais žinote, kada tokia diena bus Pušynėlyje  blush2.gif Norėčiau pasidairyti  rolleyes.gif

visą kitą savaitę nuo 10 iki kada norit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Skambinau i darželį porą kartų, bet vis liepia skambinti vėliau - tai seselė serga, tai sąrašų dar nėra. Liepė skambintis kitos savaitės viduryje. Kažin neliksim galop "ant ledo"? Gal reikėtų nuvažiuoti?
Laukinuke, gal jau lankote darželį?
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 05 20, 12:53)
Sveikos mamytės,
Skambinau i darželį porą kartų, bet vis liepia skambinti vėliau - tai seselė serga, tai sąrašų dar nėra. Liepė skambintis kitos savaitės viduryje. Kažin neliksim galop "ant ledo"? Gal reikėtų nuvažiuoti?
Laukinuke, gal jau lankote darželį?

Mes nuvažiavom iškart po Motinos dienos, nes skambinant vis kitokią informaciją gaudavom. Ten tikrai kažkas sirgo, kažkas atostogavo. Viena moteriškė puolė aiškinti, kad be rugsėjo, tai net nesvajot mums apie darželį - vos širdies smūgio negavau doh.gif Bet tada pakvietė kitą labai malonią darbuotoją, kuri paėmė mūsų dokumentus ir pažadėjo kaip nors priimti mažiukę nuo birželio, nes jau kai kas gali išeiti atostogų. Bet dar teks važiuoti galutinai susitarti su sesute, sakė, kad ji grįš iš atostogų gegužės 26 d. Labai tikiuosi, kad pasiseks blush2.gif
Geriau ir jūs važiuokite ir aiškinkitės, nes telefonu kažkaip labai viskas neaišku schmoll.gif
Atsakyti
Na va, buvome šiandien pas sesutę. Belieka laukti, kol kas nors jau išeis atostogauti. Tai greičiausiai vidurį birželio jau tapsensime į daržiuką rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(neringa17 @ 2008 05 20, 12:53)
Kažin neliksim galop "ant ledo"? Gal reikėtų nuvažiuoti?

O kaip jums sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
galvoju apie si darzeli savo mergytei. Sakykit nuo keliu metuku priima i si darzeli? noreciau vesti nuo 1.5 metuku g.gif Pries kiek laiko reikia uzsirasyti i si darzeli? pas ka kreiptis kad prisirasyti i si darzeli? Gal kuri galetu parasyti koks menesinis mokestis dabar yra darzeliuose?
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 05 27, 19:55)
galvoju apie si darzeli savo mergytei. Sakykit nuo keliu metuku priima i si darzeli? noreciau vesti nuo 1.5 metuku  g.gif Pries kiek laiko reikia uzsirasyti i si darzeli? pas ka kreiptis kad prisirasyti i si darzeli? Gal kuri galetu parasyti koks menesinis mokestis dabar yra darzeliuose?

Nuo 2 m. priima, sakė mėnesis šen ar ten ne taip svarbu, bet 1,5 m. tikrai nenorės priimti schmoll.gif Mokestis dabar 7,5 Lt už dieną. Užrašyti geriausia kuo anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti