Sveikos, parašykit prašau, kas ką apie Ežiukų darželio grupės auklėtojas girdėję - nuo rudens ten eisim, norėčiau susižinoti kaip ten auklėtojos - ar tikrai užpakaliukų nepavalo? Maniškė dar nemoka, tai su nušutusia turės vaikščioti... Pasidalinkit, ką apie Ežiukus žinot prašau... AČIŪ.
O va išeiti iš Drugelių lopšio reikės - labai gaila, auklėtojos SUPER, ir šeimininkutės labai geros - žodžiu, dirbantis kolektyvas susigrojęs ir labai myli savo darbą ir vaikus. Labai joms esu dėkinga.
Mes nuo pirmadienio keliausim į lopšiuką. Tikiuosi, nesunkiai pripras mažiukė

Nuo pirmadienio ir mes į daržiuką keliausim, labai smagu. Mano merginos jau labai laukia, mama ir...
Įdomu ar be mediko pažymų pirmąją dieną jau reik kažką atsinešti ar dar nieko. Nelabai įsivaizduoju, ar ten vaikiukai jau viską gauna ar kažkuo reik pasirūpinti. Gal atsilieps mamytės, kurioms jau buvo analogiškas pirmasis kartas
Labai noriu, kad mano merginos darželyje gerai jaustūsi. Nors manau joms ir taip nebus bendravimo problemų, kai dvi tai ir drąsesnės

QUOTE(laukinukė @ 2008 06 12, 11:21)
QUOTE(lile @ 2008 06 12, 13:25)
Nuo pirmadienio ir mes į daržiuką keliausim, labai smagu. Mano merginos jau labai laukia, mama ir... Įdomu ar be mediko pažymų pirmąją dieną jau reik kažką atsinešti ar dar nieko. Nelabai įsivaizduoju, ar ten vaikiukai jau viską gauna ar kažkuo reik pasirūpinti. Gal atsilieps mamytės, kurioms jau buvo analogiškas pirmasis kartas Labai noriu, kad mano merginos darželyje gerai jaustūsi. Nors manau joms ir taip nebus bendravimo problemų, kai dvi tai ir drąsesnės
butinai papasakokite veliau apie PIRMAJI KARTA

Gal lopšeliukų mamytės galėtų pasidalinti, kokių daiktų ir kiek rūbelių, batukų reikia išleidžiant mažylius į lopšiuką. Nu visai pasimečiau

QUOTE(laukinukė @ 2008 06 13, 10:32)
Gal lopšeliukų mamytės galėtų pasidalinti, kokių daiktų ir kiek rūbelių, batukų reikia išleidžiant mažylius į lopšiuką. Nu visai pasimečiau 

jei dar naudojat sauskelnes, tai daugiau apatiniu idekit, ir siaip daugiau rubeliu, nes atpratins nuo sauskelniu ir aisku neleimiu nebus isvengta, o dar ir valgant visko nutinka.
be to i lauka vieni rubeliai, grupeje kiti
tapkuciu reikia, bei a le prijuoste ar seilini, nu zodziu kazka kad valgant neissitepliotu labai
pamenu mes toki daikta su rankovem ir kisenem apacioj buvom nupirke
be to viska suzinosit vietoj, vis tiek iskart vaiko nepaliksit
O aš jau tikėjausi palikti ...
QUOTE(lile @ 2008 06 13, 20:05)
tai ne i lopseli eina, ir dar dviese tai manau kad drasiai
i kokia grupe???
QUOTE(lile @ 2008 06 13, 19:05)
Aš tai irgi paliksiu, neturiu kito pasirinkimo. O ji jau nuo lapkričio vežiojama pas auklytę ir paliekama svetimoj vietoj - tai jau žino, ką tai reiškia

O kažin nuo kelintos valandos reik ateiti

Mum pirma diena liepe ateit iki 9val.nes kitaip jie jau buna sudare tos dienos sarasus ir poto vaikai nei valgyt negaus, neui net ir siaip nepriims... pirma diena praso palikt tik pora valandu.. mano maziukas tik 3 diena liko pietu miego miegot...
o atsinesti reikia rubu perrengt, atskirai kelnes laukui ir grupej vaiksciot, seilinuka, tapkes, pizama. jei vaikas su pampersais, tai dar ir pampersu. o siaip ten viska pasakys...
Laukinuke, dar nezinai i kokia grupe eisit?
o atsinesti reikia rubu perrengt, atskirai kelnes laukui ir grupej vaiksciot, seilinuka, tapkes, pizama. jei vaikas su pampersais, tai dar ir pampersu. o siaip ten viska pasakys...
Laukinuke, dar nezinai i kokia grupe eisit?

QUOTE(zydruteM @ 2008 06 14, 17:27)
Nea, nežinau - vyras su maže buvo nuėjęs, tai nepaklausė