Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu negimdei"

QUOTE(Milioke @ 2007 10 25, 14:58)
visu pirma nesu fyfa ir niekad tokia nebuvau, o kad cia mano pasirinkimas nera ko smerkti

Ne ne, kur jau ten, anaiptol ne fyfa, o tikra supermama biggrin.gif

Tai va, merginos, kurios pergyvenat, kad neišėjo pagimdyt natūraliai - matot skirtumą tarp savęs ir šitos štai nefyfos? Tai vat, ir jūsų kūdikėliai irgi mato, ir todėl jiems yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 10 25, 15:07)
Ne ne, kur jau ten, anaiptol ne fyfa, o tikra supermama biggrin.gif

Tai va, merginos, kurios pergyvenat, kad neišėjo pagimdyt natūraliai - matot skirtumą tarp savęs ir šitos štai nefyfos? Tai vat, ir jūsų kūdikėliai irgi mato, ir todėl jiems yra gerai smile.gif

ale tu ir kandi boba, uzuojauta vyrui ir aplinkiniams..
Atsakyti
aga,noa,uzuojauta tavo vaikam,vyrui,tu jei ne super,bet mama,uztat ir uzuojauta tau biggrin.gif biggrin.gif

milioke,o ko nesisaugojai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 10 25, 15:13)
aga,noa,uzuojauta tavo vaikam,vyrui,tu jei ne super,bet mama,uztat ir uzuojauta tau biggrin.gif  biggrin.gif

milioke,o ko nesisaugojai? g.gif

tai vat kad saugojaus, o kad savo vaika mylesiu tai faktas, kiti vaikai erzina ju bliovimas ir pan, ka daryti jeigu turiu daugiau vyrishko charakterio nei moterishko, o vyras mane dievina ant ranku nesioja, tad jokios uzuojautos jam nereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 10 25, 16:19)
tai vat kad saugojaus, o kad savo vaika mylesiu tai faktas, kiti vaikai erzina ju bliovimas ir pan, ka daryti jeigu turiu daugiau vyrishko charakterio nei moterishko, o vyras mane dievina ant ranku nesioja, tad jokios uzuojautos jam nereikia tongue.gif

Vaikas pats pasirinks kaip į pasaulį ateiti. Šiaip pačiai pagimdžius, bet jau aš kitą dieną jaučiausi puikiai, o del sex jokių problėmų ax.gif O po cezario tai ne kaip būna, traukia siūles, skauda ir t.t. Nu bet tau rinktis. Tik kaip supratau tu vaikelio nelabai nori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2007 10 25, 15:27)
Vaikas pats pasirinks kaip į pasaulį ateiti. Šiaip pačiai pagimdžius, bet jau aš kitą dieną jaučiausi puikiai, o del sex jokių problėmų ax.gif O po cezario tai ne kaip būna, traukia siūles, skauda ir t.t. Nu bet tau rinktis. Tik kaip supratau tu vaikelio nelabai nori verysad.gif

zinai sako visos pradzioj pastojusios sako "noriu cezario" smile.gif, nuomones keiciasi, o man dabar toks laikotarpis, atrodo nenoriu vaikelio ir darysiu cezari, dar tik 16savaite, drauge sako pajusiu judesius tada suprasiu biggrin.gif , tikekimes, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 10 25, 15:19)
o kad savo vaika mylesiu tai faktas, kiti vaikai erzina ju bliovimas ir pan, ka daryti jeigu turiu daugiau vyrishko charakterio nei moterishko

O iš kur žinai, kad mylėsi? Na, maždaug, pagimdysiu ir meilė atsiras? g.gif

QUOTE(Milioke @ 2007 10 25, 15:32)
zinai sako visos pradzioj pastojusios sako "noriu cezario" smile.gif, nuomones keiciasi, o man dabar toks laikotarpis, atrodo nenoriu vaikelio ir darysiu cezari, dar tik 16savaite, drauge sako pajusiu judesius tada suprasiu biggrin.gif , tikekimes,  thumbup.gif

Nei vienos nepažįstu, kuri pastojusi apie cezarį galvojo blink.gif Jei jau 16 savaičių, o vaikelio nenori, tai klausimas, ar kas nors pasikeis, kai pajusi judesius g.gif Linkiu, kad pasikeistų.
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 10 25, 14:19)

zinai, o as tau nuosirdziai linkiu, kad kai pamatysi savo gimusi mazyli, tai pasijausi tikra mama ir dziaugsies kiekviena akimirka, kuria praleisi su juo...
esi drasi, kad sugebejai sau ir kitiems pasakyti kaip jauties, o kol gimdysi dar daug kas gali pasikeist. ne viska visada gali suplanuot... sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 10 25, 15:50)
zinai, o as tau nuosirdziai linkiu, kad kai pamatysi savo gimusi mazyli, tai pasijausi tikra mama ir dziaugsies kiekviena akimirka, kuria praleisi su juo...
esi drasi, kad sugebejai sau ir kitiems pasakyti kaip jauties, o kol gimdysi dar daug kas gali pasikeist. ne viska visada gali suplanuot... sekmes 4u.gif

nors vienas zmogutis yra siame forume kuris gali palaikyti ir nuteikti optimistishkai!, esu uzsiblokavusi viskam gal todel taip ir mastau, aciu uz komentara mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima soka gaut nuo tokiu kalbu. blink.gif
As savo vaika jau mylejau kai tik suzinojau, kad jis manyje. Jis gi meiles vaisius! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Nesuprantu..... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 25 spalio 2007 - 15:00
QUOTE(Milioke @ 2007 10 25, 14:19)
, nes teks ji matyti dar ilgai ir nuobodziai visus metus kol i darba isleksiu..

blink.gif blink.gif blink.gif Tai nebūtina metus laukt - biuletenis tau baigsis, kai vaikiukui berods trys mėnesiai sueis..... ir blaškykis jau tada, kad iš nuobodulio nemirtum .

Jau kokia esi, tokia, bet tavo vietoj aš būčiau patylėjus...
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 10 25, 15:59)
Galima soka gaut nuo tokiu kalbu. blink.gif
As savo vaika jau mylejau kai tik suzinojau, kad jis manyje. Jis gi meiles vaisius! wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Nesuprantu..... sad.gif

kiek as pazistu ir turiu draugiu kurios pastojo, verke kruvinom asarom, siais metais pastojo net 3 drauges ir neplanuotai kaip ir as, tai visos viena kita guodziam, toks tas gyvenimas kurios negali pastoti daugel metu tai vertina kaip dovana, o kurios pastoja netiketai to nevertina ir visai nesidziaugia, koks cia stebuklas?, tas stebuklas po 6metu i mokykla eis ir pinigus kaulis is taves, neliks jokio privatumo ar gyvenimo laimes kaip buvo anksciau..
Atsakyti