Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu negimdei"

Skaitau ir negaliu patiketi ,kad yra tokiu moteru kurios galvoja,kad cezaris kazkas baisaus.Kartais nera pasirinkimo man dare cezari ,nes gydytojai bijojo rizikuoti ,mano dvyniai buvo labai dideli man pasirinkimo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(brunete @ 2007 10 16, 11:57)
Yra dar labai daug žmonių, kurie taip galvoja. O ypač moterų  doh.gif Kirpykloje kalbėjau su savo kirpėja, o šalia buvo ir kita kirpėja, jauna moteris. Tai kai išgirdo, kad man planinis cezaris, pareiškė: "Būsi kaip negimdžius"  blink.gif  doh.gif

Tai reikia apsidziaugti - aga, niekas niekur neissitampys, iki pat senatves bus kaip pas mergina smile.gif) Tai juk labai liux smile.gif

O saremius pajusti - tai irgi labai "didvyriska"? Nieko pakyleto tuose saremiuose as nematau.. Skausmas ir tiek..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 16 spalio 2007 - 14:18
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 16, 13:40)
pritariu tom, kurios sako, kad cezaris tai ne gimdymas. bet visai ne dėl nebūto skausmo.

Įdomu įdomu...

Beje, nors man buvo planinis cz., bet sąrėmius pajusti aš spėjau. Tai gal man pasivadint pusiau gimdžiusia.... smile.gif
Atsakyti
o ko jus ta gimdyma taip sureiksminat? man irgi buvo planinis, bet saremius jutau, vos spejo isoperuot, kad nepagimdyciau.. Visus sakau - sunus, gime tada ir tada.. Niekada nesusiduriau su jokiom problemom del cezario - jei kuri akcentuoja, paklausiu - o koks skirtumas? Ir viskas smile.gif
Beje, ka tik skaiciau skyreli apie gijimus po naturalaus gimdymo, kirpimu - plysimu.. Nu irgi, zinote, kosmaras vienai kitai pasitaiko..
Atsakyti
pritariu tom, kurios sako, kad cezaris tai ne gimdymas. bet visai ne dėl nebūto skausmo.

doh.gif Visiška nesąmonė ir taip šneka moteris doh.gif
Atsakyti

O dėl ko? Kad ne pro "ten" išlindo? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip skaitosi jei ne planinis, gimdziau 12 val. ir niekaip nepagimdziau, ir tada neliko nieko kito kaip tik istraukti ji per virsu
g.gif
Atsakyti

Kažkaip labai užsipuolė šitą komentarą.. nemanau, kad šitas žmogus taip parašydamas turėjo omeny kažką blogo.
Pati patyriau cezari. Ne planinį - skubų. Labai dėl to išgyvenau.. verysad.gif Bet aš iš dalies pritariu šitam pasisakymui. Cezaris tai tikrai ne gimdymas.. Gimdymas yra gimdymas, o cezaris - tai cezaris.
Taip, aišku mano mergytė gimė, bet aš jos nepagimdžiau.. ji gimė iš manęs, bet aš esu negimdžiusi. Tai MANO VAIKAS, bet ji gimė kitokiu būdu.. Kad ir kaip skaudžiai tai skamba, bet taip yra.
Nemanau, ka dšiuo komentaru buvo norima pasakyti, kad moterys patyrusios cezarį yra kažkuom blogesnės, kad jos prastos mamos, mažiau myli savo vaikučius ir panašiai.. nes taip tikrai nėra. Myliu savo kūdikį tokiais jausmais, kokių neįsivaizdavau esant..
Taigi yra skirtumas kas po fraze "cezaris tai ne gimdymas" slepiasi.. ar norėjimas pažeminti, ar tiesiog fakto konstatavimas..
Papildyta:
QUOTE(simoniux @ 2007 10 17, 19:43)
o kaip skaitosi jei ne planinis, gimdziau 12 val. ir niekaip nepagimdziau, ir tada neliko nieko kito kaip tik istraukti ji per virsu
g.gif

Gimdžiau ir aš.. aštuonias, bet.. verysad.gif
Nemanau, kad čia eina kalba apie vaikučio gimimą.. Vaikutis gimė bet kokiu atveju. Jis visvien pirmą sykį įkvėpė, pirmą syki pamatė šviesą, pajuto prisilietimą.. jis užgimė naujam pasauly. Tiesiog vaikučio gimimas buvo kitoks, nei gamtos sukurta.
Kalbama apie moterį.. bent jau aš sakau, kad gimdžiau, bet pagimdyti deja nepavyko.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vixva @ 2007 10 17, 19:20)
O dėl ko? Kad ne pro "ten" išlindo?  g.gif  lotuliukas.gif

Kam taip žiauriai..? smile.gif
Papildyta:
Ir nepaisant nieko AŠ ESU NUOSTABIOS MERGYTĖS MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif Juk mes savo vaikelius po širdim nešiojam tiek laiko nestuke.gif .. cezaris tikrai nesumažina mūsų meilės jiems..
Ne visada viskas gaunasi kaip norėtum.. taip yra ir su gimdymu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ediliuks @ 2007 10 17, 19:46)

Ir nepaisant nieko AŠ ESU NUOSTABIOS MERGYTĖS MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!  biggrin.gif Juk mes savo vaikelius po širdim nešiojam tiek laiko  nestuke.gif .. cezaris tikrai nesumažina mūsų meilės jiems..
Ne visada viskas gaunasi kaip norėtum.. taip yra ir su gimdymu..  verysad.gif

thumbup.gif thumbup.gif va butent!! pritariu visu 100% sitam pasakymui. Gimdymas palyginus trunka labai trumpa laiko tarpa, o svarbiausia yra nestumo laikotarpis ir meile, kuria suteikiam savo vaikuciam jiems isvydus pasauli. Reikia tik dziaugtis, kad jie sveiki ir gyvi ateina i si pasauleli, o kokiu budu, tai tikrai nera taip svarbu. Reikia dziaugtis, kad kritiniu atveju, ju gyvybe isgelbejo daktaru isiterpimas ir cezario operacija, nes kitu atveju... verysad.gif

gaila tik, kad atsiranda zmoniu, kurie labai sureiksmina gimdymo buda ir neretai iskaudina kitas moteriskes...
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 10 17, 21:20)
thumbup.gif  thumbup.gif va butent!! pritariu visu 100% sitam pasakymui. Gimdymas palyginus trunka labai trumpa laiko tarpa, o svarbiausia yra nestumo laikotarpis ir meile, kuria suteikiam savo vaikuciam jiems isvydus pasauli. Reikia tik dziaugtis, kad jie sveiki ir gyvi ateina i si pasauleli, o kokiu budu, tai tikrai nera taip svarbu. Reikia dziaugtis, kad kritiniu atveju, ju gyvybe isgelbejo daktaru isiterpimas ir cezario operacija, nes kitu atveju...  verysad.gif

gaila tik, kad atsiranda zmoniu, kurie labai sureiksmina gimdymo buda ir neretai iskaudina kitas moteriskes...

drinks_cheers.gif Nera jokio skirtumo kaip gime musu vaikai, svarbu kad jie gime wub.gif Nematau reikalo sureiksminti kaip jie atejo i si pasauli, juk svarbu kaip juos auginsim o ne kaip gimdem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 10 17, 21:28)
drinks_cheers.gif Nera jokio skirtumo kaip gime musu vaikai, svarbu kad jie gime wub.gif Nematau reikalo sureiksminti kaip jie atejo i si pasauli, juk svarbu kaip juos auginsim o ne kaip gimdem smile.gif

Tiesiog pastebėjau.. kad gimdėm tą pačią dieną.. smile.gif Aukit didučiai ir sveikučiai!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ediliuks @ 2007 10 17, 20:46)
Kam taip žiauriai..?  smile.gif

Ne žiauriai smile.gif Tiesiog įdomu, kuo tokia nuomonė grindžiama g.gif
Atsakyti