Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu negimdei"

QUOTE(Milioke @ 2007 10 25, 16:08)
kiek as pazistu ir turiu draugiu kurios pastojo, verke kruvinom asarom, siais metais pastojo net 3 drauges ir neplanuotai kaip ir as, tai visos viena kita guodziam, toks tas gyvenimas kurios negali pastoti daugel metu tai vertina kaip dovana, o kurios pastoja netiketai to nevertina ir visai nesidziaugia, koks cia stebuklas?, tas stebuklas po 6metu i mokykla eis ir pinigus kaulis is taves, neliks jokio privatumo ar gyvenimo laimes kaip buvo anksciau..

blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif ir tu dar stebiesi kad tave visi smerkia?juk tu kalbi supermamu forume,moterie doh.gif doh.gif
Atsakyti
Neskubėkit taip smerkti.Kai aš pirmo vaiko laukiaus,irgi buvau pikta ant viso pasaulio,kad tarp manęs ir vyro čia dar netikėtai kažkas ruošias įsiterpti,kas pareikalaus iš manęs labai daug ir linksmybių nebebus.kai pradėjo pilve spardytis,tokios mintys pradėjo nykti,o kai palatoj man padavė ryšuliuką,tik tada supratau,kad va tas karapūzas žiūrintis į mane didelėm juodom akim ir yra mano gyvenimo prasmė,yra tas dalykas dalykas,dėl kurio aš šioje žemėj gyvenu.Manau,suveikė motinystės instinktas.Ir minčių nebeliko,kad sunku bus ar kad va naktį išsimiegoti nepavyks.Liko tik noras rūpintis kūdikiu.Man rodos,čia pakankamai normalios mintys .Bet kuriuo atveju linkiu Miliokei sėkmės 4u.gif
Atsakyti
kiek as pazistu ir turiu draugiu kurios pastojo, verke kruvinom asarom, siais metais pastojo net 3 drauges ir neplanuotai kaip ir as, tai visos viena kita guodziam, toks tas gyvenimas kurios negali pastoti daugel metu tai vertina kaip dovana, o kurios pastoja netiketai to nevertina ir visai nesidziaugia, koks cia stebuklas?, tas stebuklas po 6metu i mokykla eis ir pinigus kaulis is taves, neliks jokio privatumo ar gyvenimo laimes kaip buvo anksciau..

Vaikas tai ir yra ggyvenimo laime. wub.gif
Manot, kad as pastojau planuotai... Nea. Bet mes visi zinom (ne mazi gi vaikai), kas iseina is mylejimosi... Cha cha:)
O vaikus reikia mylet, o ypac savo... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

Na, kodel tuomet nesisterilizavus? g.gif Atsiprašau, kad taip žiauriai, bet kad savaime tokios mintys ateina paskaičius.Tuomet turėsi visuomet ir privatumą, ir gyvenimo laimę, jei tuos dalykus taip supranti.
Atsakyti
Na ir prisiskaiciau cia visko doh.gif doh.gif doh.gif
Kai kurioms is viso ne vieta ,,Supermamoj"reikstis mad.gif
Dar esu girdejusi,kad tos mamos,kurios pacios nepagimdo-MAZIAU vaikus myli!! Be komentaru...
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 10 25, 15:31)
Na ir prisiskaiciau cia visko doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kai kurioms is viso ne vieta ,,Supermamoj"reikstis mad.gif
  Dar esu girdejusi,kad tos mamos,kurios pacios nepagimdo-MAZIAU vaikus myli!! Be komentaru...

Na nezinau, ka reiskia tavo"pacios nepagimdo"....Jei tai apie Cezari, tai mano maziu irgi istrauke is pilvelio po Cezario operacijos, bet myliu ji taip...... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 10 25, 17:31)

Aš tai sakyčiau, gal yra atvirkščiai - kurios mažiau savo vaikus myli, tos perka cezarius, nes, matote, jautrios skausmui, baisiai čia, nepamatys kūdikio, taigi ilgai ir nuobodžiai jį paskui matys visus metus! O jei tau kliniškai reikėjo tą cezarį daryt, nu kitaip iš viso vaiko neturėtum - tai koks tada skirtumas...
Atsakyti
tas stebuklas po 6metu i mokykla eis ir pinigus kaulis is taves, neliks jokio privatumo ar gyvenimo laimes kaip buvo anksciau..

Tau reiktų lankytis ne tik pas ginekologą..... stupid.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 10 25, 14:19)
nesuprantu kaip galima smerkti naturaliai gimdei ar planinis cezaris, pati laukiuosi ir planuoju darytis cezari, nes bijau skausmo ir nesu tokia stipri emocishkai, kad pagimdyciau pati, plius toj vietoj jau nebus kaip anksciau, skausmas mylintis ir tt..man nesvarbu ka kiti galvoja svarbiausia kaip pati jautiesi, plius noreciau kad darytu pilna narkoze, bet ko gero pacios noru nieko nedarys, nebent pinigu sumokesiu, o mano vyras uz naturalu gimdyma tai teks paciai kaip nors suktis su pinigais, o kad vaiko iskart nepamatysiu nesureiksminu to, nes teks ji matyti dar ilgai ir nuobodziai visus metus kol i darba isleksiu..

ohmy.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif tai tu tuos 9 mėn nekęsi savo vaikelio blink.gif . užjaučiu jį unsure.gif , bet paskui iš jo irgi nieko gero nesitikėk, jai jau nuo pirmos pradėjimo akimirkos tokios mintys apie jį.

o kad toj vietoj nebus kaip anksčiau - tai irgi neprisigalvok, nes visaip buna smile.gif
Atsakyti
na ką.... kiekvienas turime teisę jaustis taip kaip jaučiamės.Turime teisę pykt, turime teisę būti susierzinusios, nelaimingos ir panš. Ir motyvai tokios savijautos kiekvienai skirtingi. Bet... yra toks dalykas - kaip darbas sus savimi, su savo emocijomis, jausmais.
Milioke, rašei, kad esi jauna, bet manau pakankamai brandi, kad neužsiciklintum tokiose savo emocijose ir sugebėtum paieškoti ( ir surasti) daugiau pliusų nei minusų savo situacijoje.

Vyras myli? ant rankų nešioja?
vadinasi yra už ką... nesi kažkokia pabaisa.
Vyras laukia vaikelio?
O tu juk myli savo vyrą? Pabandyk ir pati kitaip pažvelgt į jūsų visų ateitį.
Eis stebuklas į mokyklą ir kaulys pinigėlių?
Bet tas pats stebuklas prieis, apkabins, pasakys, kad myli.Paglostys. Užjaus. Prajuokins. Ir dovanos daugybę tokių džiaugsmų, kurių net neįsivaizduoji dabar esant.
Nebus privatumo ir gyvenimo laimės?
Bus. Kitoks privatumas, nes jį labiau vertinsi.Kitokia laimė - gilesnė, prasmingesnė.

Linkiu kuo daugiau teigiamų minčių ir gero, laimingo laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2007 10 25, 19:29)
na ką.... kiekvienas turime teisę jaustis taip kaip jaučiamės.Turime teisę pykt, turime teisę būti susierzinusios, nelaimingos ir panš. Ir motyvai tokios savijautos kiekvienai skirtingi. Bet... yra toks dalykas - kaip darbas sus savimi, su savo emocijomis, jausmais.
Milioke, rašei, kad esi jauna, bet manau pakankamai brandi, kad neužsiciklintum tokiose savo emocijose ir sugebėtum paieškoti ( ir surasti) daugiau pliusų nei minusų savo situacijoje.

Vyras  myli? ant rankų nešioja?
vadinasi yra už ką... nesi kažkokia pabaisa.
Vyras laukia vaikelio?
O tu juk myli savo vyrą? Pabandyk ir pati kitaip pažvelgt į jūsų visų ateitį.
Eis stebuklas į mokyklą ir kaulys pinigėlių?
Bet tas pats stebuklas prieis, apkabins, pasakys, kad myli.Paglostys. Užjaus. Prajuokins. Ir dovanos daugybę tokių džiaugsmų, kurių net neįsivaizduoji dabar esant.
Nebus privatumo ir gyvenimo laimės?
Bus. Kitoks privatumas, nes jį labiau vertinsi.Kitokia laimė  - gilesnė, prasmingesnė.

Linkiu kuo daugiau teigiamų minčių ir gero, laimingo laukimo  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...visi šio forumo balionai Tau, už sugebėjimą nepasiduoti pirmai emocijai (perskaičius Miliokės pasisakymus) ir taip gražiai bei teisingai patarti..

Papildyta:
Aišku kai pasiskaitai tokias juodas mintis apie kūdikį ir jo atėjimą.. tai pirma reakcija doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif šokas..
Pirmiausia norisi pradėti smerkti, parašyti kažką kandaus..pikto, išreikšti savo nesupratimą ir nepasitenkinimą..priversti šitaip pasisakantį žmogų pasijusti blogai. Bent jau MANE tai užpuolė tokia norai ax.gif
O šiaip tai.. net nežinau. Nėštumas nestuke.gif daug ką keičia moters gyvenime, tai gal iš tikrūju palinkėkim merginai sėkmės.. palinkėkim, kad pirmas kūdikėlio judesys, ar tik pirmas žvilgsnis ištirpdytų ledą jos širdyje.
Bet kokiu atveju, manau, kad tai, kaip elgias ji, yra geriau negu abortas..
Nors visa tai ką ji parašė yra be galo liūdna.. verysad.gif
Atsakyti
sveikos, na ir diskusijos cia verda rolleyes.gif Milioke, kazkodel man atrodo, kad ne taip jau labai tu nenori vaikelio... ax.gif kitaip butum nusprendusi negimdyti, o ir cia apie tai nekalbetum rolleyes.gif o gal as ir klystu... bet kokiu atveju linkiu, kad kuo greiciau pajustum rysi su savo vaikeliu, nes nera nuostabesnio jausmo, kai ziuri i tave dvi mazos akytes ir sypsosi, kaip pradeda spurdeti prasydamasis ant ranku... tai atperka visas bemieges naktis ir kitus vargus wub.gif kalbant apie Cezari, as kaip labiau bijau operacijos nei gimdyt naturaliai, ypac po straipsnio ,,Tavo vaike" blink.gif gimdziau naturaliai ir jokiu budu nenoreciau opracijos schmoll.gif kita vertus, jei tai butina del vaiko ir mamos sveikatos, tai nieko nepadarysi, bet kad specialiai... gimdziau su nuskausminamaisiais, kaip gerai, kad yra toks isradimas thumbup.gif epiduras baigesi apie 4 val. ryto, o gimdziau 6 val., taigi saremiu skoni teko pajusti, BET per pati gimdyma neskaudejo, nesmagu buvo po gimdymo, nes daug kraujavau, o kiek girdejau, po Cezario daug sunkiau atsigauti, pilvas leciau traukiasi ir t.t. ( drauge taip gimde ), plius randas doh.gif tai labai gerai pagalvok pries apsispresdama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomassella: 25 spalio 2007 - 19:11